7-8-2010
Wij, 2 volwassen en 2 kids, samen met vrienden, 2 volwassenen en 3 kids, 2 weken in dit prachtige huis vertoeft. Alles zeer mooi en keurig. Een minpuntje, als je het al een minpuntje mag noemen, is het gedeelte waar tv hangt, als je 's avonds met 9 personen tv wilt kijken is het een beetje krap. Verder alles zeer ruim. De beheerder is iemand die het je graag naar de zin maakt, en heeft ook suggesties wat er allemaal te doen is in de buurt. Prachtig uitzicht. We gaan al ettelijke jaren met deze bezetting op vakantie, maar zo'n verblijf nog niet gehad. Omgeving veel te doen, (zoals wandelen, rodelen, gondels, de waterval van Krimml, zwemmen, overdekt of openlucht, kristallbad viel wel tegen qua grootte, lekker shoppen in Mayrhofen.) Wel veel met auto onderweg. Weer viel wel tegen van de ong. 14 dagen maar 5 dagen echt mooi weer gehad, maar dat is iets wat je zelf niet in de hand hebt. Zeker de moeite waard.
29-1-2010
mooi ruim opgezet chalet aan de rand van het dorp op zo'n 300 mtr van de oefenweide. Dit is een kleine wandeling omhoog. Doordat het chalet aan de rand staat is er naast het huis veel ruimte om te sleën met de kinderen. Bij voldoende sneeuw, gelukkig in ons geval, ski tot aan de voordeur. Chalet is keurig en schoon en bijna alles is aanwezig. Wij misten alleen een traphekje vanuit de woonkamer naar de beneden gelegen slaapkamers.