Appartement Schmidsendl*** in Lofer Oostenrijk beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Appartement Schmidsendl***

9,7
9,5

Nieuwe Schmidsendl na de renovatie!

Beoordelingen Appartement Schmidsendl***

Lofer 45, 5090, Lofer
Appartement Schmidsendl scoort een 9,3 uit 10, op basis van 63 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Schmidsendl***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Schmidsendl*** in Lofer, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 78 vakantiefoto's van Appartement Schmidsendl*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Schmidsendl*** met andere accommodaties in Lofer.

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Schmidsendl***

9,6
9,5
met partner, Apr. 2012
"Onvergetelijke vakantie"
H.M.Wernsen
6-5-2012 Na een hartelijk welkom troffen wij opgemaakte bedden en genoeg handdoeken in een ruim en zéér zuiver appartement. De terecht trotse en super vriendelijke Nederlandse appartementen eigenaren luisteren naar je voorkeuren en geven aan de hand daarvan tips voor uitstapjes in de omgeving, regelen smaakvolle barbecues in hun mooie tuin waarin je ook heerlijk kunt zonnen en organiseren regelmatig schitterende wandeltochten waar zij zelf mee gaan als gids. Enthousiast vertellen zij over de gewoonten en gebruiken in Oostenrijk en weten op elke vraag een boeiend antwoord . Vanuit Lofer zelf starten ook vele schitterende, duidelijk bewegwijzerde, wandelroutes die je zélf kunt lopen. Een schot in de roos vinden wij de gezellige stube van het appartementenhuis. Ook bij minder weer is er in Lofer en nabije omgeving genoeg te zien en te doen. We kunnen terugkijken op een prachtige vakantie die mede door de positieve inbreng van de eigenaren onvergetelijk is geworden.

"Aanwinst voor Lofer!!!!!!"
Fam Stulp
28-2-2012 Beste Trudy/Fred/Kids
Wat is het mooi geworden na de laatste verbouwing! een aanwinst voor Lofer, geheel in stijl van het dorp en in een hoog tempo waar jullie kei hard aan hebben meegewerkt, Respect!!! , Het was alweer de 4e keer dat we bij jullie waren en wat ons betreft komen daar nog jaren bij, ook dit jaar was het weer super gezellig! ook Fred bedankt voor het maken van de filmpjes tijdens het skieen een leuke herrinering!, jou is niks te veel! ook dit jaar was het gezellig met zn allen in de stube, hapje ,drankje het kon niet op! ook de mensen die er dit jaar waren zijn veel bekende en vonden het leuk om iedereen weer te zien, de pistes waren dit jaar weer super meters sneeuw en een mooie nieuwe cabinelift, het appartement vonden we gezellig en goed van formaat,we kunnen niet wachten tot volgend jaar, nogmaals bedankt voor een fijne vakantie en wens jullie veel succes met het mooie SCHMIDSENDL, groetjes van de Groenekannetjes!!!!!

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Super locatie en geweldige gastvrijheid"
Esther van den Hurk
26-2-2012 Wij hebben voor het tweede jaar Appartement Schmidsendl in Lofer bezocht als uitvalsbasis voor een skivakantie. Het is een super fijn appartement: locatie vlak bij de piste, van alle gemakken voorzien en ook nog eens een super gastvrije ontvangst! Kortom: een aanrader voor iedereen die een verblijf zoekt in deze omgeving!!!

"Aanrader!!!"
Van Kuijeren
26-2-2012 Bij Familie van Loon voel je, je vanaf de eerste tot en met de laatste minuut thuis. Fred Trudy Wendy Sanne en Tom zijn altijd zeer behulpzaam. Het is altijd erg gezellig in de Stube (bar). Het appartement is van alle gemakken voorzien. De jeugd kan zich zeer goed vermaken in en rond het huis.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Schmidsendl valt als een warme deken om je heen!"
Jeannette en Martin...
27-2-2012 De locatie is perfect, midden in het dorp. De appartementen zijn ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Dit geldt zowel voor jong als voor oud, voor een ieder is er wat wils.
De gastvrouw en heer Trudy en Fred, zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt in hun gezellige stube.
Hou je van gezelligheid en een echt thuisgevoel, dan ben je hier op het juiste adres!

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Appartement schmidsendl"
lizetbergmans
26-2-2012 Zeer zeker een aanrader Appartement schmidsendl...mooie kamers,gezellige bar,mooie ligging vlakbij de pistes en gondels en het is gewoon goed en gezellig bij Trudy,fred en de kinderen we hebben genoten en weer geboekt voor volgend jaar!!!!

"Heerlijke vakantie"
Paulette Savelsberg...
12-2-2012 We hebben een heerlijke vakantieweek gehad. Lofer is een prachtig klein dorp. De auto heel de week niet gebruikt. Hartelijke ontvangst en goede zorgen van de familie van Loon. Een aanbeveling waard!

met partner, Feb. 2012
"Gastvrij"
willy en Diny
13-2-2012 Trudy en Fred,
al zijn we dan weer voor de derde keer op rij bij jullie te gast geweest,wij hebben weer een ontzettende fijne gezellige week achter de rug. We hebben weer (ook samen met jullie) weer erg genoten van de prachtige winterlandshappen. Nog hardstikke bedankt.

met partner, 2011
"Echt geweldig"
hbiemans
3-8-2011 Zeer gemoedelijk en gastvrij.Alles is op loopafstand bereikbaar.Prachtig dorp en een mooie ligging.Je kunt er prachtige wandel tochten maken en een nieuwe ski lift is in aanbouw.In de stube is het goed vertoeven.

herman en thea

"Gaan zeker nog een keer"
Fam van de Mheen
8-8-2011 Wil je genieten van de oostenrijkse natuur en wil je mooi kunnen wandelen en ook een plek waar kinderen zich kunnen vermaken? Dan is dit appartement een ideale plek. In de tuin staan genoeg dingen waar kinderen mee kunnen spelen en ook in de speciale speelkamer kunnen kinderen lekker spelen terwijl pa en ma gezellig aan de koffie zitten. Ook Lofer is een mooi dorp en alles is op loopafstand te doen. Er zijn veel mooie wandelroutes en in de omgeving is er genoeg te doen. Vraag gerust aan fred of trudy wat er allemaal te doen is. Zij vertellen je gelijk waar alle mooie plekjes zijn en waar je met je kinderen naar toe kan gaan. Ook het appartement is mooi opgeknapt en onze kamer was ruim zat en van alles voorzien. Wij gaan zeker nog een keer terug naar dit appartement.

1 2 3 4 5 6 volgende