Vraag & Antwoord Königsleiten bei Wald

wie weet (0 reacties)
Appartement Königsleiten
ank
21-2-2013
Is er wel eens iemand in pims alm hutte 1 in koningsleiten geweest,geboekt via chaletplus en wat vond u er van,bij voorbaat dank

plattenalm (2 reacties)
robert
14-9-2012
wie weet waar het plattenalm restaurant ligt wij komen al vele jaren in koningsleiten en het schijnt in het dorp zelf te liggen wij kunnen het niet plaatsen .wij eten bij castello,hotel koningsleiten,of alpen rose ,of sterngu?????

wim van der heide
6-10-2012
plattenalm ligt aan de overkant van koninsleiten

J. van de Haar
21-11-2012
Het ligt op de piste tussen konigsleiten en Krimml. We komen er ook al jaren. Vr. Gr. J. van de Haar

Tips bij aankomst (1 reacties)
Juul
16-8-2012
Hallo, wij gaan deze winter voor het eerst naar koningsleiten. De verwachting is dat we vroeg aankomen en pas laat het appartement in kunnen. Heeft iemand nog tips , wat je kan doen in de omgeving, om de tijd te vullen? Behalve gewoon een skipas kopen. Bedankt

Jeroen
31-8-2012
Als je vroeg aan komt kan je die dag ook gaan skien. Op de zaterdag is het vaak rustiger en je hebt dan alle ruimte! Je gaat dan gewoon na het skien het appartement in.

Ervaring met kinderopvang in konigsleiten (0 reacties)
Irene
18-3-2012
Hallo, Heeft iemand ervaring met de kinderopvang boven aan de gondel dorfbahn in Konigsleiten?

Creche/ Kinderopvang (1 reacties)
Danielle
3-1-2012
Hoi, Is er toevallig een gezin die ook 28 Jan 2012 naar Koningsleiten gaan? Wellicht kunnen we onderling kinderopvang regelen aangezien er weinig word aangeboden in het dorp zelf. Ik heb wel een creche gevonden in Gerlos, maar ik vraag me af of dat ver rijden is?

esther
21-1-2012
beste danielle, wij gaan niet met kinderen maar ik weet dat er in de buurt van de kindercreche in Gerlos ook op de lift kunt stappen, de skipas is daar ook geldig .auto kun je kwijt op de grote parkeerplaats bij de skilift. Dan kun je aan het eind van de dag of wanneer je klaar bent je kindje weer ophalen en met de auto weer naar boven, koningsleiten rijden. is met de auto 7 min.rijden. je kunt dan ook van gerlos naar koningsleiten skien. veel plezier daar. groetjes esther ps je kunt het ook even vragen bij de lokale skischool die weten altijd wel een oppas

is er wifi in het hotel? (1 reacties)
Hotel Königsleiten****
riskje
22-8-2011
Is er mogelijkheid tot draadloos internet in het hotel? Alvast bedankt,

de_vries768
5-12-2011
ja

Zijn er alleen maar waterbedden ? (1 reacties)
Aparthotel Sonneck****
Meis
12-1-2011
Wij vertrekken volgende maand naar Sonneck, naar een apartement met 2 slaapkamers, geschikt voor 5-6 volwassenen. Er staat op de site dat er in elke kamer een 2 persoonsbed staat en een 1 persoonsbed. Is het 1 persoonsbed ook een waterbed? Dit willen we wel graag weten, want we willen een bed verplaatsen naar de woonkamer omdat we niet met 3 man ( we zijn met 5 personen) op 1 kamer willen liggen. Anders zullen we zelf een luchtbedje mee moeten nemen.. ( ik neem aan dat waterbedden niet gemakkelijk verplaatsen!)

guppie
6-2-2011
Hallo, Ook wij gaan naar dit prachtige appartement en ik heb ergens gelezen dat alle bedden waterbedden zijn dus ik zou zeker een luchtbedje meenemen. Fijne vakantie Groetjes

beschikbaarheid begin maart 2011 (0 reacties)
Appartement Edelweiss
Marc van de Loo
8-9-2010
Er schijnt een leuke organisatie te zijn die o.a. voor middelbare schoolkinderen 's avonds alllerlei activiteiten organiseert in pension Edelweis. Weet iemand de naam van deze organisatie????? Groeten, Marc van de Loo.

Wie gaat? (0 reacties)
Astrid de Kruijk
12-7-2010
Wie gaat er de eerste week van augustus 2010 naar Konigsleiten met pubers? Wij dus, met drie kids 12.14 en 17 jaar..zijn er nog meer? Groetjes, Astrid

Week 4 in 2010 op vakantie (0 reacties)
Mimie
18-11-2009
Wie gaat er nog meer met kleine kinderen tussen de 2-5 jaar in week 4 op vakantie in Konigsleiten?

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit