Hotel Steiger in Neukirchen am G. / Bramberg am Wildkogel Oostenrijk beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Steiger

9,6

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Steiger

Kreuzschiedstraße 259, 5741, Neukirchen am G. / Bramberg am Wildkogel
Hotel Steiger scoort een 9,0 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Steiger? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Steiger in Neukirchen am G. / Bramberg am Wildkogel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Steiger vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Steiger met andere accommodaties in Neukirchen am G. / Bramberg am Wildkogel.

3 beoordelingen over Steiger

9,6
met jonge kinderen, Juli 2010
"In 1 woord geweldig"
fam. Ranschaert
12-8-2010 wij zijn net terug en hebben een geweldige week gehad het is er prachtig om mooie bergwandelingen te maken het eten is heerlijk ze zijn ontzettend vriendelijk de omgeving is geweldig wij zaten in een 4 pers. appartement met halfpension maar doordat het weer slecht werdt zijn we 1 dag eerder weggegaan de kosten van het verblijf en het eten werd voor die dag niet gerekend nou als dat geen service is ,wij gaan volgend jaar zeker terug

met partner, Sept. 2007
W. KEMPEN
25-9-2007 Gezellig familiehotel, goed uitgangspunt voor veel activiteiten in zomerperiode.
Zeer vriendelijk personeel. Prima eten. Schoon en netjes. Zwembadje buiten was een tegenvaller.

met partner, Feb. 2007
mirjam
20-1-2008 wij werden door een overboeking in dit hotel geplaatst. Het enige minpuntje was dat het een stuk verder van de piste lag. Maar buiten dat was het een super goed hotel