Gereisd met
10-3-2012
Zeer mooie appartementen, boekbaar kaal, met broodjesservice (zeer ruime keus en niet duur!) of met ontbijt, twee goede wellnessafdelingen met zwembad, skishop / verhuur in huis, pal bij lift (laatste stuk omhoog zelfs met roltrap). Niet opdringerige maar wel goed beschikbare en vriendelijke leiding, wij mochten na uitchecken gewoon in de middag nog douchen omdat wij nog een dag bleven skiën. Gratis internet in appartement (met kabel) of WIFI in de ontbijtruimte.
21-7-2010
Een leuk en gezellig appartementencomplex direct naast de skiliften. In het complex zit een skiverhuurshop, een restaurant, een zwembad en een sauna. Alles is heel erg mooi en schoon. Als we weer naar Konigsleiten gaan is dit vast en zeker onze verblijfplaats.
8-3-2010
Net 2 weken terug uit Konigsleiten en verbleven in Sonneck, nieuwe gedeelte, met 3 families. Echt supertijd gehad! Wat een heerlijk hotel; zeer vriendelijke mensen, lekker eten in het restaurant boven, broodjesservice, parkeergarage benenden (nieuw) en...de kinderen raken er niet over uitgepraat...het zwembad! (nieuw). Elke dag hebben zij hier dankbaar gebruik van gemaakt.
De lift is klein stukje omhoog lopen.
Enige minpuntje zou kunnnen zijn de waterbedden. Kan je hier niet tegen dan heb je een probleem, want dit hotel heeft alleen maar waterbedden.
Wij kiezen volgend jaar in ieder geval weer in Sonneck.