1-1-2007
voor 2 personen is het vrij krap, er staat 1 bed en een slaapbank, 1 deel hiervan slaapt lekker, de andere kant van de slaapbank is net een plank,
verder vonden wij het vrij ver lopen naar de bushalte met skischoenen aan, je moet nl van een bergweggetje lopen,ook vonden wij het appartement niet goed schoongemaakt, er hangen spinnenwebben aan de muur, achter het bed etc, ook kan je niet erg lang douchen, dan krijg je koud water, ook 1 x gekookt, maar de pannen zijn ook geen succes. leuk voor een weekje en niet duur.
23-3-2006
Alleen vonden wij als nadeel dat het appartement niet zo heel goed schoongemaakt word. Op het schoonmaken van badkamer en wc's hebben wij niks aan te merken. Aardig personeel.
10-2-2006
Heel mooi appartement zeker voor jongeren, want wij zijn dit jaar met 8 man (tot 24 jaar) geweest ideaal geen receptie dus je hebt nergens last van. Alles goed geregeld schoon luxe en zeer ruime slaapkamers! Alles is aanwezig internet ook behalve radio als je cd's wilt luisteren dus meenemen. Badkamer is ook mooi met 2 wasbakken. Ligt ong. 1 km vanaf de skipistes en skischool maar maakte voor ons niet uit we hadden eigen busje dus niks lopen.We gaan volgend jaar zekers weer in 2007! De bedden waren groot genoeg alleen mochten de kussens wel wat dikker zijn maar verders een dikke cijfer 8 voor alles namens onze groep.