Vakantiehuis Haus Raimund*** in Maishofen Oostenrijk beoordelingen 2.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Haus Raimund***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Vakantiehuis Haus Raimund***

Maishofen
Vakantiehuis Haus Raimund scoort een 2,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Haus Raimund***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Haus Raimund*** in Maishofen, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Vakantiehuis Haus Raimund*** met andere accommodaties in Maishofen.

1 beoordeling van Haus Raimund***

1 beoordeling
met partner, 2008
"Een afrader"
Linda
26-4-2012 In de zomer van 2008 waren mijn partner en ik in dit huis. Het huis op zich is heel mooi, niets op aan te merken. En het uitzicht aan één kant is ook erg mooi. Maar wat wij niet wisten, was dat we de tuin moesten delen. Op zich hoeft dat niet zo erg te zijn, maar de buren (eigenaar van het huis), waren niet vriendelijk, en gingen tegen ons huis op ons terras zitten. En dat op elke mooie dag. Wij hebben dus niet veel van de tuin gezien, en hebben aan die kant de gordijnen dicht gelaten. Ons zien ze daar niet meer.