Pension Lederer*** in Kaprun Oostenrijk beoordelingen 9.6 | Zoover

Pension Lederer*** Kaprun

Beoordelingen Pension Lederer***

Salzburger Platz 215, 5710, Kaprun
Pension Lederer scoort een 9,6 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Lederer***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Lederer*** in Kaprun, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Pension Lederer*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Pension Lederer*** met andere accommodaties in Kaprun.

5 beoordelingen over Lederer***

9,5
met oudere kinderen, Dec. 2009
"Volgend jaar weer!"
J. van der Leer
27-12-2009 Wij zijn met 2 volwassenen en 3 kinderen in de kerstweek geweest. Het feest begon al bij de ontvangst.Heel de week zijn we in de watten gelegd.Het ontbijt was perfect verzorgd.Kerstochtend kregen we zelfs champagne bij het ontbijt.Ze zijn ook erg gastvrij voor de kinderen.Er was een computer,nintendo Wij en natuurlijk Nelly de hond die iedere ochtend kwispelend met een bal in haar bek de kinderen stond op te wachten.De kamers waren ietwat gedateerd,maar Andreas vertelde ons over zijn nieuwbouwplannen.Iedere ochtend werd onze kamer schoongemaakt.Volgend jaar gaan we naar een nieuw pension Lederer. We kijken er nu al weer naar uit.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Uitstekende locatie !!"
Ronald
25-10-2009 Fruhstuck Pension Lederer ligt perfect. Andreas is een gastheer die weet wat gastheerschap inhoud. afgelopen zomer op doorreis 4 dagen bij hem verbleven met gezin (2 kinderen van 5 en 8) Ideale locatie om de grossglockner te bezoeken , in kaprun zelf de gletcher en klamm te wandelen. bij warm weer een perfect openluchtzwembad met glijbaan en speeltuin op 100 meter van pension. pension biedt eenvoudig maar goed ontbijtbuffet. veel goede restaurants voor het avondeten in directe nabijheid. Treintje voor kids stopt voor de deur. goede parkeermogelijkheid voor de auto achter pension. Kortom super !

"Geweldig!"
Agnieszka
25-3-2009 Wij verbleven hier van 15-03 tot 22-03.
Adreas de eigenaar van het pension dot alles om zijn gasten te accommoderen. Uitgebreide info over de omgeving en pistes en niets is een probleem.
Het ontbijt is erg uitgebreid en zeer net verzorgd. Kamers niet al te groot, maar van een goede kwaliteit, met om de dag schone handdoeken.
Top vakantie gehad en we zouden er zo terug gaan.

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Lederer*** bij:

met partner, Mrt. 2009
"Geweldig!"
Agnieszka
25-3-2009 Wij verbleven hier van 15-03 tot 22-03.
Top vakantie gehad en we zouden er zo terug gaan

met een groep, Aug. 2008
"Mooi pension"
Ingrid Schippers
17-9-2008 Wij zaten dus in dit pension omdat ons hotel overboekt was, prima pension.Mooie kamers, met zelfs een ligbad en haarfohn.