Hotel Pass Thurn**** in Mittersill Oostenrijk beoordelingen 8.4 | Zoover

22 september 2011

Beoordelingen Hotel Pass Thurn****

Pass Thurn 11, 5730, Mittersill
Hotel Pass Thurn scoort een 8,4 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Pass Thurn****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Pass Thurn**** in Mittersill, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Pass Thurn**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Pass Thurn**** met andere accommodaties in Mittersill.

10 beoordelingen over Pass Thurn****

met vrienden, Sept. 2011
"Mooi hotel met vriendelijk personeel."
Joep
9-11-2011 All inclusive een week lang lekker uitgerust in dit mooie hotel. Aanrader voor wandelaars. Vanuit het hotel loop je zo de bergen in.

"Prachtige plek"
Sjoerd
22-8-2011 Mooi hotel met goede service, goed eten, leuk personeel. All inclusive gehad en dat is perfect. Goed biertje, lekker wijntje.

met een groep, Aug. 2011
"Prachtige dagen"
fam koops
15-8-2011 Goed hotel goed eten goed en aardig personeel in overleg was veel mogelijk We hebben zelfs nog een dagje langer geboekt Fam Koops

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Pass Thurn**** bij:

met partner, Mei 2011
"Super!!!!"
Monique & Guus
12-6-2011 Het is een mooi hotel met mooie, schone kamers. De kamers zijn netjes ingericht.
De bediening is erg goed (met name Michi!) en zeer vriendelijk. De kok de elke dag opnieuw zijn best en wij hebben elke dag goed gegeten! Ook de buffetten zijn goed verzorgd.
Mocht je saunaliefhebber zijn dan is het hier goed toeven. Er zijn 2 hele fijne sauna's (de 3e was buiten gebruik)!
Aan de overkant in de Stube kun je ook lekker eten.
Het hotel heeft 1 nadeel, het ligt aan een drukke weg. Wij hadden er geen last van.
We gaan zeker terug naar Oostenrijk en de kans is groot dat we naar dit hotel gaan!

met partner, Juli 2010
"Leuk hotel met goed eten"
marthijn
5-11-2011 Leuk gebied waar veel gewandelt kan worden. Enig nadeel bij dit hotel is dat er een weg vlak voor het hotel langs loopt. Je hoort dus regelmatig verkeer langs gaan.

met partner, Juli 2010
"Geweldige plek met prachtige omgeving!"
Annemarie
5-8-2010 Hotel: service prima, veel afwisseling in eten: twee weken geweest en geen enkele dag hetzelfde eten gehad. Drinken tot 20.30u all inclusive. Echt de moeite waard.
Voor de omgeving: Hohe Tauern kaart regelen, 43 euro één week, 52 euro twee weken. Toegang tot 165 verschillende dingen, zwembaden, berg/kabelbanen, museau etc. Echt een aanrader. Te koop bij de receptie van het hotel.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Prima wintersporthotel"
Familie Smit
9-3-2010 Ligging tegenover de oefenwei, waarvandaan je verder het grote skigebied in kunt gaan met een stoeltjeslift. Wij komen er nu al 3 jaar met onze (kleine) kinderen en zijn er erg tevreden over. Fijne service, zeer gastvrij en ten allen tijde bereid iets extra voor je te regelen. Hoewel dit tot uitdrukking komt in de prijs, is het die prijs wat ons betreft waard. Al na het eerste bezoek voel je je kind aan huis. Onze bezoeken vallen steeds rond oud en nieuw (Sylvester), alles wordt dan erg feestelijk aangekleed en het speciale buffet is geweldig! Voor gezinnen zijn er zeer ruime kamers met goeie badkamer. Met de kinderen wordt rekening gehouden en ondanks de vier sterren kunnen de kinderen zichzelf zijn zonder je als ouder bezwaard te voelen. Aparte kindermaaltijden en een leuke speelkamer. Het hotel ligt in een gehucht, maar Mittersill ligt op 15 minuten en Kitzbuhel op 30 minuten. Tijdens de wintersport zelf heb je niets nodig, maaltijden zijn geregeld en de sneeuw is heel dichtbij!

met een groep, Apr. 2009
"Oostenrijks familiehotel in the middle of nowhere!"
Yannic Vanherck
23-5-2009 Ik ben tijdens de paasvakantie een week in dit hotel geweest om te skiën. Het hotel ligt bovenop een bergpas, in the middle of nowhere en vlak langs de weg. Tegenover het hotel ligt een restaurant van dezelfde eigenaars.
Voor te skiën is het hotel ideaal! Ertegenover ligt een beginnerspiste en een 2-zetellift om verder het gebied in te trekken. Je kan skiën tot vlak aan het hotel. Indien de 2-zetellift niet werkt is er een busje van het hotel dat je naar de bakjes brengt (1min rijden).
Het hotel zelf is een echte familiehotel en de mensen zijn altijd bereid om ergens mee te helpen. Ze zijn bezig met het hotel te vernieuwen (in meerdere fasen) en het vernieuwde gedeelte ziet er goed uit! Het oude gedeelte is wat minder ...
Er is ook een héél mooi sauna/welnescomplex! Het eten is zeer lekker en gevarieerd! Vier gangen menu met keuze uit 3 hoofdschotels + speciale menu voor de kinderen! Ook zijn er allerlei (kinder)activiteiten en diverse speelruimtes!

met partner, Okt. 2007
Everaerts, Jan
12-10-2007 We hadden het All Inclusive concept maar vanwege het tijdstip (half oktober) was het eten en drinken alleen mogelijk tegenover het hotel in de stube. Daar was echt niks loos. Verder lijkt het mij voor een viersterrenhotel een beetje belachelijk dat men met het ontbijt niet eens een spiegelei kon bestellen, ondanks dat men aangaf dit wel extra te willen betalen kreeg men als antwoord dat dit niet tot de mogelijkheden behoorde bij het concept. Goede kamers die echter, zeker de badkamers, wel aan een renovatie toe zijn.

Jet
6-4-2005 Heel mooi en luxe hotel. Zeer goed eten met ruime keus. Helaas niet zo dichtbij skiliften. Als er genoeg sneeuw ligt dan kun je wel in de buurt skien. Met de auto naar konigsleiten is goed te doen of naar kitsbuhel. Wel zeer mooie ligging met uitzicht op de bergen. Auto is aanrader.