Aparthotel Toni**** in Kaprun Oostenrijk beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.526 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Salzburg > Kaprun > Aparthotel Toni****

Beoordelingen Aparthotel Toni****

-8  °C

10 februari 2012

6,5
keuken

Aparthotel Toni scoort een 7,8 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Toni****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Toni**** in Kaprun, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Aparthotel Toni**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Aparthotel Toni**** met andere accommodaties in Kaprun.

26 beoordelingen over Toni****

met oudere kinderen, Feb. 2010
Nooit meer
Henk Walda
1-3-2010 Wat een oude bende.
Wij komen net terug met twee gezinnen allebei enn app een maal 4 pers en een maal 5 pers ,4 pers twee badkamers veel ruimte alleen zijn de bedden goed.
5 pers app een badkamer.
Als je bij het hotel komt ziet het er alles prachtig uit maar de app zijn raar ingericht
en oudbollig. jammer.
dus nooit weer.
Gaan weer gezellig naar
Erhwald.

met oudere kinderen, Feb. 2010
Heel goed
krissie
17-5-2010 Eeen heel leuk en gezellig app complex, groot en netjes en zeer goede verbindingen met de bus naar pistes. Kaprun zelf niet zo veel te beleven.

ZALIG
Glenn & Sharon
15-2-2010 Wij zijn in januari 2010 een week op skivakantie geweest in Kaprun.
Deze vakantie is om nooit te vergeten, we hebben 't ons goed gehad. Hotel Toni: kamer heel proper en mooi, er werd elke dag heel goed gepoetst!! Zwembad ook heel proper. Service ook goed. Het eten: de ene dag beter dan de andere, je kan dan ook niet alles lusten. Zeker de moeite waard! Ook de pistes waren in orde!!

met partner, Jan. 2010
Fantastisch appartement maar nooit meer
Fam Janneman
22-1-2010 Wij , man 62 jaar en vrouw 59 jaar kwamen voor de 3e keer in appartement Imbach een weekje bijkomen ,maar wij kwamen van een koude kermis thuis een paar jongeren uit Litouwen Roemenie en Polen liepen met skischoenen door het gebouw en dit mag niet en is ook geen gehoor s'nachts begonnen ze te leven en dan bedoel ik ook leven niet normaal, maar nu het ergste voor mijzelf was ik heb namelijk COPD een longziekte als ze er waren gingen al hun kamerdeuren open zodat ze konden doorlopen en roken dat ze deden volgens ons constant en het trok onder onze kamerdeur door en ik werd daar ziek van,nu zegt u dan zeg je er wat van dat heb ik geprobeert maar werd aagekeken op een manier van waag het eens,wij hebben onze conclusies getrokken en zijn 2 dagen eerder vertrokken,eigenlijk niet normaal
ik hoop niet dat het u gebeurt en wij vinden het jammer maar komen hier niet meer

met oudere kinderen
Top!!
irm
24-2-2009 Wij zijn net terug van appartement Toni in kaprun. We zaten in type Imbach. Alles was zeer netjes en schoon. Ruime kamer met 3 pers. Ruime douche. De mensen zeer vriendelijk. Supermarkt om de hoek. De skibus was op 4 min lopen, het centrum op 5 min. Pizzarest.aan de overkant was erg lekker en betaalbaar. Op de laatste dag was er opslag voor de koffers en gelegenheid om te douchen.incl.handdoeken, top! Alleen het zwembad was 45 euro (3pers) ook als je alleen s'avonds wilde gaan. Bed in de woonkamer gebruikten wij als bank.Keuken met 2 pitten, dus eenpansgerechten ging prima. Zeer rustige omgeving, ideaal voor gezinnen met kinderen. Geen herrie, voor apres ski moet je hier niet zijn. Wij hebben een heerlijke week gehad. De touroperator had het goed geregeld. Arreslee tocht 50 euro en rodelen op een 3 km lange baan ook 50 euro met 3 pers. Echt een fijne vakantie gehad!!!

Keurig appartement
nvt
15-2-2009 Keurig appartement, jammer dat er geen bankstel staat.

met jonge kinderen, Feb. 2009
Teleurstellend
avdslik
5-3-2009 Ruim appartement. Beide slaapkamers en badkamer zijn OK. Keuken- en zitgedeeltje zijn onpraktisch en ongezellig. Serviesgoed bestond uit 4 verschillende soepborden, 4 verschillende puddingbakjes, drinkglazen was een bonte verzameling van bierpullen. Het 2 pitsgasfornuis was zo klein, dat er slechts 1 pan op paste. De verlichting is uiterst ongezellig en de keukenbank is niet zo comfortabel, dat je er een avond op kan doorbrengen. Onder de keukentafel vonden wij snotresten van vorige huurder(s). Bovendien zat ons appartement naast het trappenhuis. Daardoor hebben wij wel veel last gehad van lawaai en hebben wij dit appartement absoluut niet als rustig ervaren.

met oudere kinderen, Feb. 2009
Helemaal goed
irm
24-2-2009 Wij zijn net terug van app.Toni in kaprun. We zaten in type Imbach. Alles was zeer netjes en schoon. Ruime kamer met 3 pers. Ruime douche. De mensen zeer vriendelijk. Supermarkt om de hoek. De skibus was op 4 min lopen, het centrum op 5 min. Pizzarest.aan de overkant was erg lekker en betaalbaar. Op de laatste dag was er opslag voor de koffers en gelegenheid om te douchen.incl.handdoeken, top! Alleen het zwembad was 45 euro (3pers) ook als je alleen s'avonds wilde gaan. Bed in de woonkamer gebruikten wij als bank.Keuken met 2 pitten, dus eenpansgerechten ging prima. Zeer rustige omgeving, ideaal voor gezinnen met kinderen. Geen herrie, voor apres ski moet je hier niet zijn. Wij hebben een heerlijke week gehad. De touroperatorhad het goed geregeld. Arreslee tocht 50 euro en rodelen op een 3 km lange baan ook 50 euro met 3 pers. Echt een fijne vakantie gehad!!!

Familie
Linda
7-3-2008 Wij zaten in appartement Kitzsteinhorn in het aparthotel toni, deze ligt vast aan het hotel. Zeer ruim appartement met 2 badkamers, groot balkon, keuken en woongedeelte met tafel en dressoir met tv. skibushalte idd om de hoek en uitstekende service van het hotel. Ontbijtbuffet erg goed. Wij hebben voor volgend jaar weer geboekt.

Familie
Anita Vink
6-3-2008 zijn week in februari in 3 kamer appartement geweest, hebben het super naar de zin gehad.Appartement was netjes, wel mistten we een bankstel of luie stoel,alleen (eet)hoekbank met stoelen.Winkel om de hoek, lekkere restaurants in de buurt.Skibus stopt bijna voor deur, is zeer goed geregeld.Kunt lopen naar Lechnerberg voor beginnende skier of kinderklasjes.Groot ski gebied met veel blauwe routes.Vriendelijke bevolking.Goede info gehad van Trees, reisleidster van de Jong Intra.

6,5