Appartement Landhaus Sonnheim in Lofer Oostenrijk beoordelingen 9.7 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 4.603 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Salzburg > Lofer > Appartement Landhaus Sonnheim

Beoordelingen Appartement Landhaus Sonnheim

-8  °C

7 februari 2012

9,6
9,8
Landhaus Sonnheim
9,7

Appartement Landhaus Sonnheim scoort een 9,7 uit 10, op basis van 122 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Landhaus Sonnheim? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Landhaus Sonnheim in Lofer, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Appartement Landhaus Sonnheim vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Landhaus Sonnheim met andere accommodaties in Lofer.

94 beoordelingen over Landhaus Sonnheim

Dat was genieten!
barend
22-1-2012 Lekkere vakantie gehad in Landhaus Sonnheim. Appartement voorzien van alle gemakken, schoon en in goede staat van onderhoud. Dicht bij de lift gelegen, niet onbelangrijk tijdens de wintersport. Kortom aanbevelenswaardig!!

met partner, 2011
Gewoon zoals het moet zijn,.....
joke
12-9-2011 Voor onze vakantie in Lofer hadden wij een appartement geboekt in Landhaus Sonnheim. Dit overigens mede vanwege de goede beoordelingen die op Zoover te vinden zijn (toch handig!) Wij kunnen alleen maar bevestigen dat deze beoordelingen kloppen, kortom gezellig appartement, schoon en in top staat. Geen gebruik gemaakt van de bar en sauna, maar wel bekeken. Ziet er eveneens gezellig en goed uit. In de omgeving is veel te doen, twee weken zijn eigenlijk veel te kort. Hebben we in ieder geval een goede reden om nog een keer terug te keren in Landhaus Sonnheim. Absoluut aanbevelenswaardig!!

Ook dit jaar weer prima verzorgd!
p.m.landstra
10-9-2011 Voor de derde keer Landhaus Sonnheim bezocht. Nog steeds is het verblijf daar zeer aangenaam. Waar maak je mee dat alle gasten worden uitgenodigd voor een BBQ omdat de eigenaar 50 jaar is geworden! Om aan de groeiende vraag te voldoen wordt op 3 oktober 2011 gestart met de verbouwing van een tweede 'Landhaus' op een steenworp afstand van deze locatie.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Landhaus Sonnheim bij...

met oudere kinderen, Aug. 2011
Hier kunnen maar weinig mensen/huizen aan tippen!!
ivonne
21-9-2011 Ja, wat moet ik eigenlijk nog schrijven.
Alles is tot in de puntjes geregeld. Wij waren er in de zomer, prachtig weer gehad.
Kinderen gingen zelf naar het zwembad met de "zomerpas", de pas is een leuke bijkomstigheid om in de omgeving GRATIS of met korting leuke dingen te doen.
De eigenaren staan klaar om je met van alles te helpen.
In de winter gaan wij altijd naar een ander skigebied, maar hopen hier ook een keer te mogen proeven van de Oosterijkse gezelligheid.
S'morgens warme broodjes halen om de hoek, dan lekker skieen, op de berg zijn leuke hutjes om te eten en te drinken (ook in de zomer om te wandelen).
Lopend naar de Spar (5 min.) voor de dagelijkse boodschappen en dan genieten
van de heerlijke sauna en bar.
En dan ook nog een appartement hebben met veel ruimte, schoon is etc. etc.
Waar zie je dit nog?

Leuke plaats om te verblijven
van Denderen
23-7-2011 Landhaus Sonnheim is een leuke plek om je vakantie door te brengen. Gezellige, schone appartementen, en goede ligging ten opzichte van alle voorzieningen in het dorp. Mooie grote tuin waar je bij mooi weer lekker van de bergwereld kan genieten en waar de kinderen kunnen spelen. Ondanks dat het weer niet altijd mee zat hebben wij genoten van ons verblijf in Lofer en Landhaus Sonnheim en gaan daar zeker nog eens terug.

met partner, Apr. 2011
Heerlijke plek om bij te komen.
Fam. van Veen
12-5-2011 Heerlijk appartement in een mooi dorp.
De bakker en slager om de hoek, om in de luxe, volledig ingerichte keuken een lekker maal te kunnen klaarmaken.
Prima uitgangspunt voor diverse uitstapjes.

Geweldig
michel
30-3-2011 Wij kennen Lofer al vanaf 1997, zomer en winter verbleven wij zoal op de camping, in pensions en appartementen. Zonder overdrijven, is dit Landhaus Sonnheim appartement een klasse appart uniek in zijn soort. Waren alle accomodaties maar zo schoon en luxe. Dan nog niet over de eigenaren gesproken, vriendelijkheid ten top. Het is echt een aanrader.

met partner, 2011
Met weemoed denk ik terug,...
martin
24-3-2011 aan onze vakantie in Lofer,.........Wat was het lekker, wat was het mooi. Landhaus Sonnheim heeft er natuurlijk in belangrijke mate aan bijgedragen dat onze eerste wintersport meer als geslaagd genoemd mag worden. Compleet, gezellig appartement en mooie wellness. Absoluut aan te bevelen.
Rob en Eveline bedankt en graag tot ziens!

met partner, 2011
Primaplaats om te verblijven!
Jan Harko
16-3-2011 Vlak bij de piste en lift gelegen appartementen (anderhalve minuut lopen). Ons appartement was keurig onderhouden en erg schoon. Ondanks de geringe hoeveelheid sneeuw (in het dorp lag niets meer) prima kunnen skien tot in het dal. Tweemaal mogen genieten van de wellness in Landhaus Sonnheim, absoluut de moeite waard een keer uit te proberen.

met jonge kinderen, Feb. 2011
Top appartement, aanrader voor een fijne vakantie.
Eric
27-2-2011 Dit was alweer de vierde keer dat we hier komen. Leuk familie ski-gebied. Geweldig appartement op een steenworp afstand van de piste. Het appartement is zeer fraai ingericht en voorzien van alle luxe.
Na een dagje skiën kun je heerlijk genieten van de sauna. Ook kun je in de bar onderin het huis gezellig een biertje drinken. De nederlandse gastheer en vrouw doen er alles aan om het je goed naar de zin te maken en dat is ook nu weer prima gelukt. We hebben alweer geboekt voor volgend jaar.

9,8