Hotel Alpenrose Königsleiten*** in Königsleiten bei Wald Oostenrijk beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Alpenrose Königsleiten***

6,5
6,6

2 juni 2012

Uitzicht vanaf het balkon in het chalet

Beoordelingen Hotel Alpenrose Königsleiten***

Königsleiten 81, 5472, Königsleiten bei Wald
Hotel Alpenrose Königsleiten scoort een 7,3 uit 10, op basis van 89 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Alpenrose Königsleiten***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Alpenrose Königsleiten*** in Königsleiten bei Wald, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Hotel Alpenrose Königsleiten*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Alpenrose Königsleiten*** met andere accommodaties in Königsleiten bei Wald.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

72 beoordelingen over Alpenrose Königsleiten***

met vrienden, Mrt. 2012
"Grenzeloos onvriendelijk."
Fred
9-4-2012 Onze ervaring was werkelijk verschrikkelijk. De porties eten zijn uitzonderlijk klein, het personeel is werkelijk waar onbeschoft. Een kopje koffie drinken na het skiën is er niet bij, nadat ze om een fooi hebben geschooid (als ze dat extraatje niet krijgen zijn ze trouwens ronduit beledigend en lomp) word je zelfs als hotelgast gewoon van je tafeltje afgejaagd. Verder zijn ze daar dusdanig goed van vertrouwen dat je voor alles borg moet betalen. Parkeerkaart? 2 euro borg. Slot voor ski's? 10 euro borg. Een stok kaarten? 10 euro borg.

De goede locatie t.o.v. van de skilift weegt absoluut niet op tegen de vreselijke sfeer daar. Door de afstandelijke, kille en uiterst onaangename sfeer die het personeel vakkundig heeft weten te creeëren ontbrak het fijne vakantiegevoel volledig!

met vrienden, 2012
"Toplocatie!"
Jeroen Bootsman
21-3-2012 Kan me werkelijk niet voorstellen dat je iets negatiefs over deze locatie kunt zeggen, moet je wel een enorme zeurpruim zijn in mijn beleving!

Kom net terug van een heerlijke vakantie. Gondel die je het gebiedt inbrengt zit direct naast de deur, eten was heerlijk en goed verzorgd, bediening uitermate vriendelijk, kamers goed, douche perfect en goede aprés ski zeer nabij. Wat wil de wintersporter nog meer.

Ik zou zeggen gewoon doen! Alpenrose bedankt en tot de volgende keer.

Mvgr, Jeroen Bootsman

met vrienden, 2012
"Nachtmerrie 1e klas"
Esther Jansen
4-3-2012 Nou, afgelopen week met vrienden geweest, wat een waardeloze service. De mentaliteit is voor jou 10 anderen. Absoluut geen gastvrijheid, de bazin of cheffin is ronduit onbeschoft naar gasten en personeel. Na een dag skien lekker eten je voorgerecht gaat ben je nog aan het eten komt het hoofdgerecht zegt de kelner letterlijk... ik citeer... hier uw hoofdgerecht ik heb snel de tafel weer nodig. Ik zeg er wat van eten gaat terug 3 minuten later komt het hfdgerecht weer terug koud wel te verstaan met de mededeling of wij ons dessert a d bar willen nuttigen want we hebben de tafel nodig. Al met al 3 gangen in 3 kwartier. Koud en smakeloos eten. Gelukkig was de gondeldichtbij en betere restaurants in de nabije omgeving waar ze wel weten wat een gast wenst en men vriendelijk is. Conclusie voor de ligging een 9 voor de rest een 1. Hopelijk doet men er wat mee, fam.... Obermoser

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Alpenrose Königsleiten*** b...

met partner, Feb. 2012
"Goed hotel, direct aan de lift!"
Brenda
12-2-2012 Hotel Alpenrose Königsleiten is een prima hotel. Direct aan de piste, heerlijk ontbijt buffet en 's avonds een drie gangen diner met keuze uit 2 hoofdgerechten. Bijbestellen is gratis en geen probleem. Patat extra of een andere soep, extra brood of wat dan ook, alles kan. Personeel is vriendelijk en weet wat je wilt. Wij hadden een kamer op de nieuwe vierde verdieping met direct uitzicht op de lift en de piste, geweldig. De receptie is erg behulpzaam, maar het is wel even zelf nadenken als je op zaterdagochtend rond 5 uur wilt vertrekken. Er is dan niemand. Geen koffie of thee mogelijkheid. Je kunt wel een lunch/ontbijtpakket bestellen de dag ervoor en dus al wel 's avonds afhalen. Ook je spullen uit de kluis halen die avond, wat 's ochtends kan dus niet...logisch, maar je moet er wel even aan denken. Ook de lunch 's middags is prima, maar het is wel een erg druk restaurant, daar het zo dicht aan de lift ligt....gezellig! Jammer dat er in de Schatzi Bar gerookt mag worden.....bah.

