10-2-2011
Voor de 2e keer geweest in Haus Sion. Heerlijke vakantie gehad. Het skigebied is, zeker met de nieuwe verbindingslift in Hintermoos. Het huis is van alle gemakken voorzien, heerlijke bedden en 3x nieuwe handdoeken. Daarnaast is alles aanwezig wat maar denkbaar is, we komen zeker terug!
15-1-2011
week in woning 3 gezeten met 2 gezinnen, kinderen van 8,10,13 en 15 jaar. Zeer ruim, grote badkamer, en 3x per week schone handdoeken enz., broodjes 's morgens vroeg aan de deur, heerlijke sauna en bubbelbad om even te relaxen. Ook 1x s avonds wezen rodelen met de andere gasten o.l.v. Sybrand en dochters. Nederlandse tv en radiozenders, ook fijn.
Verwarmde ski-ruimte, ideaal. Voor tips en advies kun je altijd bij ze terecht. Geweldig, er zijn geen andere woorden voor. Volgend jaar gaan we weer.
17-9-2010
Wij waren hier voor de 2e x en zijn nog meer van Oostenrijk gaan houden. De accomodatie is echt top, schoon, netjes en zeer mooi en rustig gelegen. daarnaast zijn de eigenaren fam Welles erg aardig en behulpzaam, je zou bijna denken dat ze vrienden van je zijn :-) De sauna in het complex is ook heerlijk en hebben we 3 x gebruikt in de 2 weken dat we hier waren. En niet te vergeten de prachtige wandelingen die je hier in de omgeving kan maken ! Voor ons volgend jaar weer !