6-9-2010
Wat een heerlijke plek om je vakantie te vieren. Het chalet is van alle gemakken voorzien en de inventaris bestaat uit zeer deugdelijk en mooi materiaal. Wij hebben als gezin met 6 personen ons helemaal thuis gevoeld in "Dort Ist's". En er is zo ontzettend veel te beleven in de omgeving dat onze 10 dagen werkelijk omgevlogen zijn. Wij hebben bezocht: het Freizeit zwembad in Zell en het Kristallbad in Wald. De spectaculaire rodelbaan in Zell, de waterval van Krimml, paardrijden in Wald, een Mega Flying Fox sprong over een dal van 160 meter, een bergwandeling in Gerlos. Afijn teveel om op te noemen.
Dit chalet met zijn omgeving is een goede aanrader voor iedereen die er zijn zomervakantie wilt vieren!
Met vriendelijke groeten.
Familie Vreeswijk te Moerdijk.
Augustus 2010.
25-5-2010
Wij waren in Dort Ist’s in de meivakantie met twee gezinnen, waaronder 4 kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot 15 jaar.
Het huis is meer dan compleet en het ontbreekt je werkelijk aan niets; met 2 gezinnen kan iedereen lekker z’n gang gaan zonder dat je elkaar in de weg zit en is het toch heel knus. Er is een mooie nieuwe zithoek met satelliet tv, dvd speler en Playstation; verder is er een typisch Oostenrijkse hoekbank met eettafel in de woonkamer naast de keuken waar we konden kaarten en internetten; boven op een soort vliering is het leuk toeven voor de jongere kinderen, met ook nog een tv-tje en Nintendo speler, en beneden is een infrarood sauna.
De inrichting ziet er fris en nieuw uit. Alles was heerlijk schoon. De hele keukeninrichting is nieuw; de slaapkamers zijn prima met goede bedden en genoeg kastruimte en haken om je spullen op te hangen.
Kortom, echt een heerlijk huis. Wij komen hier zeker terug.