Hotel Mountain Club Ronach**** in Königsleiten bei Wald Oostenrijk beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Mountain Club Ronach****

6,3

2 juni 2012

Hotel Mountain Club Ronach**** Königsleiten bei Wald

Beoordelingen Hotel Mountain Club Ronach****

Hinterwaldberg 35, 5742, Königsleiten bei Wald
Hotel Mountain Club Ronach scoort een 8,1 uit 10, op basis van 63 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mountain Club Ronach****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mountain Club Ronach**** in Königsleiten bei Wald, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Mountain Club Ronach**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Mountain Club Ronach**** met andere accommodaties in Königsleiten bei Wald.

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Mountain Club Ronach****

6,3
met jonge kinderen, Feb. 2012
"Superfijn familiehotel!!"
jpm.swinkels
29-2-2012 Dit jaar zijn we met ons gezin (2 volw. en 2 kinderen van 11 en 12 jaar) voor de 5e keer naar Ronach geweest.
We hebben het er weer heerlijk gehad.
Fijn hotel in superskigebied, gezellige mensen, ideaal voor kinderen, lekker eten, dus wat wil je nog meer!

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Wintersport"
Fam.Broeders
28-1-2012 Hotel mountain club Ronach
Voor de eerste keer geweest met heel de familie is een super goed hotel geen op of aanmerkingen keurig netjes en heeeeeerlijk eten
komen zeker nog eens terug

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Op naar ons 3e jaar!"
Monique
21-3-2011 Afgelopen week zijn wij voor het 2e jaar in Mountainclub Ronach geweest.
Wederom weer een super week gehad.
De suites zijn super, heerlijke douche, lekker ruim en helder.
Diner is iedere dag een keuze uit 3 menu's, voor ieder wat wils. Voorgerecht altijd buffet. 3 gratis drankjes bij het diner.
Happy hour tussen 15.00-17.00 uur, echt super.
Ontbijt goed verzorgd, heerlijk wakker worden.
Iedere ochtend "Guten Morgen sonneschein"begint je dag met een lach.
Christina en Erika maken het iedereen naar de zin, iedere dag is er een vorm van animatie.
Zwembad, tafeltennis, biljart, super voor onze kinderen.

met oudere kinderen, Apr. 2010
"Nooit meer"
Steensels België
12-4-2010 Voor een vier sterren hotel vonden wij de prijs/kwaliteit niet in verhouding.
De kamers waren zeer oud en zeer klein, vooral de badkamer was erg versleten.
Het eten vonden we niet lekker, te veel gefrituurd. Het ontbijtbuffet was erg karig.
Het wellnesgedeelte was zeer beperkt. De zeep in de douche was de eerste dag reeds op en werd niet bijgevuld. Er was enkel een badmantel tegen betaling 10 euro, tevens waren er geen extra handdoeken voor het saunagebruik.
De bediening 's avonds kon beter. Bestelling laat komen brengen en niet alles brengen. De rekening die niet klopte, men kan best onmiddellijk afrekenen en niet op de kamernummer laten zetten om misverstanden te voorkomen.
Wel een mooi skigebied !

met jonge kinderen, Mrt. 2010
"Super, volgend jaar weer."
Monique
14-3-2010 Het hotel is goed verzorgd.
Ligt 3 kmm van de piste zoals overal beschreven.
Met de auto goed te doen, bij veel sneeuwval komt de skibus voor de deur, dus dat is super.
De huishond is een lieverd, doet geen vlieg kwaad, hebben hem alleen bij de receptie zien liggen.
Eten is voor ieder wat wils, goed verzorgd.
Vriendelijk personeel.
Zwembad, tafeltennis, biljart en tafelvoetbal aanwezig.
Goede entertainment iedere avond.
3 Drankjes gratis bij het avondeten.
tussen 16.00-18.00 uur drankjes, ijs en taart halve prijs.
Suite is helder en fris.

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Geweldig hotel prijs/kwaliteit"
Sebes
1-3-2010 Leuk familie hotel met een geweldige service en zeer vriendelijk. Alles kan niets moet. Er worden veel leuke aktiviteiten georganiseerd en als je eraan meedoet krijg je vanzelf een band met gasten en het hotel.
Het eten is goed en er wordt voldoende aandacht besteed aan de variatie. Personeel en eidenaren zijn zeer vriendelijk en gastvrij.

De ligging naar de piste is een keuze als je naar dit hotel gaat. Als je kan lezen is het hotel 3 km verwijderd van de piste. Dus als mensen gaan zeuren over de ligging!!!!!!! Deuheu.

Dit was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste. Geweldig.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Prima hotel!"
....
27-12-2009 Afgelopen week een super vakantie gehad. Het hotel is prima. Geen overdreven luxe. Alles is gewoon netjes. Wel veel vaste gasten waar veel aandacht naar uitgaat maar men probeert het iedereen naar de zin te maken. Personeel is zeer vriendelijk. Bar is erg gezellig. Hotel ligt zo`n 5 km van de pistes maar met de auto prima te doen... Zeker omdat er `s avonds in het hotel vanalles wordt georganiseerd zodat men het hotel niet meer uit hoeft voor wat vertier!
Uiteraard waren er voor ons wat minpuntjes en een ervan is het roken. Overal mag gerookt worden (naar onze mening ook op wat kamers want onze kamer stonk vreselijk naar rook!) Tevens loopt er een hond en gasten mogen ook hun huisdier meenemen. De honden zijn zelfs toegestaan in het restaurant! Dit vonden wij niet prettig!
Al met al een prima hotel!

met partner, Aug. 2009
"Fantastische plek"
kaesler
28-8-2009 hotel mountainclub Ronach is een super relaxe plek vanwaar je veel activiteiten kunt ondernemen.(individueel of georganiseerd vanuit hotel).
personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
eten zeer goed en verzorgt
kamers ruim, netjes en verzorgt.(elke dag schone handoeken e.d.)
kindvriendelijk

heel goed om van je rust te genieten en actie te ondernemen!!!!!!!!!!!

met jonge kinderen
"Niet meer hierheen."
Bart
30-3-2009 Hebben hier overnacht in de zomer op doorreis naar Italie. Hotel ligt verw eg van de bewoonde wereld. De familiekamer was ouderwets en in het oude deel van het hotel. Koude douche. Het zwembad is mooi maar het water was vies en koud. In het restaurant last van veel vliegen.
En dat alles voor een flinke prijs. Wij komen hier niet meer terug.

"Constante kwaliteit"
E.C.T.
28-3-2009 We komen hier al 10 jaar en het is elke keer gewoon goed. Laatste jaren is het ontbijt en diner stukken vooruit gegaan. Ja het is verder van de piste, het dorp en de skibus gaat maar 2x per dag maar dat kan je vooraf weten. Gewoon met de auto naar de piste of een taxi pakken om naar Gerlos te gaan. Voor het geld vind je nergens een hotel van vergelijkbare kwaliteit.

1 2 3 4 5 6 volgende