Gasthof Edelweisshaus in Königsleiten bei Wald Oostenrijk beoordelingen 7.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.326 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Salzburg > Königsleiten bei Wald > Gasthof Edelweisshaus

Beoordelingen Gasthof Edelweisshaus

30 januari 2012

6,6
5,9
Gasthof Edelweisshaus

Gasthof Edelweisshaus scoort een 7,0 uit 10, op basis van 84 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Edelweisshaus? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Edelweisshaus in Königsleiten bei Wald, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Gasthof Edelweisshaus vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Gasthof Edelweisshaus met andere accommodaties in Königsleiten bei Wald.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

83 beoordelingen over Edelweisshaus

alleenreizend, Dec. 2011
Jammer
Mike
5-1-2012 Kamer klein, lengte precies 2 bedden achter elkaar pad van 80 cm en dan 50 cm voor kast en spoelbak.
Douche's op de gang, koud. Hoorde dat het van 11 tot 14 uur wel ooit warm was. Meeste douches ook te klein om je in af te drogen. 60x60 is echt te klein.
Toiletten netjes.
Skiruimte, te klein, schoenen te dicht op elkaar. NIET verwarmd.
Ligging aan de piste, goed. 50 meter lopen, en je bent op de piste.
Ligging apres ski, dichtbij, maar terug wel een helling van 19 procent.
Reisleiding niet over te spreken. Personeel onervaren, enkele enthousiast.
Ligging apresski, dicht bij maar helling is 19 procent.
Sfeer leuk, maar voor al door de gasten.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Baas slecht, geweldig personeel
j.siemons
4-1-2012 Ben het niet met de vorige schrijver eens.De accom. werd dagelijks goed schoon gemaakt.De bedden slecht, te dunne matrassen.Eten slecht, vaak veel te zout en zeer goedkoop.Wij zitten vaak in echte hotels, minder duur en veel beter.De eigenaar is onvriendelijk en de kinderen van hem vertellen steeds dat zij alles mogen want pappa is de baas . nou wij hebben ze maar verteld dat de klant de belangrijkste is.Dat schijnt pappa wel eens te vergeten.Die vindt zijn eigen portemonnee te belangrijk. Wordt vanzelf zijn ondergang.Heel jammer want wij hebben een fantastische vakantie gehad en dat komt voornamenlijk door ontzettend geweldig personeel en ski en snowboard leraren. Alle lof voor hen.Want daardoor neem je al het andere voor lief. Petje af voor jullie want jullie zullen ook wel onder betaald worden.l

met oudere kinderen, Dec. 2011
Zwaar onder de maat
Fam Meerkerk
3-1-2012 Deze vieze jeugdherberg is een schande voor Oostenrijk. De Nederlandse eigenaar verwaarloost het pand enorm en lijkt het personeel uit te buiten. Toch jammer omdat het op een leuke locatie ligt en er echt wel iets leuks van het geheel gemaakt kon worden. De kamers zijn minimaal, de bedden heel slecht, de douchen krap en koud en de eigenaar is een uiterst vervelende man. Kan een ieder als tip meegeven om iets meer geld uit te geven en dan een chaletje te boeken in de omgeving. Je hebt dan alle gemakken van het gebied met een schoon bed, douche en toilet. Iets wat het Edelweisshaus niet kan bieden.

De beste prijzen en lastminutes voor Gasthof Edelweisshaus bij:

met jonge kinderen, 2011
TOP vakantie
Hannie
7-7-2011 Super fijne vakantie gehad, het personeel is erg servicegericht en heeft onze vakantie nog mooier gemaakt! Onze kinderen hebben het ook erg naar hun zin gehad, volgend jaar weer. :)

met een groep, Mrt. 2011
Uitstekende ligging en heerlijke sfeer
hans
11-7-2011 vriendelijk personeel, doen erg hun best voor je, er wordt elke dag wel iets georganiseerd, dat overigens vrijblijvend is.
en ideaal vanaf het hotel zo de sneeuw op!

met een groep, Mrt. 2011
Ongelooflijk slecht
Henk
7-6-2011 Hoe hier positieve beoordelingen op binnen komen is mij een raadsel. Volgens mij schrijft personeel allemaal beoordelingen. Ze zijn er erg mee bezig naamlijk. Tijdens verblijf zeiden ze ook wanneer je positief was je moest reageren via zoover. Nou, ik reageer maar al te graag want het is echt onder de maat. Bezemkasten van kamers, 20 man voor 2 douches per etage, ook nog met koud water vaak. Eten heel zuinig en slecht uitgeserveerd. Personeel amateuristisch en alleen met zichzelf bezig. Beddenn van sovjet kwaliteit en het stinkt overal naar een werkelijk ranzige plee op de begane grond. De ligging is het enige pluspunt, je bent wel zo op de piste. Maar voor ons geen Edelweiss meer!!!

met oudere kinderen, Feb. 2011
Geweldige week gehad!!
Familie Streefkerk
1-3-2011 Wat een super gasthof!!! Erg leuk personeel, top locatie, helemaal goed!!!!

met vrienden, 2011
Fantastische plek!!!
sanne
31-1-2011 Ik ben hier al meerdere malen geweest en nog nooit teleurgesteld! Ligging is perfect (vanuit het hotel ski je zo naar de lift!) eten heerlijk en personeel maakt de sfeer erg bijzonder. Altijd aardig, attent en met persoonlijke aandacht naar de gasten toe. Zeker een aanrader om te verblijven!

alleenreizend, Jan. 2011
Gezellig hotel
Peter v D.
31-1-2011 Ik kom hier nu al 4 jaar en vind het geweldig. Het hotel is gelegen direct aan de piste en heeft een uitgebreid skigebied. Ook wordt er iedere avond wat georganiseerd.

alleenreizend, Jan. 2011
Dat het kan voor deze prijs!
Abetollah of rock'n...
27-1-2011 Ondanks dat ik alleengaand was, vond ik bij de aanwezige gasten prima aansluiting. Uitstekende reisleiding die precies weet waar het bij een klant om draait. Gedoseerde aandacht en betrokkenheid. Vooral de georganiseerde rodeltocht en met fakkels het bospad af waren hoogtepunten. Accommodatie en eten pasten meer dan voldoende bij de prijs.
Nogmaals dank!

6,6