Gasthof Mitteregger*** in Kaprun Oostenrijk beoordelingen 8.3 | Zoover

het hotel

Beoordelingen Gasthof Mitteregger***

Schloßstraße 13, 5710, Kaprun
Gasthof Mitteregger scoort een 8,3 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Mitteregger***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Mitteregger*** in Kaprun, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Gasthof Mitteregger*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Gasthof Mitteregger*** met andere accommodaties in Kaprun.

17 beoordelingen over Mitteregger***

met vrienden, Feb. 2012
"Super, tot de rekening...."
Gert Jan
28-3-2012 In de voorjaarsvakantie een super weekje wintersport en verbleven in hotel Mitteregger. Net hotel, aardig personeel, een dikke voldoende. Alles is super verlopen en de plannen voor herhaling waren al in gang gezet. Tot....

Tot we drie weken na de vakantie een mail kregen (via de reisorganisatie) met het verzoek om ongeveer E2.600 te betalen voor schade die door ons ontstaan zou zijn. Die kwam als een donderslag bij heldere hemel. We zaten op een onlangs gerenoveerde kamer en zowel bij aankomst als bij vertrek zag alles er tip top uit.

Door dit voorval voor ons absoluut geen Mitteregger meer!

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Goed en vriendelijk hotel."
Conny
9-3-2012 dit is een zeer kindvriendelijk hotel. Echt een aanrader voor gezinnen. Maar ook als je geen kinderen heb is dit een fijn hotel. Het het personeel is ook zeer vriendelijk.
Wij komen hier nu 27 jaar in de winter en in de zomer zijn we denk ik ook al wel 20 keer geweest. Dit hotel en de omgeving verveeld echt nooit.
Er is altijd wel wat te doen. En anders weten ze in het hotel ook wel wat je nog kan gaan doen of bezichtigen.

"HEEL MOOI HOTEL"
Edith
27-8-2011 We waren hier in augustus 2011, 5 dagen. Een heel fijn hotel, met zwembad. Nix op aan te merken. Het enige nadeel was, maar dat heeft niks met het hotel te maken, dat er 's avonds nergens iets gezelligs te doen was.

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Iets minder dan 2010"
kiekens
1-2-2011 Nog steeds gemoedelijk, ietwat oudbollig maar niettemin gezellig, ruim en proper hotel .
Goed gelegen, vriendelijke eigenaars .
Zijn hier nog al geweest om te skieen maar dit jaar was het avondeten veel minder dan verleden jaar !

Kwestie kindvriendelijk ook niet tevreden . Verleden njaar werd er automatisch een bordje voor kind bijgezet + 's morgens werd er steeds gevraagd of het kind iets apart drinken wou .

Dit jaar hadden we het gevoel dat wanneer 4-jarig kind gratis mag verblijven het ook geen eten krijgt !
Voorlaatste dag kregen we een kindermenu-kaart...

Kind heeft rest van vakantie van ons bord meegegeten .

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Slechte prijs kwaliteit verhouding"
Jong gezin
5-1-2010 Voor een 3 sterren hotel is het wel duur en een beetje oudbollig. Veel locals en Roemenen en ik heb dan persoonlijk liever wat meer Nederlanders rond me. Eten is goed en de kamers zijn redelijk maar bij sommige kamers heb je slechte douches. De Sauna ruimte daarintegen is groot, modern en mooi.

Wij waren met een gezin (man + vrouw + 2 kleine kinderen) en moesten voor 9 dagen bijna 4500 euri aftikken. (incl skipassen en drank) En voor dat geld zit je ook in een wat luxer hotel. Ze zijn wel heel scherp op lege glazen en de drinkers onder ons komen niets te kort. Ik moet zeggen dat de drankrekening mede daardoor ook wat hoog was. Het is wel heel schoon en de bediening is super aardig. ( vooral Ramona, Mike & Marta. Op de Gletser is het goed skieen voor beginners maar het is wel wat klein daar. Je kunt geen tochten maken en om 5 minuten te skieen zit je zeker 30 minuten in de stoeltjeslift. op de MaisKogel was het dramatisch slecht vanwege de lage ligging (regen en dooi)

met vrienden, Nov. 2009
"Gezellig familiehotel"
jpm
28-11-2009 voor het eerst sinds jaren ben ik er weer eens geweest en ik voelde me gelijk weer thuis.
leuke kamers,lekker ontbijt en voortreffelijk avondeten en daarna even flying hirsch aan de bar.
lekker geskied op de kitzsteinhorn omdat er in het dal geen sneeuw lag.
monica en haar familie doen alles om je het naar de zin te maken en dat alles voor een hele redelijke prijs.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Leuk met jonge kinderen"
van den bosch
30-1-2010 we hadden een 2 kamer appartement met half pension geboekt met twee badkamers: 1 met douche en 1 met bad. appartement was bijzonder schoon en het ontbijtbuffet was uitstekend! diner was wat minder. Elke avond keuze uit twee hoofdgerechten voor de volwassenen en de kinderen mochten kiezen uit een zeer beperkte kinderkaart met veel patat. Leuk voor de kinderen: speelkamer in het hotel, speeltoestel direct voor het hotel (zichtbaar vanaf het terras) en een grasveld met trampoline en enorm opblaasbaar zwembad aan de overkant van de straat. Wel veel verkeer dus wel mee met oversteken. Gezien de diepte van het zwembad is bij kleine kinderen toezicht vereist. vriendelijk personeel en centraal gelegen

met jonge kinderen, Juli 2009
"Goed hotel"
Patrick
4-9-2009 Goed hotel, netjes, schoon en voor herhaling vatbaar.
Familiekamer ruim, halletje met 2 slaapkamers.
Eten goed, halfpension keuze uit 3 hoofdgerechten.
Prijs/kwaliteit zeer goed.
Prima ligging t.o.v. diverse attrakties

met vrienden, Feb. 2009
"Aanrader"
Daniëlle
13-2-2009 Goede accomodatie voor een redelijke prijs. Altijd vriendelijk personeel. Halfpension zeer goed verzorgd. Gezellig Oostenrijks hotel. De laatste dag konden we zelfs gratis tot 's avonds onze kamer behouden.

met vrienden, Jan. 2009
"Super!"
Corrie
27-12-2009 "Mitteregger Inn *** in Kaprun is zeer gezellig, echt een familiehotel. Goed eten en drinken, klein stukje lopen naar de pistes en het stadje