21-2-2010
Wij komen al jaren in dit skigebied en Gasthof Eschbacher is een echte aanrader!
14-1-2010
Ontzettend vriendelijke mensen. De kamer was niet super groot, maar schoon en netjes. Wij hadden een eigen ruime badkamer met douche en toilet. Als je van lekker eten houdt, dan ben je in dit hotel op de goede plek!
In de omgeving heb je een Erlebnisberg en het skigebied van Kaprun en Zell am See.
De Erlebnisberg is ongeveer 45 minuten lopen, tevens gaat er 2 maal per dag een skibus naartoe. Hier is een kleine piste (leuk en rustig voor beginners) en je kan er ook rodelen (met liftje omhoog en weer hard naar benenden, dat was erg gaaf!), snowtubing (met lift omhoog en met een band de berg af) en andere spotieve activiteiten.
Mijn man en ik zijn ook naar Pingauzerhutte en Schmittenhohe (bovenaan de berg Zell am See) gelopen. Twee behoorlijke wandeling van ongeveer 3 1/5 uur, maar zeer mooie wandelroutes langs beekjes, door bossen en in de sneeuw.
Gratis skibussen naar Zell am See en Kaprun gaan 3 maal per dag heen en 3 maal per dag terug. Onze vakantie was SUPER!
15-3-2009
De familie Eschbacher zijn zeer vriendelijke mensen die het verblijf erg aangenaam maken. Het eten was fantastisch! De kamers waren goed, schoon en het hotel was erg netjes en gezellig ingericht. Met andere woorden het was een fantastisch verblijf. Volgend jaar weer naar Eschbacher.
8-3-2009
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Mooie kamer en goed eten. Vriendelijke mensen.
Het pension ligt wel aan een doorgaande weg en in een vork van twee rustige wegen. Geen last van gehad.
Supermarkt, pinautomaat, VVV, skibus en skiverhuur binnen 200 meter. Skibus drie per ochtend en 's middags vanaf de piste drie keer per middag, wel even uitkienen.
Skigebieden van Kaprun en Zell am See op enkele kilometers en zeker goed te doen met eigen auto.
Mooie wandeltochten zijn te maken over de fietspaden.