4-4-2012
Hotel Schneider is in 1 woord geweldig! Zeer luxe; uitgebreide wellness en zwembad. Alles wordt heel goed schoon gehouden. En dan het eten: ongelooflijk! 's ochtends wordt je eitje naar wens direct door de kok bereid. Alle soorten brood, vleeswaren, zalm, sappen, yoghurt wat je maar wilt. Het avondmenu is 5 of 6 gangen en van sterrenkwaliteit. De klacht dat het te zout was begrijpen we niet (terwijl wij zelf ook matig met zout zijn) het was gewoon heerlijk en zeker niet te zout.
21-2-2011
Een mooi hotel, mooie kamers, goede ligging t.o.v. de piste (vanuit het hotel zo de piste op) maar we raden zeker het half pension af. Het ontbijt is goed. Echter het diner, (het salade buffet is goed, daar kan niets mis mee) maar het hoofdgerecht is zoooo zout dat je in twee dagen je jaarzoutbehoefte binnen hebt... Niet te eten !
We hebben het meerdere malen gezegd, maar de kok viert in de keuken feest met zout volgens ons..Op een gegeven moment gewoon zoutloos besteld, maar.... Het vlees was dan zoutloos (dan kan je zelf nemen wat je nodig hebt), maar de bijgevoegde aardappeltjes... niet te eten.. zo zout. Jammer, want het eten is in de vakantie toch ook heel belangrijk. Uiteindelijk maar steeds het hoofdgerecht overgeslagen. Het personeel is aardig, bediening vriendelijk, maar voor ons door het zo veel te zoute eten, niet voor herhaling vatbaar.
Jammer want het is een prima stek, mooi hotel, mooie kamers en mooi skigebied.
3-1-2011
Wij zij hier voor de derde maal naar toe gegaan. Alle kamers zijn nu vernieuwd en zeker de suites zijn aan te bevelen. Het hotel wordt maniakaal onderhouden en er wordt werkelijk in alles naar perfectie gestreefd