Appartement Pension Haus Tirol Kaprun*** in Kaprun Oostenrijk beoordelingen 9.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.129 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Salzburg > Kaprun > Appartement Pension Haus Tirol Kaprun***

Beoordelingen Appartement Pension Haus Tirol Kaprun***

30 januari 2012

(ski)bus stopt naast ons Haus

Appartement Pension Haus Tirol Kaprun scoort een 9,2 uit 10, op basis van 89 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Pension Haus Tirol Kaprun***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Pension Haus Tirol Kaprun*** in Kaprun, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 62 vakantiefoto's van Appartement Pension Haus Tirol Kaprun*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Pension Haus Tirol Kaprun*** met andere accommodaties in Kaprun.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

85 beoordelingen over Pension Haus Tirol Kaprun***

met een groep, Jan. 2012
Gezellig appartement
Harm Oosting
2-2-2012 Haus Tirol is een zeer gezellig en vooral gemoedelijk pension. Dagelijks wordt je verwent met een niet te evenaren ontbijt en met heerlijke eitjes.
Alice en Hilbert doen er werkelijk alles aan om het hun gasten naar de zin te maken en niets is hun teveel.
We komen er al 4 jaar achtereen met een groep en hebben reeds voor volgend jaar onze accomodatie vastgelegd.

alleenreizend, 2011
Prima verblijf
Michel
21-11-2011 Goede kamer met een prima bed, heerlijk ontbijt

alleenreizend, Sept. 2011
Gezelligheid in kaprun, ook in de herfst!
ingrid vermeer
7-10-2011 Uitstekende bedden, zeer uitgebreid ontbijt, gelegen in de hoofdstraat van het dorp, zeer gastvrije gastheer- en vrouw: kortom :top vakantie gehad.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Pension Haus Tirol Ka...

met partner, 2011
Thuis!
Esther & René
18-9-2011 We zijn alweer een weekje terug van wederom een heerlijke vakantie in Kaprun.
Naar Haus Tirol gaan, is net als thuiskomen. Alice en Hilbert staan altijd voor je klaar; met tips voor mooie uitjes, waar je lekker kunt eten, een gezellig babbeltje met een lekker drankje.
En 's zomers kun je met de Sommerkarte vaak gratis allerlei leuke activiteiten doen.
Haus Tirol heeft heerlijke bedden, mooi schoon sanitair en een verrukkelijk ontbijt.
Met lekker weer kun je heerlijk luieren in de grote tuin. Met een mooi uitzicht op de bergen
Haus Tirol is echt een aanrader voor iedereen die houdt van een gemoedelijke, persoonlijke sfeer

Fantasties pension met liefde volle eigenaren
Mirjam en Wilco Bre...
14-9-2011 Voor de 2e keer zijn we te gast geweest bij Haus Tirol, we werden met een warm onthaal verwelkomt. Net of ze je al jaren kennen. De kamers zijn voorzien van een zeer goed bed en een ruime opstelling. Elke morgen wordt je door Alice verzorgt van koffie thee en broodtjes. Hilbert verzorgt iedere morgen de heerlijke eitjes. Alle varianten zijn mogelijk, gewoon toppie! S avonds kun je bij ze heerlijk na borrelen met een gezellig praatje.
De zomerkaart die we kregen was echt super, gratis met de bus en uitstapjes die niks of weinig kosten.
Dit is echt een Pension waar je zowel swinters als zomers goed terrecht kan.
Hilbert en Alice bedankt!!

Perfekte B&B
Wil en Leo Zoeterme...
8-9-2011 Voor de 3e keer in Haus Tirol. De gecreéerde sfeer en de uitmuntende bedden zijn een pré voor een verblijf in Haus Tirol. Het ontbijt ( verzorgd door Hilbert en Alice in trad. kledij) geven een extra dimensie aan het verblijf in Kaprun.
De gratis "sommerkarte" is zeker een pré om diverse bezienswaardigheden etc. te bezoeken.
Een aanrader.

met een groep, Aug. 2011
Hier voel je je meteen thuis.
Johan en Jitske van...
30-8-2011 De gastvrijheid en service is ongeevenaard. Perfecte locatie. Deelname aan de Sommerkarte is een absolute pre.

Goed pension, aanrader ook in de zomer
Familie uit H.I.A.
25-7-2011 Goed pension,vriendelijke eigenaren, aanrader ook in de zomer

Alice en Hilbert zijn de steun en toeverlaat voor de reiziger die dit deel van Oostenrijk voor het eerst bezoekt. Alle eerder gedane constateringen kunnen we onderschrijven.

Omdat wij hier in de zomer zijn geweest kunnen we stellen dat een verblijf in deze regio en dit pension dan ook zeer de moeite waard is. Alleen al de Sommercard voor Zell en omgeving is een ongekende meerwaarde. Alle kabelbanen en meerdere attracties zijn vrij toegankelijk, je bespaart tientallen euro's terwijl je de bergen bekijkt vanuit een der vele kabelbanen. Kortom, een aanrader.

Haus Tirol: zeer gastvrij en zeer schoon.
Ton en Anneke
18-7-2011 Na een warm welkom door de gastvrije Alice en Hilbert werden we naar een zeer schoon appartement gebracht. Verrassend fijne bedden !! Wij hebben genoten van het heerlijke en goed verzorgde ontbijt. Je voelt je hier meteen helemaal ontspannen.
Alice en Hilbert zijn geweldige mensen die je ook, ivm uitstapjes, met raad en daad terzijde staan. Haus Tirol ligt in het centrum van Kaprun, dus ideaal. Het appartement is van alle gemakken voorzien en de douche is fantastisch. Ruime en mooie tuin.
Kortom: een aanrader !!

met partner, Apr. 2011
Simply the Best!
C & A
8-5-2011 De gastvrijheid en ongedwongeheid van Alice en Hilbert zorgen er voor dat je je onmiddelijk thuis voelt! De week vakantie was zowel voor de baasjes als voor de hond een groot feest! Het apartementje dat wij voor een week hebben bewoond was knus en gezellig, zeer schoon en uiterst functioneel. Hilbert heeft het "eitje bij ontbijtje" tot een kunst verheven en de après ski doet het ook goed in de zomer!

zakelijk (1)
met een groep (19)