Appartement Gasthof Sonnenlicht in Maria Alm Oostenrijk beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Appartement Gasthof Sonnenlicht

9,7

2 juni 2012

Appartement Gasthof Sonnenlicht Maria Alm

Beoordelingen Appartement Gasthof Sonnenlicht

Griesbachwinkl 2, 5761, Maria Alm
Appartement Gasthof Sonnenlicht scoort een 9,3 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Gasthof Sonnenlicht? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Gasthof Sonnenlicht in Maria Alm, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Appartement Gasthof Sonnenlicht vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Gasthof Sonnenlicht met andere accommodaties in Maria Alm.

28 beoordelingen over Gasthof Sonnenlicht

9,6
alleenreizend, Jan. 2012
"Ik zou er zo..........morgen weer heen willen!!!!!"
sacha_1
19-1-2012 Gewoon super mooie locatie, geweldig veel sneeuw, ideaal voor ouders met jonge kinderen. Ski klas op loopafstand. Mooie wandelroutes en gezellige berg hutten......... mooie rodelbaan........ echt geweldig. Overal après-ski mogelijkheden....en een ontzettend gezellig dorpje met leuke winkeltjes.
Lekker avond eten en ook een heerlijk ontbijt. Zeker voor herhaling vatbaar.....

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Fantastische plek een ieder aan te raden"
fam.j.aarnoutse
3-1-2012 Sonnelicht is een uitstekend appartement dicht bij de pistes en in het dorp van het mooie Maria Alm.Het personeel was nederlands -duits en was zeer vriendelijk. Het eten was voortreffelijk.De omgeving is er prachtig daar wij er komen om te wandelen.de prijs is goed naar verhouding bij het nemen van half pension.Het restaurant en bar is sfeervol en netjes ingericht.

met jonge kinderen, 2011
"Super leuke accomodatie!"
Familie van Berkel
16-8-2011 We zijn 1 week in gasthof Sonnenlicht geweest en het was eigenlijk te kort.
We hebben ontzettend genoten van alles. De omgeving is erg mooi. Zwembad ligt 200 meter van het gasthof. Personeel is erg vriendelijk. Het eten is erg lekker.
Voor herhaling vatbaar!
Groetjes familie van Berkel

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Gasthof Sonnenlicht b...

met oudere kinderen, Aug. 2011
"The place to be!"
Familie Heerding
23-8-2011 Wij zijn in augustus 2011 een week te gast geweest in Maria Alm bij Gasthof Sonnenlicht. Het was een onvergetelijke week. Wat hebben we genoten! We werden heel hartelijk ontvangen, het appartement is ruim en gezellig met veel licht en 2 balkons om heerlijk van het uitzicht te genieten. Ronald, de eigenaar, heeft ons heel veel goede tips gegeven voor allerlei uitjes. We hebben daar een week mee gevuld en we waren nog lang niet uitgekeken, uitgewandeld, kortom: een weekje is eigenlijk te kort. Het eten is voortreffelijk en het personeel zeer vriendelijk. We kunnen Gasthof Sonnenlicht van harte aanbevelen!!

"SUPER"
j.74mulder
8-9-2011 Op de heen reis een nacht blijven slapen bij Gasthoff Sonnenlicht. We werden zeer hartelijk ontvangen door deigenaar ( Ronad ) en de kids. Ik kan niets anders zeggen dat Sonnenlicht voor gastvrijheid staat en warmte. Kinderen konden na de lange reis zicht gelijk vermaken in de verkleedhoek, ook heerlijk gegeten alles was gewoon weg top. Het is ten zeerste aan te raden om Gasthoff Sonnenlicht aan te gaan voor een heerlijke en eerlijke vakantie !!!!!!!

met oudere kinderen, 2011
"Fantastische plek"
Fam.Houterman
3-8-2011 Wij zijn net terug uit Oostenrijk zijn 14 dagen bij de fam. Kramer gweest.
Ontzettend naar de zin gehad. Mooi groot appartement, mooie omgeving kunt van allerlei uitstapjes maken, hebben heel veel gezien.
Wat ook handig was, is de Nederlandse tv en gratis internet, vooral voor de kinderen was dat belangrijk.
Heel vriendelijk ontvangen, lekker gegeten in het restaurant, kortom een aanrader voor iedereen. Twee kabelbanen waren gratis met de gastekaart.
We hebben gewandeld, gezwommen, zwembad (openlucht is vlakbij) kortom van alles gedaan. Prijs kwaliteit verhouding is prima.

Fam. Kramer en bediening ontzettend bedankt

"Super vakantie!!"
familie Wanten
25-7-2011 Wij zijn hier met onze 2 kinderen de eerste weken van juli geweest en hebben echt een super vakantie gehad! Geweldige prijs/kwaliteits verhouding. Heel gastvrij, niks is teveel. Zeker een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen! Mooi openluchtzwembad op enkele minuutjes lopen. Gratis met de gondelbanen de bergen in. Prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Wij komen zeker nog een keertje terug!
Groetjes, familie Wanten uit België.

"Fantastische mooie plek, kindvriendelijk"
fam Timmer
31-7-2011 in een mooie omgeving staat een super appartement, netjes, schoon, VRIENDELIJK PERSONEEL. Prijs, kwaliteit, goed.
Gezellige mensen.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Prachtige appartementen op fijne locatie"
Tjitske H
3-7-2011 Gelegen nabij het centrum van Maria Alm, een leuk dorp met diverse voorzieningen (mooi buitenzwembad, gondels de bergen in, veel restaurants etc). Het is een prima uitvalsbasis om mooie wandelingen te maken maar ook om Salzburg te bezoeken. De appartementen zijn nog heel nieuw en perfect onderhouden. Je krijgt er een warm welkom van Ronald Kramer en zijn team, geen moeite is teveel. Ook voor kinderen is het er uitstekend vertoeven.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Helemaal geweldig!! Een echte aanrader!!"
Familie Hoogedeure
14-3-2011 Dit jaar voor het eerst met ons gezin op wintersport-vakantie. Dat was op zich al een hele leuke ervaring. Maar dankzij de vriendelijkheid en de attentheid van Ronald en de kinderen, Loes en de rest van het personeel, hebben we deze week als fantastisch ervaren. We kregen hier een echt "niets-is-teveel"gevoel!. Ons appartement was netjes, schoon en lekker ruim voor 3 personen. We hadden halfpension geboekt en daar hebben we zeker geen spijt van. Zeker het diner was elke avond weer heerlijk! Ons zien ze zeker terug in dit fantastische Gasthof!