Beoordelingen Hotel Residenz Weyer

20 juni 2013

Residenz Weyer
Beoordelingen Hotel Residenz Weyer
Haus nr. 9/2, A-5732, Mühlbach im Pinzgau
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Residenz Weyer in Mühlbach im Pinzgau, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Residenz Weyer zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Residenz Weyer scoort een 9,9 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Residenz Weyer in Mühlbach im Pinzgau, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Residenz Weyer, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Residenz Weyer de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Hotel Residenz Weyer vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Residenz Weyer met andere accommodaties in Mühlbach im Pinzgau.

7 beoordelingen over Residenz Weyer

met jonge kinderen, Dec. 2012
"Perfect all round!"
Oliver Kann
16-1-2013 "Absoluteley fabulous" is the only way we can describe this new luxury resort! It is great being able to give full marks 10 out of 10 for all the criteria listed without any hesitation. The attention to detail that we have found at the WILDKOGELRESORT in Bramberg is staggering and we have stayed in 5star hotels in various countries that are in no way a match for the level of luxury we have enjoyed here. Bramberg has a wonderfully original village feel to it rather than the many tourist resorts that feel "man made" and it deserves to be called the friendliest area in Austria. The accommodation was simply brilliant and the wellness area took our breath away - this would not be out of place at the Kempinski hotel in Kitzbuhel. The absolute icing on the cake of course is the location, if you fall out of your front door you would hit your head at the Smaragdbahn lift station it is that close. One thing is for sure - we will be back!

met partner, Juli 2012
"Top appartement"
fam. Krijger
8-8-2012 Net terug van 10 dg Resort Weyers. Wat een prachtig luxe en groot appartement. Wij hadden top 1, met een heel ruim terras eromheen. Heel veel ruimte, prachtige keuken en badkamers. En zeker niet onbelangrijk hele goede bedden. Ondanks dat ze volop aan het bouwen zijn, eigenlijk geen last gehad. Konden gewoon rustig buiten zitten en werden 's morgens ook niet wakker van de bouwvakkers. Leuk dorpje met een heerlijk restaurant vlakbij het resort. Er zijn meerdere restaurants in het dorp, maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. De bakker was vanaf 6.00 uur open en er zijn ook nog 2 supermarkten in het dorp. In de omgeving genoeg te beleven, wel heb je de auto nodig om de omgeving te bekijken. Zeker een plek om eens terug te komen. Zijn ook nieuwsgierig hoe het hier in de winter zal zijn.

met vrienden, Dec. 2011
"Super Skiurlaub"
Christian
31-12-2011 Mit Freunden und unseren Kindern waren wir ein paar Tage in der neuen Residenz Weyer, Teil des neuen Wildkogelresorts. Super neue luxuriöse Apartments, direkt an der neuen Skigondel in der Wildkogelarena in Bramberg. Es gibt einen sehr schönen Spabereich mit 2 Saunas, der nächstes Jahr auch noch mit Pool und weiteren Saunas erweitert werden soll. Der Brötchendienst und der nette Service hat uns rundum verwöhnt. Wir freuen uns schon auf das nächste Mal.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Geweldig resort onderaan de skilift"
Petra
8-1-2012 Dit residenz voldoet aan alle verwachtingen. Perfecte locatie onderaan de skilift. Tuin of balkon op het zuiden. Kwalitief hele goede, mooie en zeer ruime inrichting; bedden, keuken, badkamer etc. Dagelijkse ontbijtservice (ook op zondag) tot in het appartement.
Zeer fijne persoonijke ontvangst en antwoord op vragen.
Heerlijke gratis sauna en infrarood cabine.
Bramberg is een leuk dorp met vriendelijke mensen.
Het skigebied is perfect voor kinderen en volwassenen. Met de nieuwe lift in Bramberg zijn de wachttijden bij de lifttijden nihil.
Wil je meer dan stap je op in Hollersbach of bijv. Krimml.
Bramberg en Neukirchen hebben vele leuke restaurantjes waar je nog voor een goede prijs kunt eten. Met de compleet ingerichte keuken (met kookeiland!) hebben we ook meerdere malen zelf gekookt.
Gezellig met z'nm alle rond de grote lange tafel.
Wij komen al vele jaren (sinds 2003)in Bramberg en Neukirchen. Dit jaar (dec 2011)kwam de sneeuw net voor kerst. We hebben nog nooit zonder gezeten.

met partner, Dec. 2011
"Supergave lokatie!!!"
Martijn
29-12-2011 Heel mooi (nieuw) resort en superpiste! We hebben genoten, was mijn eerste wintersport en echt in één woord: GEWELDIG! Super mooie omgeving en onze vakantie werd helemaal onvergetelijk door onze toegewijde en zeer vriendelijke snowboardleraar: JAAPIE! Volgend jaar weer!!! Echt een aanrader!

"Heerlijk relaxed"
mennocleton
28-12-2011 Geweldig genoten in Hotel Residenz Weyer in Neukirchen am G. / Bramberg am Wildkogel . Splinternieuw resort waar alles tip top in orde was! Echt een aanrader voor iedereen. De omgeving is ook prima, kindvriendelijk en in de toekomst heeft men nog meer plannen hier. Kunnen niet wachten om ook een keer in de zomer te komen buurten!

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Prachtig, luxe, modern, superservice, prosecco!"
mat&an
4-1-2012 Wat een prachtig appartementencomplex en zo dicht bij de nieuwste skilift van Bramberg! Zeer luxe ingericht en adembenemend mooi! Wij gaan zeker volgend jaar weer boeken en we denken zelfs na om onze zomer hier door te brengen!!

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?