15-3-2013
Fijne vakantie gehad in landhaus Sonnheim. Kunnen alle positieve beoordelingen alleen maar bevestigen, alles netjes voor elkaar en aardige verhuurders. Super is de ligging ten opzichte van de skilift, 1 minuut lopen!
12-3-2013
Appartement Grubhörndl was deze maal de plek van ons verblijf. GrubHörndl is een in december 2013 gereed gekomen appartement en werkelijk waanzinning mooi en met oog voor detail ingericht. Twee slaapkamers die ieder over een eigen badkamer beschikken, ruime woonkamer en ruime keuken. De prijs kwaliteit is wat ons betreft dan ook zeer goed te noemen. Lofer is een leuk dorpje waar je prima je skiweek kan doorbrengen, gezellige restaurants, leuke rodelbanen in de directe omgeving en niet te vergeten een gezellig skigebied. We hebben overigens ook de nodige gezellige uurtjes doorgebracht in de huisbar van Landhaus Sonnheim met de eigenaren. Mensen die dag en nacht klaar staan voor 'hun' klanten en trots en zuinig zijn op hun appartementen en bovenal ook heel gezellig. Wij komen graag terug in Lofer en LandhausSonnheim!! Wellicht een keer in de zomer, lijkt ons mooi, maar zijn nog niet in het Salzburgerland geweest in de zomer.
21-3-2013
Als zeer trouwe bezoeker van het eerste uur nu eindelijk maar eens de waardering voor de familie Schellevis. Een fantastische plek om vakantie te houden in winter en zomer. Luxe appartementen met zelfs de mogelijkheid voor een sauna. Zeer betrokken eigenaren met veel aandacht voor haar gasten.
21-3-2013
Voor de 2e keer in het appartement Almhutte, ideaal voor mensen die de hond meenemen op vakantie. Het is er schoon, netjes en je vind er de nodige 'gemütlichkeit'. De ligging t.o.v. de piste is top, een minuutje lopen en je zit in de gondel. Gastvrijheid en logeerplezier staan voorop bij Rob & Eveline en zijn erg behulpzaam wanneer nodig.
ik ga zeker nog eens terug, hopelijk deze zomer nog!