21-9-2011
Ja, wat moet ik eigenlijk nog schrijven.
Alles is tot in de puntjes geregeld. Wij waren er in de zomer, prachtig weer gehad.
Kinderen gingen zelf naar het zwembad met de "zomerpas", de pas is een leuke bijkomstigheid om in de omgeving GRATIS of met korting leuke dingen te doen.
De eigenaren staan klaar om je met van alles te helpen.
In de winter gaan wij altijd naar een ander skigebied, maar hopen hier ook een keer te mogen proeven van de Oosterijkse gezelligheid.
S'morgens warme broodjes halen om de hoek, dan lekker skieen, op de berg zijn leuke hutjes om te eten en te drinken (ook in de zomer om te wandelen).
Lopend naar de Spar (5 min.) voor de dagelijkse boodschappen en dan genieten
van de heerlijke sauna en bar.
En dan ook nog een appartement hebben met veel ruimte, schoon is etc. etc.
Waar zie je dit nog?
23-7-2011
Landhaus Sonnheim is een leuke plek om je vakantie door te brengen. Gezellige, schone appartementen, en goede ligging ten opzichte van alle voorzieningen in het dorp. Mooie grote tuin waar je bij mooi weer lekker van de bergwereld kan genieten en waar de kinderen kunnen spelen. Ondanks dat het weer niet altijd mee zat hebben wij genoten van ons verblijf in Lofer en Landhaus Sonnheim en gaan daar zeker nog eens terug.
12-5-2011
Heerlijk appartement in een mooi dorp.
De bakker en slager om de hoek, om in de luxe, volledig ingerichte keuken een lekker maal te kunnen klaarmaken.
Prima uitgangspunt voor diverse uitstapjes.
30-3-2011
Wij kennen Lofer al vanaf 1997, zomer en winter verbleven wij zoal op de camping, in pensions en appartementen. Zonder overdrijven, is dit Landhaus Sonnheim appartement een klasse appart uniek in zijn soort. Waren alle accomodaties maar zo schoon en luxe. Dan nog niet over de eigenaren gesproken, vriendelijkheid ten top. Het is echt een aanrader.