Hotel Unterbrunn (+ dependance) in Neukirchen am G. / Bramberg am Wildkogel Oostenrijk beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Unterbrunn (+ dependance)

6,7

Hotel Unterbrunn (+ dependance) Neukirchen am G. /  Bramberg am Wildkogel

Beoordelingen Hotel Unterbrunn (+ dependance)

Marktstrasse 26, A-5741, Neukirchen am G. / Bramberg am Wildkogel
Hotel Unterbrunn (+ dependance) scoort een 7,8 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Unterbrunn (+ dependance)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Unterbrunn (+ dependance) in Neukirchen am G. / Bramberg am Wildkogel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Unterbrunn (+ dependance) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Unterbrunn (+ dependance) met andere accommodaties in Neukirchen am G. / Bramberg am Wildkogel.

15 beoordelingen over Unterbrunn (+ dependance)

6,7
met oudere kinderen, Feb. 2011
"Mooie ligging"
Gerdien
2-3-2011 Nu voor de 7e keer in Hotel Unterbrunn geweest, voor de eerste keer bij de nieuwe eigenaar. Ze doen erg hun best, maar het eten is er niet op vooruit gegaan. Bij het ontbijt zijn veel dingen op als je om 9 uur gaat, om 8 uur is er veel meer. Het avondeten is echt slechter geworden, smaakt niet lekker en het Italiaans buffet is echt een aanfluiting. De rust in het zwembad is er ook niet meer, er waren een paar nederlanders die hun kinderen alleen in het zwembad lieten en zelf aan de bar zaten, dat gaf dus behoorlijk overlast. Het hotel kan ook wel een modernisering gebruiken, dan is de prijs/kwaliteit beter in verhouding. De bediening is prima, ze doen er alles aan om je het naar je zin te maken. Wij gaan volgend jaar naar iets anders zoeken.

met een groep, Mrt. 2009
"Nu 2 maal geweest en we gaan vaker"
janssen
30-3-2009 Een fantastisch hotel zeer goed verzorgt met kwalitatief zeer goed eten.
Niet alles zo standaard, maar wel lekker.
Ligging t.o.v skigondel zeer goed en ook lekker in het kleine centrum.
Een aanrader voor zowel gezinnen maar ook voor grotere groepen.

met jonge kinderen
"Goed hotel en centraal gelegen"
sandra+fam
1-3-2009 Wij zaten in de dependance, die was wel wat verouderd, maar de kamers waren groot en genoeg bergruimte. Dicht bij de gondel.Voor de kinderen een leuke speelhoek, en speciale kindermenu's.Het eten was prima en de bediening vriendelijk. Enige nadeel was dat je gezamenlijk moest douchen in de sauna bij vertrek.

met oudere kinderen
"Goed hotel, prima service"
m. raven
7-2-2009 We hebben het goed naar ons zin gehad in dit hotel. Prima kamers en lekker eten. Erg gevarieerd en smakelijk. Heel uitgebreid ontbijt en ook het diner was erg goed. Schoonmaak van de kamers in orde en elke dag genoeg nieuwe handdoeken. Bij sauna en zwembad wel wat rommelig. Voor de rest leuk skigebied op loopafstand van het hotel. Voor herhaling vatbaar.

met partner, Sept. 2008
"Een heel fijn hotel"
m. van vuuren
28-11-2008 een goed hotel, waar kinderen kunnen rondrennen, maar waar je absoluut geen last van had .wij zijn 60+ dus zijn niet bevoorordeeld omdat wij geen kinderen bij ons hadden. diner werd merendeel opgedient, en s.morgens kon je kiezen uit 2 of drie diners wat je wilde eten. elke dag infotmatie bij je tafel wat er gedaan werd en waar je aan mee kon doen. en heel de week je eigen plek voor te eten. kamers ruim en schoon, personeel zeer vriendelijk. een echt fijn hotel

Familie, Juli 2008
"Heerlijke week..."
Monique
2-8-2008 We hebben een week gelogeerd in het Gästehaus, zo'n 50 meter verwijderd van het hotel. Kamers waren ruim, schoon met prima badkamer en apart toilet. Achter het Gästehaus ligt een klein zwembadje en er zijn voor de kinderen konijntjes om te knuffelen.

Service in het hotel was goed, vriendelijk personeel. Eten was heerlijk, het diner was op meerdere dagen een 4- of 5-gangen keuzemenu en soms in de vorm van een buffet. Ontbijt was uitgebreid, vers brood en eitjes en lekkere koffie.

Omgeving waarin het hotel ligt is super. Met de Wildkogelbahn kun je ieder uur naar 2100 meter hoogte waar een geweldig wandelparadijs ligt. Aan de andere kant van de vallei ligt het Nationalpark Hohe Tauern.

Tip: op een uur rijden begint de Grossglockner Hochalpenstrasse. De weg is in totaal 47,8 km lang en stijgt van 805 meter naar 2504 meter om vervolgens weer te dalen naar 1301 meter. Ga vooral bij de Pasterze-gletsjer kijken: het uitzicht is geweldig...

twan
8-6-2008 zeer goed hotel,het eten is prima en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

peter
26-3-2008 Ik ben absoluut niet te spreken over dit hotel. Het eten viel me erg tegen, de zalm was grijs i.p.v. rose en smorgerns waren altijd de broodjes al opgegeten. Ook de service was slecht en als je te lang aan tafel bleef zitten, werd er een deur naar buiten open gezet zodat je vanzelf ophoepelde.

met een groep
Bruintje
18-3-2008 Ik was niet weg van dit hotel. Het ligt wel dicht bij de gondel, maar verder vond ik het eten slecht en de bediening niet al te vriendelijk. De kamers zijn wel ruim, maar nog echt uit de jaren 70.

MaD
7-2-2008 een geweldig hotel(ook de dependeance) perfecte verzorging en
heel gunstig t.o.v. de gondel skigebied Wildkogel.
Prachtig skigebied voor ek wat wils!