Appartement Asten Hütten in Königsleiten bei Wald Oostenrijk beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Appartement Asten Hütten

dalzijde huisje

Beoordelingen Appartement Asten Hütten

Königsleiten 15, 5742, Königsleiten bei Wald
Appartement Asten Hütten scoort een 8,4 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Asten Hütten? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Asten Hütten in Königsleiten bei Wald, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Appartement Asten Hütten vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Asten Hütten met andere accommodaties in Königsleiten bei Wald.

21 beoordelingen over Asten Hütten

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Asten hutten"
Schouten
4-3-2012 Net een weekje terug van onze vakantie in Koningsleiten. Wij hadden een appartement met 2 slaapkamers. Zeer ruim, keuken incl alle apparatuur. Netjes en schoon. aan het bos gelegen, konden door het bos skien naar de pistes. terug een heel klein stukje lopen. Je kon broodjes bestellen en 's ochtends afhalen bij de receptie, ideaal! Dicht bij de skiverhuur en supermarkt. Kortom: wij hebben een topweek gehad!

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Leuke appartementen dichtbij de piste"
Jaap
6-2-2012 Wij zijn net terug van een week asten hutten. Wij zaten in een 3 kamer app. Holzer met 6 personen en het was ruim genoeg. De appartementen zijn netjes ingericht. Genoeg inventaris aanwezig. Met een mooi uitzicht op de bomen. We moesten ong. 150 á 200 meter lopen voor we bij de piste waren. Het was niet mogelijk om via een bospad te skieen naar de piste. Er lag teveel sneeuw. Terug skieen was wel mogelijk. Zeker nog eens voor herhaling.

"Groot appartement, heerlijk rustig en goed eten"
fam Van Gendt
8-8-2011 We zijn 14 dagen in een appartement geweest met de kinderen (11 en 9 jaar).
Het appartement was heel ruim met twee badkamers, een grote huiskamer en drie slaapkamers met hele goede bedden. Voor het eten moesten we naar het hotel en dat was even klimmen, maar zowel het ontbijtbuffet als het dinerbuffet waren voortreffelijk. Grote keuze en met zorg bereid.
Nadeel is dat je overal vrij ver van af zit. Het voordeel is dat het er lekker rustig is.
We zijn veel op pad geweest. We hebben gerodeld, hebben musea bezocht, veel gezwommen in overdekt Kristalbad en in Freibad in Zell am Ziller, Krimml watervallen bezocht en ook nog naar de Grossglocker geweest.
Onze kinderen hebben geen gebruik gemaakt van de animatiemogelijkheden. Wel hebben ze regelmatig getafelvoetbald en getafeltennist. Ook zij hebben een hele leuke gevarieerde vakantie gehad.

"Prachtig gebied"
fam van heemst
3-8-2011 de asten hutten zijn prima, veel ruimte,weinig sfeer van binnen, geen schoonmaak ( het hotel wel en je betaald voor de hutten zelfs meer!) handdoeken zelf om vragen .
geen nederlandse animatie . weinig te doen in de directe omgeving, je moet echt overal de auto voor pakken en dat is weleens vervelend. tieners verveelden zich snel. geen zwembad bij het hotel, zou zeker een aanrader zijn.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Ideale ligging, mooi appartement, top!"
Fam. R.
28-3-2011 Vorige week een heerlijke vakantie gehad bij asten hutten. Bijzonder vriendelijke ontvangst. Ruim appartement, goed schoongemaakt en met heerlijk balkon. Ideale ligging vlakbij de piste, idd kun je door het bos naar het appartement skien of 100 meter over de weg. Supermarkt dichtbij. Mooi en afwisselend skigebied. Asten hutten is absoluut een aanrader!

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Uitstekende appartementen vlak bij de piste"
Ewald
27-2-2011 Mooie appartementen, ruim opgezet en erg netjes. Perfecte ligging; even door het bos (bij voldoende sneeuw) en dan zo de piste op naar de Sonnwendkopfbahn. Ruime keuken, helaas geen afwasmachine, maar verder goed voorzien met oven en magnetron. Ruime woonkamer met grote bank en ruime eethoek.
Bedden zijn prima; niet te hard en niet te kort (200 cm).

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Niet gek.."
piet
11-9-2010 Handig appartement toegewezen gekregen na een lastige eerste nacht, de bovenburen hadden honden meegenomen en lieten die achter terwijl ze zelf weg waren. Met een oorverdovend kabaal van die keffers. Goed opgelost.
Alhoewel we een 4 persoons appartement hadden geboekt, waren we er van uit gegaan dat er dan een extra kamer zou zijn voor ons kind (10 mnd), dit bleek niet het geval. Omgeving is mooi, maar wij hadden wel het idee dat we na 5 dagen het meeste hadden gezien, wat tenminste een beetje geschikt was te bezoeken met een kind in wagentje. Vriendelijke mensen en uitstekend eten en bediening in het hotel. Ik zou hier ook in de winter graag nog eens naar toe gaan.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Schitterende appartementen"
Asdk
8-8-2010 Wij zijn net terug van een weekje Konigsleiten via een aanbieding. De appartementen zijn schitterend, heel ruim en alles aanwezig. Ontbijt en diner was inbegrepen en vond plaats in het nabijgelegen hotel. Niks op aan te merken, goed en gevarieerd eten!
Er was elke dag animatie, maar mijn kinderen (12,15 en 17) waren daar wel wat oud voor. Bovendien was het dagvullende animatie zodat je de kinderen bijna niet zou zien. Wij hebben een aantal uitstapjes gemaakt naar een ijsgrot, de rodelbaan, waterfietsen op het meer, kabelbaan naar de sneeuw, het zwembadetc. Helaas was het weer wat minder met vaak regen.
Maar al met al een leuke vakantie, goed in verhouding met de kosten!

met partner, Juni 2010
"Prachtige plek"
ria vd pool
25-7-2010 Het was geweldig, heerlijk om te wandelen,
en het eten in het hotel was ook erg goed,wij hebben er een heerlijke
vacantie gehad.

met vrienden, Mrt. 2010
"Geweldig appartement"
M van Engelen
24-3-2010 Wat een geweldig appartement.
Zo vanuit je huisje via een bospad de piste op en ook zo weer terug (als er genoeg sneeuw ligt natuurlijk)
Keuken heeft alles wat je maar wilt hebben..oven, magnetron, koffiezetapp., en de kastjes zijn goed gevuld. Zelfs de kaasschaaf was aanwezig :-)
We hadden 2 slaapkamers waarvan 1 met badkamer. En een badkamer op de gang.
De huiskamer was lekker ruim met een heerlijke grote leren hoekbankstel...zodat we na het skieen konden neerploffen wat wil je nog meer.
Heerlijk rustig gebied....geen 1 keer 10 min in de rij gestaan om een lift in te gaan.
Personeel in de restaurants heel vriendelijk en bijzonder lekker gegeten.
Er is ook een sterrenwacht (hoogstgelegen van Europa) in het dorp erg leuk voor even iets anders.
Het in en uitchecken ging ook fantastisch.
Kortom...we hebben een heerlijke vakantie gehad met z`n 4tjes.