Vakantie Beoordelingen Lofer Salzburg vakantie, hotels, last minutes | Zoover

5,5

2 juni 2012

Lofer

Beoordelingen Lofer

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Lofer. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Lofer. Ben je zelf op vakantie geweest naar Lofer? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Lofer scoort een 8,6 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 6 Appartementen, 2 Aparthotels, 2 Bed and Breakfasts, 1 Chalet, 1 Gasthof, 4 Vakantiehuizen, 8 Hotels en 4 Pensions in Lofer. Op Zoover vind je bovendien 36 vakantiefoto's van Lofer. Je kunt 1 video van Lofer bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Lofer. Bekijk ook andere accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg.

36 beoordelingen over Lofer

6,1
9,5
6,1
met partner, Apr. 2012
"Seervol typisch Oostenrijks dorpje"
H.M.Wernsen
Sfeer
6-5-2012 Lofer. een sfeervol typisch Oostenrijks dorpje met alle benodigde voorzieningen bij de hand. Lofer heeft een romantisch centrum met gezellige terrasjes en heerlijke restaurantjes. Ook bij minder weer is hier en in de nabije omgeving meer dan genoeg te zien en te doen.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Prima voor kinderen en beginners"
Marcel
Après ski
7-3-2012 Perfecte bestemming voor beginners en kinderen maar ga er niet heen voor de Après ski.
Ligt niet erg hoog (max 1750m) dus niet altijd sneeuwzeker. Skischool en skiverhuur Intersport Sturm is zeer klantvriendelijk en de Bobo Club is 1 groot feest voor de kinderen.
Abolute aanrader!

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Een zeer gezellig skidorp"
E. Zandee
26-4-2012 uitstekende bestemming voor gezinnen met jonge kinderen

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Ieder jaar weer terug"
Roelf
Après ski
26-2-2011 Al weer 14 maal in Lofer geweest. Het ski gebied is niet al te groot maar als je een dag naar Waidring gaat is er voldoende afwisseling. Je komt al skiend vanaf de Alm het gezellige dorpje in skien, wat dan ook meestal eindigt met een afsluiting bij de schirmbar. Als je 's morgens op tijd naar boven gaat dan zijn er geen wachttijden. Als je om 10 uur gaat zijn er inderdaad langere wachttijden. 'S avonds is er inderdaad weinig te doen, al probeert men er wel wat meer van te maken door bv op woensdagavond een show van de skileraren. Voor volgendjaar al weer geboekt.

met vrienden, Juli 2010
"Een gezellig en vriendelijk dorp"
antje frieso
Sfeer
16-8-2010 ook voor rolstoelgebruikers een toegankelijk dorp.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Gezellige plek voor de familie"
sandra wittenberg
Sfeer
14-7-2010 De vakantie in lofer is ons heel goed bevallen. Een knus Oostenrijks dorpje waar veel van 'het goede' is behouden. Er is geen rijk uitgaansleven in de vorm van discotheken en bars. Maar er zijn wel aardig wat restaurents waar je goed kunt eten voor een hele schappelijke prijs, gezellige terassen waar je een lekker biertje kunt drinken en natuurlijk een adembenemende natuur. Dat in combinatie met een beetje mooi weer maakt Lofer tot een waar vakantieparadijs. Wij hebben in iedergeval volop genoten van ons verblijf in Lofer en Landhaus Sonnheim. Gaan aankomend jaar ook een keer in Lofer op wintersport; eens kijken hoe dat bevalt.

met oudere kinderen, 2010
"Gezellig dorp voor familievakantie"
Ronald v.d. Water
Après ski
23-3-2010 Lofer is een leuk dorpje voor een geslaagde vakantie met de familie. Een overzichtelijk skigebied, tal van restaurants waar het goed eten is en een mooie oude dorpskern. Wij hebben ons er prima vermaakt tijdens de wintersport en denken er zelfs aan in de zomer een keer terug te keren naar Landhaus Sonnheim. Want ook in de zomer is er veel te beleven zo hebben wij ons laten vertellen.

met jonge kinderen
"Lofer is super voor gezinnen"
m van der hulst
Après ski
2-3-2010 Tegekke week gehad. Super gebied voor gezinnen met kleine kinderen. Geen apres ski, s'avonds uitgestorven.
Toerismusverbond heeft ons goed geholpen aan een mooie accomodatie.
Alles zeer betaalbaar. gem. 6 euro voor een bord eten op de piste. Skipas voor gezin voordelig. 352 euro voor 4 personen voor 6 dagen !!

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Mooi dorpje, prachtig ski gebied."
S Bos
Après ski
14-3-2010 Alleen al voor een glas Almdudler op het terras bij Schönblick" ga je hier heen!
Heerlijke week gehad, dit jaar voor de 2e keer in Lofer geweest.
Skischool Sturm is perfect, goede service, betrouwbaar en proffessioneel.
Nederlandse ski leraren, veel jonge meiden en jongens, en super enthousiast!
Leuke pistes en een funpark voor het maken van gekke sprongen, vooral voor de jeugd;-)was dit jaar nieuw.Ook dit jaar perfect weer gehad.
De restaurants op de pistes hebben allemaal goed eten, betaalbaar en mooi terras. Echt genieten in de zon met uitzicht op de piste.
Voor gezinnen de perfecte ski vakantie, cafés, disco en groepen jongeren kom je hier niet tegen.

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Geweldig voor gezin met kinderen"
m van der hulst
Après ski
2-3-2010 Leuk plaatsje, zonder poespas. l gemoedelijk, zeer vriendelijke mensen. Geen aprs ski wat ik als voordeel zie. We zijn met kleine kinderen en dan wil ik liever geen dronken ballen om me heen. S'avonds is het dorp uitgestorven, maar de kinderen slapen vroeg dus geen probleem voor ons. Het gebied is prima voor de beginners en gevorderden. Klein fun park voor de boarders. Ski school Sturm is een aanrader. Overwegend nederlands sprekend en heel veel geduld met de kleintjes. Op de piste ook nog eens heel betaalbaar. Een groot bord eten gem. 6 euro.
Als je boekt, doe dit dan zelf via internet en niet via de reisorganisaties. Er zijn veel FEWO's en goedkoop ook. Gem 500 euro voor 8 dagen met 4 personen, niet verder dan 2 km van de piste. Parkeren bij de gondel, ongeveer 4 minuten rijden. Wij zijn via vrij uit geweest. Een groot drama, dat door de plaatselijke VVV goed is opgelost en ons een mooi FEWO heeft toegewezen.
Wij hebben alvast voor volgend jaar gereserveerd !!