5-3-2008
Pracht hotel op pracht locatie in sneeuwzeker Obertauern. De baas en bazin mogen echter best een stukje vriendelijker; het is alsof ze het niet leuk vinden dat er allemaal gasten in het hotel zijn.
Maar als je dat naast je neerlegt, heb je een supervakantie (ook leuk: gezellig barretje in de kelder)
3-1-2008
Geweldig prettig hotel. Super goede keuken, gezellige lounge waar je heerlijk kunt zitten.
Kamer was prima en ook de sauna is uitstekend.
Personeel is uitermate servicegericht!
10-7-2008
Een prima hotel, perfect gelegen aan de piste en nabij de liften. Vanuit het hotel direct op de ski's. De auto heb je tijdens je verblijf niet meer nodig. Op loopafsrand diverse winkeltjes en restaurantjes. Het hotel heeft een sauna waar het heerlijk toeven is na het skiën. Het eten is prima!Echt een aanrader.
7-8-2009
Geweldig hotel,als ik nog es ga skien in obertauern dan gelijk terug dit hotel.Lag op de piste,vanuit de skikelder zo wegskien.De eigenaren heb ik nooit gezien maar dat hoeft voor mij niet ,de bediening en het eten was top . Propere welness met mooi zwembad.Heel mooie kamer met zicht op de piste (niet goedkoop),en helemaal nieuw. Er zijn ook oudere kamers evengoed verzorgd en netjes. Goede en geen luidruchtige sfeer .
10-5-2006
Prachtig hotel, al meerdere verbetering mee gemaakt, eerste keer geweest ongeveer 12 jaar geleden, laatste keer vorige jaar! Echt een prachtig hotel. Vanuit je hotelkamer ski je zo de piste op! Zeker met de nieuwe brug. Vanuit de ski-kelder ski je zo aan, en dus 's middags ook weer zo terug! Lekker eten, lekker relax, mooie kamers! Zeer zeker een aanrader!
7-9-2005
we zijn ongeveer 14x in romerhof geweest het is een geweldig hotel dat z'n gasten kent op een perfecte locatie