23-2-2011
Perferkte locatie, goede verzorging en service ervaren met ons gezin met jonge kinderen en opa en oma. Fijn restaurant, heerlijke verse broodjes iedere ochtend.
Veel sneeuw en zon. Prima ski lessen en ski huur in zeer nabije omgeving.
Prima restaurant met zonnig terras. Goede gastheer en gastvrouw met veel Nederlandse bediening. Ski passen bij de receptie te verkrijgen. Naast het skieen en sleeen kun je 's avonds een keer het planetarium bezoeken. Kortom geweldige plek voor een vakantie. Appartementen zijn goed en netjes ingericht, fijne verwarmde skikelder. Er is een parkeergarage onder het apart-hotel aanwezig.
27-2-2011
Wij komen er nu voor de derde keer en zijn zeer tevreden.
deze keer heeft onze dochter een ongeval gehad op de piste en is in het ziekenhuis beland en het mee leven van de eigenaar en personeel was bijzonder een grote pluim
12-2-2011
We zijn voor de 2de keer geweest in sterngucker alleen nu in de 12 pers appartementen, met 2 kinderen en 6volwassenen, ideaal, ruim appartement met balkon, alles goed schoon, eten is prima in het hotel, de ligging is prima,echt geen minpunten over sterngucker, goede service alles alleen moet je wel voor de ruime kamers,veel trappen op, er zit geen lift in!, en de supermarkt is onder in het dorp, is te zien vanuit het balkon alleen neem wel een buggy of boodschappentas mee, want het is wel de helling op, dorp is erg ongelijk qua wegen, op de piste kun je lekker met je kindjes aan de zijkant spelen, geweldig weer gehad in februari eerder te warm, is niks van te zeggen, super gebied!