Appartement Castello**** in Königsleiten bei Wald Oostenrijk beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Appartement Castello****

9,6
9,6

Appartement Castello**** Königsleiten bei Wald

Beoordelingen Appartement Castello****

Königsleiten 24, 5742, Königsleiten bei Wald
Appartement Castello scoort een 9,4 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Castello****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Castello**** in Königsleiten bei Wald, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Appartement Castello**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Castello**** met andere accommodaties in Königsleiten bei Wald.

16 beoordelingen over Castello****

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Zeer vriendelijk en nieuw hotel!"
Monique Schaafsma
12-4-2012 Castello is een super hotel, alles was/is nieuw, ruime junior suites, het personeel is erg vriendelijk, het eten is goed en voor de kinderen kon je een kindermaaltijd bestellen. Veel te doen 's avonds voor de hotelgasten.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Eva en Christian dank für alles!"
Tiny Nuiten
26-2-2012 Castello is onze hernieuwde kennismaking met de gastvrijheid en luxe van Oostenrijk. De vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de Familie Eder is hartverwarmend en zeer klantvriendelijk. De manier waarop Eva en Christian het complex deze bijzondere familiaire sfeer geven is echt geweldig. Het eten is prima en voor de kinderen kan er altijd wat speciaals worden besteld.

De kamer die we hadden (Junior Suite) is uitgesproken luxe en modern. Twee kamers met elk hun eigen flatscreen, een geweldige badkamer met giga inloopdouche, krachtige douche en geweldige bedden zijn weer eens wat anders dan de druppelende douchekoppen en doorgelegen matrassen die we op andere plaatsen hebben meegemaakt. Het personeel (voor een deel de familie Eder) zijn zonder uitzondering vriendelijk en attent.

Resumerend: een prachtige week in een prachtig complex, zeer vriendelijke mensen en dan ook nog eens geweldig weer! Königsleiten en dan met name Castello krijgen van ons een dikke voldoende!

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Mooi hotel met alles erop en eraan"
maleen de keijzer
9-3-2012 prachtige,mooie en ruime kamers.
vriendelijke eigenaren.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Castello**** bij:

met partner, Jan. 2012
"Top bediening, lekker eten en erg mooie kamers!"
Robert
29-1-2012 De junior suite in het nieuwe gedeelte van dit hotel is erg ruim en modern ingericht, je voelt je er snel thuis. Na de inspanningen van een dagje skiën is het heerlijk vertoeven in de nieuwe sauna (Fins, stoom en Bio). Niet alleen het ontbijt is een feest, ook van het avondeten hebben we elke dag genoten (gevarieerd, smakelijk en goed gepresenteerd).
Vanaf het hotel loop je 300 meter naar de piste en kun je beginnen aan de eerste afdaling. De auto kun je kwijt in de parkeerkelder (wel zo fijn als het veel heeft gesneeuwd). De familie Eder en het personeel zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom, dit hotel is een echte aanrader!!!

met partner, Jan. 2011
"Gewoon super!"
Dirk & Mandy
2-2-2011 Wij zijn al op diverse plaatsen geweest in Oostenrijk voor de Wintersport en dit jaar voor het eerst in Königsleiten geweest, gewoon super!
Direct bij aankomst vriendelijk ontvangst en een heerlijk biertje.
Eten goed, snelle en vriendelijke bediening, normale prijzen. Als er wensen zijn niets is te veel gevraagd.
Wij hadden op de 2e etage een hotelkamer, balkon, mooi uitzicht over de bergen, ruim, voldoende kastruimte (dat is nog wel eens te krap), goede douche etc. Iedere dag werd het bed opgemaakt en indien nodig de handoeken vervangen.
De skibus stopt voor de deur, of je loopt een (+-) 150 meter en dan zo de eertste afdaling;)
Het was voor het eerst maar zeker niet voor het laatst!

met jonge kinderen, Feb. 2010
"SUPER!! Al 4 jaar ons top restaurant!"
Fam. Lokken
14-2-2010 Zeer benieuwd naar de appartementen en zeker straks naar de verbouwing en het resultaat daarvan.

met partner, Jan. 2010
"Super!!"
Roel en Conny
11-2-2010 Het was onze eerste keer in Koenigsleiten en in Castello. De ligging is heel goed. Slechts 150m van de piste af. De bediening is uitzonderlijk vriendelijk en netjes. De keuken (smaak is persoonlijk) is prima (niet te veel zout in het eten) en ongelooflijk efficient en snel. De kamer werd keurig schoongemaakt en elk verzoekof vraag werd keurig op gereageerd en gehandeld. Vooral het familie gevoel is erg aangenaam en persoonlijk ("Du" und "dich") in plaats van dat stijf gedoe. Je voelt je er snel thuis. Over prijzen kan ieder voor zichzelf beslissen, maar wij vonden het een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader dus, en zeker als na de zomer het nieuwe gedeelte met welness klaar zal zijn.
Bijzonder vonden wij, dat we niet perse van zaterdag tot zaterdag hoefden te boeken!

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Super"
Bert Huizing
18-1-2010 Met kerst en oud en nieuw met 2 gezinnen bij Castello overnacht, ontbeten en diner gebruikt. Dit alles was gewoon perfect, vooral de heerlijke pizza's.
De familie Eder doet er inderdaad alles aan om het iedereen naar de zin te maken.
Ook de ligging t.o.v. de pistes is gewoon goed.
De appartementen zijn zeer netjes en ruim, bij terugkomst van het skieen werden we soms getrakteerd op vers gebakken koekjes en taart.
Ook de skiruimte was super met speciale verwarming voor de schoenen.

"Op en top Oostenrijkse gemutlichkeit!!"
M. Hameete
10-3-2009 Afgelopen week hebben wij de hele week in Restaurant Castello gegeten.
De Fam. Eder + bediening waren zoals altijd zeer klantvriendelijk en het eten was geweldig. Zelfs speciale verzoeken buiten de kaart werden met alle plezier geregeld. Mede door dit restaurant gaan wij volgend jaar voor het 4e achtereenvolgende keer weer terug naar Konigsleiten. Kortom voor iedereen zeker een aanrader!

met vrienden, Mrt. 2009
"Geweldig! volgend jaar gaan we weer..."
J. van der Veen
11-3-2009 Wij zijn net terug van een weekje wintersport en verbleven net als vorig jaar in Castello. Het ontbrak ons wederom aan niets. Appartementen zijn keurig netjes in orde. Elke avond heerlijk in het restaurant gegeten. S'morgens overheerlijke choco-donuts en gebakken spek bij het ontbijt.
De familie Eder en het personeel krijgen van ons een dikke 10 wat betreft gastvrijheid en vriendelijkheid. Niets is teveel gevraagd. In Castello krijg je echt een vakantie gevoel. Wij hebben alweer geboekt voor volgend jaar en kijken hier nu al naar uit.