Hotel Tauernhof**** in Kaprun Oostenrijk beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Tauernhof****

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Tauernhof****

Nikolaus-Gassner-Str. 276, 5710, Kaprun
Hotel Tauernhof scoort een 8,3 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tauernhof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tauernhof**** in Kaprun, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Tauernhof**** met andere accommodaties in Kaprun.

10 beoordelingen over Tauernhof****

met oudere kinderen, Dec. 2009
"Super gezellig Hotel"
Fam. Bout
6-1-2010 Fijn Hotel met alles erop en eraan. Het eten was geweldig en het personeel altijd druk in de weer voor je.
Voor de kinderen is er in het hotel van alles te doen
De prijzen van de drankjes zijn NIET duurder dan in de rest van Kaprun

"Goed maar duur hotel"
Astrid
6-4-2009 Kwalitatief goed hotel, wij hadden een pakket dus incl. skipas voor een redelijke prijs. Personeel (soms) overdreven aardig. Raampje open aan de voorkant geen optie ivm. drukke weg.

Skibus gletcher/zell am zee ong. 100 meter lopen, dus goede locatie.

Prijzen consumpties in hotel extreem duur; probeer dit te vermijden ivm. rekening achteraf.

met partner, Dec. 2007
Manon en Arjen
31-12-2007 Zeer goed hotel, er werd niet overal geld voor gerekend, slot voor de skies of een kastje om te kunnen internetten kon je tegen een kleine borg vergoeding krijgen.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Tauernhof**** bij:

A.van Noorloos
7-1-2007 Zeer mooi hotel met een uitstekende service, het is geen hotel met een apres-ski bar, maar dat is in heel kaprun wat minder. We hebben er 3 kamers en een suite gehuurd en hebben goed gegeten in een gezellige eetzaal.In tegenstelling tot vroeger zijn alle kamers nieuw en goed. Ski verhuur tegenover hotel en oefenweide direkt achter hotel. Truus, Arjan en de kinderen.

Fam. Caubergh
24-5-2006 Mooi hotel maar de service was een tegen valler.Voor de iets oudere mensen zijn ze super vriendelijk maar voor de andere leeftijdsgroepen zijn ze koel. Hebben al vele uitstappen naar het mooie oostenrijk gemaakt maar de oostenrijkse vriendelijkheid was hier ver te zoeken .Jammer maar helaas voor ons geen 2bezoek aan het Tauernhof.

gitta
15-4-2006 Mooi oostenrijks hotel,iets wat oudere eetzaal maar toch verzorgd.De bar is zeer mooi alleen spijtig dat er niemand was zelfs geen muziekje! De oostenrijkse gemudlichheid heb ik hier niet ervaren maar ze waren wel correct. De kamers zijn zeer mooi we lagen dan ook wel in het nieuwe gedeelte.Het eten is heel gewoon geen cullinaire hoogstandjes maar wel gewone oostenrijkse kost maar zeer lekker. Prijs kwaliteit zeer goed maar spijtig genoeg geen sfeer in het hotel! Wel in de Pavillon in Kaprun zelf op het pleintje!

J. Hoppenbrouwers
13-12-2005 Heel netjes en verzorgd hotel. De kamers waren erg mooi.(dat was misschien ook wel omdat we in het nieuwere deel van het hotel zaten). Erg fijn zwembad! het personeel was alleen niet echt heel erg vriendelijk. Maar dat was dan ook het enige minpuntje.

f.boel 1 sept. 200...
14-9-2005 Tauernhof is een gezellig ietwat ouder hotel met een jong management.Kamertype 20 is te klein.De keuken is "gut buergerlich" -alleen oostenrijks maar wel afwisselend en lekker.Geen culinaire hoogstandjes.Het hotel is doorde vele trapjes op alle verdiepingen moeilijk toegankelijk voor anders valieden.De ligging is perfekt.Je hebt hier value for money.

F. Huisman
26-7-2005 zeer net hotel midde3n in Kaprun. Het eten was iedereavond weer anders en smaakte goed. Alleen zijn ze in dit hotel meer gewend aan de ietwat oudere gasten en kregen wij als jongelui snel het gevoel vervelend te zijn terwijl we ons netjes hebben gedragen. Ook werd er snel lichtelijk geirriteerd gereageerd wanneer we vroegen naar het eten, wat het precies was enzo want ons duits is niet optimaal. Verder hebben wij ons hier prima vermaakt. Pluspunt was de mogelijkheid om gratis (we blijven nederlanders) gebruik te maken van het internet.

Familie, Jan. 2003
Hans
19-6-2006 Vonden het een fijn hotel. Hadden een ruime kamer geboekt, ivm onze dochter van toen 1 ½ jaar, die zelfs al vroeg op de dag beschikbaar was. Vonden het personeel vriendelijk en de variateit van het keuze diner oké. Goed verzorgd onbijtbuffet. Zwembad was heerlijk, zeker in combinatie met de sauna. Alleen de skiruimte was wat aan de kleine kant. Enige nadeel van Kaprun, je moet altijd met skibus of de auto om op de pistes te komen.