met vrienden, Jan. 2012
"Prijs kwaliteit verhouding goed"
Marlies Ten Tije
24-1-2012 Op zich een prima hotel, goed gelegen, vlakbij de lift en de apres ski bar. We konden elke avond zonder bijbetalen eten (ook vlees) bijbestellen, prima service. Overige service was niet heel erg bijzonder, zo houdt het hotel geen rekening met de vertrekdag op zaterdag zodat je vroeg kunt lunchen; dat kan echt pas vanaf 8 uur. Ook is het personeel niet heel vriendelijk, er wordt niks extra gedaan richting gasten. 's Ochtends bij het ontbijt moesten we altijd vragen om extra broodjes, elke dag. Ook is er één iemand voor het drinken en één iemand voor het eten; als je dus iets vraagt aan de verkeerde, moet je wachten tot de ander weer voorbij komt. Hotelkamer is prima, douchecabine is klein. Wij zaten in het nieuwe gedeelte.

met partner, Jan. 2012
"Mooi hotel direct aan de piste!"
ariannebaan
5-2-2012 Super wintersport gehad in dit hotel. Uitgebreid ontbijt en lekker eten 's avonds. Mocht je niet genoeg hebben aan het avondeten dan krijg je zonder problemen nog een bord! Werd ons zelfs meerdere keren aangeboden. Zelf hadden we er meer dan voldoende aan. Leuke bar, vriendelijk personeel. Prima hotelkamer en erg mooi uitzicht als je aan de voorkant zit! 20 meter van het hotel vertrekt de gondel, 's middags ski je terug tot het hotel, perfect!
Nadeel: betaald internet alleen beneden in de lobby. Betalen voor internet is niet meer van deze tijd naar mijn idee!

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Nooit meer, zeer overspannen bedrijfsleiding"
Kranendonk
15-1-2012 Als je na een hele dag reizen aankomt, verwacht je wel wat voor €400,= per nacht. Dat was niet het geval.
Het personeel is onervaren en de bedrijfsleiding is overspannen als je iets hebt te melden.

Enkele ervaringen:
In de kamer hing een rooklucht die in gordijnen en tapijt was getrokken. Dit is gemeld en reactie leiding was: wij hebben geen rookkamers. Wij hebben toch genoeg andere bezoekers.
De thermostaat was kapot. De eerste reactie van de leiding was, dat het de dag ervoor al was gerepareerd. Achteraf kregen we na de nodige discussie toch een tegoedbon voor de pizzaria maar nadat deze werd ingeleverd, werd de bon niet geaccepteerd, omdat er een foute geldigheidsdatum op stond. De uiterste datum op de bon lag al voor het moment dat we de bon kregen.
In het restaurant moet je tijdens de prijsuitreiking van de skiwedstrijden betalen voordat je iets krijgt. Ook wordt je tijdens de uitreiking verteld te vertrekken omdat de volgende shift aan bezoekers eraan komt.

met een groep, Mrt. 2011
"Elk jaar weer een prima plek"
Roel
31-3-2011 Met collega's in Alpenrose geweest. Collega's komen er al jaren en het is de tweede keer voor mij. Hotel is ideaal gelegen t.o.v. de splinternieuwe cabine lift. Ligt letterlijk naast de deur, tevens de paraplu bar.
Hotel is goed onderhouden en is redelijk groots opgezet en honden zijn er welkom, zag ik wel.
Alleen mag de temperatuur op de slaapkamers 's nachts wel wat minder, pff wat een hitte af en toe.
Goed verders ligt het hotel super mooi, met mooi uitzicht op de Gerlosplatte...
's ochtens maak je de keuze voor de avond mbt eten, kunt elke avond uit 2 verschillende gerechten kiezen. Ontbijt is ook prima en voldoende divers.
Ofwel het waren weer 4 geweldige dagen, met volop zon!

met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Beste locatie in Konigsleiten"
heuv0400
12-3-2011 ligging is perfect voor de skier en ook voor apres ski, hebben apartement gehad boven de pizzeria, deze worden ook afgebeeld op de site van Alpenrose, eten is prima, s'morgens buffet en s'avonds 2 keuze hoofdmenu en indien je wat anders wenst kun je dit aangeven en wordt zonder probleem geserveerd, bij vervroegd vertrek is het mogelijk om een lunch pakket mee te krijgen...

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Gastvrijheid: NIHIL! Ligging: perfect."
Zeer onbeschoft beh...
14-3-2011 De accommodatie is prima, de ligging is perfect. Maar de gastvrijheid is ronduit slecht. Ben nog nooit zo onbeschoft behandeld in een hotel. Zo lang je meedraait in de standaardnorm, is men enorm vriendelijk. Maar als je vriendelijk vraagt om een kleine verandering (bijvoorbeeld bij het eten).... dan krijg je de wind van voren en wordt er zelfs aangegeven dat je nooit meer hoeft terug te komen. Ben van m'n stoel gevallen van verbazing. Nog nooit zoiets meegemaakt!

Zeer Zeer onvriendelijk en je word de rest van de vakantie genegeerd. In de bar nog meer gasten gesproken die eveneens zeer slechte ervaringen hadden met het hotel. Personeel wordt net als de gasten afgesnauwd. Zeer authoritaire houding. En als het je niet bevalt, rot dan maar op. Voor jou 10 andere gasten. Dat is het motto...

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende