Pension Hubergut in Radstadt Oostenrijk beoordelingen 5.7 | Zoover

Pension Hubergut

Beoordelingen Pension Hubergut

Schüttstraße, 5550, Radstadt
Pension Hubergut scoort een 5,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Hubergut? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Hubergut in Radstadt, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Pension Hubergut vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Pension Hubergut met andere accommodaties in Radstadt.

3 beoordelingen over Hubergut

5,9
4,9
6,1
met partner, Nov. 2010
"Nooit meer"
EvaS
28-12-2010 Kamers waren zeker niet schoon en ook niet warm genoeg. Geen aanrader.

met jonge kinderen
"Site is mooier dan in werkelijkheid"
dorien
7-7-2009 We hadden ons erg verheugt op dit pension en wilden ook gebruik maken van het eten, zodat we met 2 kleine kinderen niet meer weg hoefden met de auto. Dit was per mail allemaal geregeld. Toen we er aankwamen: moe, warm en hongerig bleek dat we er niet konden eten omdat het heel druk was geweest en nu was de keuken dicht. Ze had ons dit niet vantevoren vermeld. We hadden gevraagd om een kinderbed en dat koste ook nog moeite om dit te krijgen. De badkamer was klein maar netjes maar de kamers waren niet gestofzuigd. Toen we iets wilden drinken kon dit nog net maar we moesten dit zelf komen halen. Dit vond ik erg jammer omdat het er op de site allemaal zo anders uitzag. We hebben verder gelukkig wel goed geslapen en het is geen duur pension. We zijn de volgende dag via de tauernpass gegaan en dit was prima te doen. Als je tijd hebt kan ik je dit zeker aanraden om naar kroatie te gaan.

met jonge kinderen, Mrt. 2008
"Fijne plek zonder grote luxe maar des te hartelijk"
Kris
18-3-2009 Bij de familie Buchsteiner voel je je al snel thuis. We gingen er al zo'n keer of 3 zowel in de zomer als 's winters. Verwacht geen grote luxe maar wel de typisch nette kamer, lekker eten en gastvrijheid op de boerderij. Gelegen aan een drukke weg waar je echter geen geluidshinder van ondervindt omdat de boerderij en het pension redelijk ver van de weg afliggen. Wel makkelijk door de vlotte verbinding naar de talrijke uitstapmogelijkheden. 's Winters ligt de dichtsbijzijnde skipiste op 5 min. met de auto. Een aanrader ook voor gezinnen die met hun kinderen willen genieten van een ongedwongen vakantie.