25-1-2010
Gisteravond ben ik teruggekomen uit Obertauern. Ik heb een geweldig verblijf gehad en dat dankzij de service van (Ineke en Jacco van) ons hotel. We zaten in hotel Garni Laaxerhof. De kamers waren prima. Schoon, mooi, sfeervol, ruim, leuk uitzicht en alle nodige zaken waren aanwezig. De ligging van het hotel was super. De skiverhuur zat naast het hotel en ook waren er een aantal liften naast het hotel. Vanuit deze liften kon je ook prima verder het skigebied in komen. Daarnaast was de service echt perfect. Ik heb zelf een speciaal dieet en daar werd veel rekening mee gehouden. Ik kreeg zelfs een apart eigen speciaal ontbijt 's ochtends, waarvoor speciaal naar de supermarkt verderop werd gereden. Ik kan niet zeggen hoe dankbaar ik daarvoor ben. Ook informatie werd uitgebreid verstrekt wanneer nodig en wanneer wij iets nodig hadden hielpen Ineke en Jacco ons daarbij, echt SUPER! Ze lieten ons echt thuis voelen op vakantie en gaven ons geregeld tips waardoor de vakantie nóg specialer werd.
11-2-2010
Laaxerhof bestaat uit 2 huizen. Een wat ouder, maar leuk en met gezellige kamers /app + een nieuw gebouw, wat er ook moderner uitziet.
Ligging is perfect (vlak naast de Grünwaldkopfbahn), ontbijt zeer uitgebreid en prima, service heel goed. Alle vragen werden uitgebreid beantwoord: tips voor leuke eettentjes en hütten op de pistes.
Een heerlijke plek om vakantie te vieren!!!!
31-7-2006
ideale ligging aan de piste en lift. Alle faciliteiten (supermarkt etc. binnen 50 m. Prachtig voormalig 5-sterren apptementencomplex. NU 4-sterren hotel onder nederlandse leiding.