17-1-2010
Een dag voor vertrek hoorde wij dat ons hotel overboekt was en wij naar Gasthof zur Muhle moesten. Hier baalden wij enorm van, maar achteraf was het zeker niet verkeerd.
In de tweede week van januari is het nog zeer rustig in dit hotel en Kaprun. Veel oudere gasten, maar een prima sfeer. Wij zelf, twee jongen mensen (28-31 jr) hebben zich prima vermaakt.
Het eten is op en top, elke dag een viergangendiner. Elke ochtend kun je voor 's avonds je keuze aangeven uit vier hoofdgerechten, dit in combinatie met de saladebar is super. Natuurlijk zijn het soms Oostenrijkse gerechten en is de smaak soms iets anders maar het zijn zeer uitgebreide menu's.
Er stopt altijd een bus voor de deur (om de 15 minuten) welke je bij de verschillende pistes kan afzetten (Zell am see, Schauffelberg of Kitzsteinhorn), dus keuze genoeg. Ook vanaf de pistes is het zeer makkelijk om terug te komen bij het hotel, het hotel ligt namelijk op de route en je hoeft dus niet over te stappen!
Kortom dik tevreden!
24-12-2009
Zeer gastvrij en heel vrolijk met alles. Lekker eten en een zeer gezellige hotelkamer, die in oostenrijkse stijl ingericht is. 's Avonds loopt het pesroneel in Oostenrijkse klederdracht, wat de sfeer heel gezellig maakt.
6-3-2009
Hebben hier een week genoten: met name de keuken is erg goed. Skibus voor de deur naar gletsjer of naar Zell am See. Kamer prima en natuurlijk Oostenrijkse gastvrijheid. Aanrader, ook gezinskamers heel mooi.