Aparthotel Waidmannsheil**** in Kaprun Oostenrijk beoordelingen 8.1 | Zoover

Aparthotel Waidmannsheil**** Kaprun

Beoordelingen Aparthotel Waidmannsheil****

Salzburgerplatz 13, 5710, Kaprun
Aparthotel Waidmannsheil scoort een 8,1 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Waidmannsheil****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Waidmannsheil**** in Kaprun, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Aparthotel Waidmannsheil**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Aparthotel Waidmannsheil**** met andere accommodaties in Kaprun.

24 beoordelingen over Waidmannsheil****

"Super appartementen in een mooie omgeving!"
Frans
3-8-2011 Waidmannsheil heeft een metamorfose ondergaan sinds de laatste keer dat wij er zijn geweest in 2004. Toen een wat ouderwets hotel met een prima biergarten en een geweldig restaurant, nu een zeer modern aparthotel met zeer mooie kamers/appartementen. We hebben de biertuin en het restaurant gemist!
Mogelijkheid om te eten bij een bevriende gasthof, Mitteregger, voor een redelijk bedrag, maar het was minder dan wat ze zelf hedden voor de renovatie.
Al met al toch goed tevreden.

"Super appartement"
ivonne
9-8-2011 Wij zijn eind Juli in Kaprun geweest. We hadden in Waidmannsheil appartement Murmeltier. Groot ruim appartement met 3 wc's, 2 badkamers en in elke kamer een tv. Netjes schoon en goed onderhouden. Prima ligging tov winkels.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Goed aparthotel met Dachsbau als fijn appartement"
N. van T.
3-3-2011 Het aparthotel bestaat uit verschillende appartementen. Wij hadden Dachsbau dat voor 7 personen is. Het is ruim met 3 slaapkamers en 2 badkamers en een prima keuken. Het aparthotel is zodanig gebouwd dat je je buren niet hoort. Fijn. Onderin een prima skikelder en een sauna (niet in geweest). Ligt t.o. een lekker bakkertje, erg handig. Ze ontvangen BVN dus je kan gewoon NLse tv kijken, indien gewenst.

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Waidmannsheil**** bij:

"Goed"
Bert
26-7-2010 Het is intussen geen hotel meer, het is een aparthotel. Er zijn dus alleen maar appartementen. De ontvangst was vriendelijk. Wij kregen app. Birkhahn. Een drie kamer app. met twee badkamers en een woonkeuken met te weinig zitplaatsen. Er zijn twee kookpitten en heel weinig spullen om mee te koken. Er is geen oven, wel een magnetron. Het app. heeft een groot terras van 5 x 5 meter. Het app. ligt op de eerste etage aan de achterkant van het gebouw. Je kan je auto overdekt parkeren.

met jonge kinderen, Jan. 2010
"Prachtig aparthotel"
familie aaldering
8-12-2010 Prachtig gerenoveerd; ruime kamers voorzien van nette badkamer(s) en balkons. Goede service. Vriendelijk ontvangst.
Voor de wintersportliefhebber echt een aanrader.

met een groep, Aug. 2008
"Prima service en bediening"
Ingrid Schippers
17-9-2008 Wij zijn in augustus 2008 in Waldmansheill geweest, maar we zaten niet in het hotel zelf maar in een perfecte dependance op ongeveer 100 meter loopafstand.Het eten in het hotel was perfect, de bediening vlot en bij goed weer werd het diner en d elunch buiten in de tuin geserveerd.1 drankje was gratis bij iedere lunch en diner.Een aanrader

"Goede prijs/kwaliteit"
Marieke
28-7-2008 Wij waren hier eind januari 2008. Goed hotel, vriendelijk personeel.Het eten was erg goed en het ontbijt erg uitgebreid!
Goeide ligging, midden in het gezellige kleine centrum. Met de auto 10 minuten naar de gletsjer.

Familie, Juli 2008
"Wordt gesloten na de winter"
Myriam
24-8-2008 STerk verouderd. Familiehotel, maar geen familie's te bekennen. in juli 2008 geweest en maar 1 Ned. stel zonder kinderen die er al 14 jaar kwamen. Er tegenover werd gebouwd, dus toch wel wat overlast daarvan. Kleine kamers voor 4 personen.
Wel direct aan het centrum bij de uitgaansgelegenheden (Paviljon), maar ook wat overlast ervan als ze tot 3.30 uur doorgaan op het terras. In Kaprun waren erg veel mensen met Burka's, zoveel als daar heb ik er nog nooit gezien bij elkaar. De sauna is wel erg lekker. Ook in de kelder een tafeltennistafel en wat fitnessaparaten.
Voor kinderen is er eigenlijk niks bij, geen speelterrein, geen speelkamer etc. en op de hotelkamer dus ook geen ruimte om wat te spelen op de grond. Wel alles schoon en netjes.

met partner, Mrt. 2008
Peter/Edith
27-4-2008 Maart 2008
Lekker hotel, heel centraal en vlakbij de skibus haltes. Pistes wel overvol, maar dat lag waarschijnlijk aan het weer. Eten heel goed en veel variatie,personeel zeer klantgericht en behulpzaam.
Kaprun zelf niet echt bruisend maar verder prima gehad.

met partner, Feb. 2008
Van den Berg
22-2-2008 verblijf 1 week in feb 08, geboekt via internet.
Voordelen: ligging tov skibus, rookvrij restaurant, keuzemenu diner, verwarmd skiruim, ligging tov centrum, eigen tafel restaurant, ruime kamer, douchen nadat je de kamer hebt uitgecheckt mogelijk.
Nadelen: onze kamer had geen douchescherm dus steeds de badkamer steeds nat, verouderde kamer (inscriptie in bed gekrast was al uit ´85).
Sauna gaat pas ´s middags aan.