Vakantie Beoordelingen Maishofen Salzburg vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Maishofen

9,9

Maishofen

Beoordelingen Maishofen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Maishofen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Maishofen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Maishofen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Maishofen scoort een 7,9 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 5 Appartementen, 1 Camping, 3 Chalets, 1 Landhuis, 8 Gasthof, 7 Vakantiehuizen, 3 Hotels en 1 Pension in Maishofen. Op Zoover vind je bovendien 17 vakantiefoto's van Maishofen. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Maishofen. Bekijk ook andere accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg.

13 beoordelingen over Maishofen

9,8
met partner, Dec. 2011
"Maishofen"
rinus en carla witt...
20-1-2012 Maishofen is een dorp voor de dagelijkse inkopen. Net buiten het dorp is een (gratis) oefenliftje.

met jonge kinderen, Aug. 2008
"Nog steeds boeiend na 14 jaar."
Hans Offermans
Stranden
18-7-2009 Wij gaan al 14 jaar naar hetzelfde adres in Lahntal bij Maishofen. De eigenaarsfamilie is een vriend voor ons geworden. Elk jaar barbequeën we met hen. Zelfs onze kinderen zijn er niet weg te slaan en onze kleinkinderen zijn er ook verliefd op. Lekker uit eten in Schloss Kammer en Neunbrunnen. Gezellig drinken bij Jedermann. En een rust dat we hebben. Ook zijn er leuke dingen om te bezoeken in de buurt, zowel voor onszelf, als voor onze kinderen en kleinkinderen.

Familie, Aug. 2006
Paul & Marloes van ...
Omgeving
17-8-2006 Het is een gezellig dorp met veel winkel mogelijkheden. Zeker met slecht weer kun je toch de dagen nog vullen

KRK
24-3-2006 Zell is gewoon een perfect wintersport dorp. Er zijn maar weinig wintersportgebieden in Oostenrijk die zo'n leuk dorp er bij hebben. Uitgaansgelegenheden zijn er zat en over restaurantjes raak je niet uitgepraat. Zoveel keus en niet duur. Kupferkessel b.v. en Kohlergraber, Crazy Daisy, Pizzeria alles is er, zelfs een chinees. En niet te vergeten de hutten op de pistes zijn heel gezelllig. Ja in de schoolvakanties is het er drukker, maar die zijn nu al aardig verspreid. En daarom zijn er nu in de schoolvakanties al veel minder wachttijden bij de liften. Kortom Zell am See is een absolute aanrader!

V.B.
17-3-2006 Voor het derde jaar naar Zell am See geweest, ik kan alleen maar zeggen: super! Het is een gezellig dorpje en het skigebied is ook mooi. Voor gevorderden is het iets minder omdat er niet zoveel zwarte pistes zijn.

TBm
9-3-2006 aardig skigebied,maar je moet wel veel liften, kan geen tochten maken,dat vond ik wel jammer.maar wij hebben er een super vakantie gehad, en wat de apresski
betreft: helemaal leuk. de sfeer in het dorp heb ik een 6 gegeven, maar eigenlijk weet ik die niet, we hebben geskied, geapresskied en daarna naar ons hotel, dus we hadden het dorp niet nodig.

Vincent
7-3-2006 Redelijk ski gebied. Niet te groot en niet te moeilijk. Vanwege de periode dat ik er was (week 9) wel erg druk op de piste. Snel kale en wat ijzige pistes. Omdat het carnaval week was vielen we wat betreft après ski met de neus in de boter..

Marijke & Martijn
26-2-2006 Wij zijn ontzettend afgeknapt op Zell am See. Het dorp is inderdaad mooi om te zien, maar er is geen bal te beleven. Wij waren er in de voorjaarsvakantie, dus er waren mensen genoeg, alleen die waren niet te vinden in de apres-ski. Sta je met een klein groepje te dansen en te feesten, staat de rest naar je te kijken alsof jij het entertainment bent voor de avond. Een reisleider die wij spraken, vond het ook een dorp met een matige apres-ski.
Het skigebied viel ook tegen. Wij hebben nog nooit zo vaak onze ski's aan en uit moeten doen. Ook sluiten liften niet goed op elkaar aan.

e...
6-11-2005 mooi dorp skigebied voor beginners

dirk
8-8-2005 superskivakantie een 6 voor blauwe pistes deze zijn erg smal en kronkelig waardoor je hier niet leert skien verder alles perfect vooral de sonnealm