Appartement Mary in Kaprun Oostenrijk beoordelingen 9.4 | Zoover

De Maiskogel

Beoordelingen Appartement Mary

Am Bachangerl 213, 5721, Kaprun
Appartement Mary scoort een 9,4 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Mary? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Mary in Kaprun, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Appartement Mary vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Mary met andere accommodaties in Kaprun.

13 beoordelingen over Mary

9,8
met oudere kinderen, Dec. 2009
"Heerlijk genoten in de kerstweek"
Auke&Rudy
11-1-2010 We sluiten ons van harte aan bij de voorgaande recenties, Appartement Mary (8 persoons appartement gehuurd) is ons prima bevallen. We hebben hierin de kerstweek met 6 personen gebivakkeerd. Prima ruimte, uitstekend verzorgd, zeer service gerichte beheerder. Appartement is ook van alle (ski)gemakken voorzien. Skibus stopt letterlijk voor de deur. Je kan kiezen uit richting Kaprun of Zell am See. Mochten we weer naar dit gebied gaan staat Appartement Mary zeker weer bovenaan als vakantieadres.

"Al met al een uniek vakantieadres"
P. Koen
26-7-2009 de luxe appartementen zijn smaakvol en comfortabel ingericht, parket, comfortabele zithoek, afwasmachine, telefoon, internet, Sauna en solarium. Gratis: Wasmachine, Kinderbed, Sauna, internet, diverse mogelijkheden tot zwemmen, overdekte en openlucht zwembaden en meertjes in de directe nabijheid. Tauern Radweg langs het huis en golfbaan 2 km. U kunt gratis gebruik maken van het zwembad in Piesendorf, 2 km., en Badesee Niedernsill, ook gratis toegankelijk, gratis internet. Inkopen 650 m, restaurant 50 m en 250 m.
Al met al een uniek vakantieadres!

"Mooi appartement"
harriet
22-6-2009 net verzorg appartement, er werd zelfs voor wc papier en afwasmiddel enz gezorgd.
wij hadden kamer 8 met uitzicht op de bergen , voor 4 personen is het balkon een beetje te klein
sauna was fijn, solarium tegen betaling. wasmachine gratis gebruik.
supermarkten aan alle kanten ongeveer 7 minuten met de auto,alleen de spar was lopend te doen.

met vrienden, Jan. 2008
A. Pieters
20-2-2008 Appartement geboekt voor een ski vakantie. Zeer vriendelijke familie en wordt ook door hun zelf onderhouden. Prima ligging tussen skigebied Kaprun en Zell am see, skibus voor de deur. Ontbijt service was een fijne bijkomstigheid waar we gebruik van hebben gemaakt. Het app was zeer schoon en alles was aanwezig incl vaatwasser wat na een vermoeide dag toch wel erg fijn was. Ruime woonkamer en badkamer met 2 wasbakken en ruime douche cabine. Supermarkt op ongeveer 700m en centrum is goed te doen met bus of auto. Daarnaast nog vrij gebruik van Sauna en rustruimte. Dit appartement is echt een aanrader, prijs-kwaliteitsverhouding is ook prima!!

Joke
4-12-2007 Wij hebben hier onze zomervakantie doorgebracht. Geweldig huis, mooie ligging, grote tuin en niet te vergeten een fantastisch uitzicht! Het was heel schoon, mooi onderhouden en de familie was goed bereikbaar voor vragen e.d. We hebben twee weken enorm genoten.

Lenie Musters
5-9-2007 Een prima en zeer schoon apartement.
Prima gelegen om uitstapjes te doen.
Broodjes service beviel prima. Inrichting was prima afwasmachine
vierpits electrische fornuis.enz.Zeker een aanrader. Lenie M.

V.d. Denk
7-3-2006 Prima appartementen voor die prijs,smaakvol en comfortabel ingericht, met extra's als parket. We hadden zelfs twee badkamers, comfortabele zithoek, afwasmachine, telefoon en een kluisje. Sauna en solarium. In de saunaruimte is tevens een universeel fitnessapparaat aanwezig. Al met al een uniek vakantieadres! Vrij wasmachine, interNet, sauna, kinderbed, skibus voor de deur. Inkopen 700 m., restaurant 50m. Diverse mogelijkheden tot zwemmen.

Een vakantiegeniete...
31-7-2005 Een echte vakantie aanrader!!!
Voor een gezin met kinderen is het ook fijn dat het zwembed van Piesendorf inbegrepen zit in het verblijf. Het appartement is zeer mooi ingericht.
De kinderen vonden het heel fijn dat ze ook zo fijn in de tuin konden spelen.
Het was een toffe vakantie!

Nel
31-7-2005 Wij verbleven hier van 17 t/m 22 juli 2005.Voor een zeer vriendelijke prijs een goed verzorgd appartement.
We hadden een appartement op de begane grond met een ruim terras en een grote tuin. Jammer dat het complex aan een drukke weg ligt. Dit zorgt voor veel verkeerslawaai. Alleen overdag.

A.J. Huisman
26-7-2005 Wij hebben al verschillnde keren bij familie Egger een appartement gehuurd.We zijn steeds tevreden over dit onderkomen.
Met de auto is de afstand naar Kaprun in de winter geen enkel probleem.
We zoeken wel eens wat anders maar komen steeds terug in Furth.
Skigebied in Kaprun is uitstekend.
Zomers een goede uitvalsbasis.

Ben, Tineke, Johan en Marja.