5-3-2011
We zijn eind februari 2011 voor de tweede keer in Niedernsill op wintersport geweest, ditmaal in Pension Muhlbachhof. De eigenares, Inge van Rooij (Nederlands) begrijpt heel goed wat mensen zoeken in zo'n week. Servicegericht, maar niet op de voorgrond. Onze kamers waren prima in orde. Lekker rustig, goed eten, voldoende parkeerplek.
Het pension ligt niet naast, maar wel prima in de buurt van bijvoorbeeld Zell (15 min), Kaprun (10 min) en Saalbach/Hinterglemm (35 min). Voor onze kids was ook dit jaar de minipiste met sleepliftje in het dorp zelf super, inclusief de (leuke) lokale skischool (inc spullen, helemaal niet duur).
Wij komen hier met alle plezier terug!
21-2-2011
Muehlbachhof in Niedernsill is een geweldige locatie met een onwijs vriendelijke eigenaresse. Goede verzorging, alles tot in de puntjes geregeld. Er is zelfs tijd om met de gasten mee te gaan voor een wandeling, een ski-avontuur of gezellig rodelen.
Inge je bent een toppertje!!!
8-2-2011
Dit is een zeer vriendelijk en gastvrij persion. We overwegen dan ook zeker om volgend jaar terug te komen. Ze proberen er alles aan te doen om het je naar de zin te maken. We "kregen" een extra kamer omdat we met z'n vieren op 1 kamer lagen. "De andere kamer is toch vrij..."
Het eten? Tsja, daar kan ik maar 1 dingen over zeggen: SUPER!!!!!!
Thuis krijg ik minder, en alles voor een zeer redelijke prijs.
De piste's zijn wel iets verder gelegen, tussen 10-45 min. met de auto van Zell am See, Saalbach en Kitzbühel. In alle gebieden skieen met 1 pas.
Ik zou zeggen: Ga kijken en doe Inge en Anika de groeten van ons.
Marco Egberts,
Gezelschap: 7 vrienden
8-2-2011
We zijn hier met twee families in januari een week geweest en kan niet anders zeggen. 'T was hier fantastisch' Prachtige omgeving, ook voor de niet skiërs onder ons was er genoeg te beleven. Je kan hier prachtig wandelen. Het pension is echt aan te bevelen. Prima kamers, super schoon en alles is aanwezig!Inge, de pensionhoudster, toverde iedere avond een heerlijk 3-gangenmenu op tafel. 's avonds kon je naar je kamer gaan, maar veel gezelliger was het om beneden met elkaar te klaverjassen, jokeren, sjoelen of andere spelletjes. Ook van de tafeltennistafel werd veel gebruik gemaakt.Het ontbijt was ook iedere morgen een festijn. Heerlijke verse broodjes met alle soorten beleg. Verse eieren, gekookt en gebakken(ja..zelfs met spek).Kortom, een echte aanrader !!