26-2-2007
Viel erg tegen: waardeloze kitchenette, meubilair versleten, achterstallig onderhoud, vergane glorie. Geen 3 sterren, eerder 2. Gastvrouw Monica probeerde er wel wat van te maken, maar het bleef tobben. Sfeer was er ook niet. Enige positieve: skibus schuin voor de deur, centrum enkele minuten lopen, prima skigebied.
Wij gaan niet meer naar Hubertushof, er is veel beter te krijgen voor deze prijs! Wel lekker geskied!
8-5-2006
we hebben in september een week geboekt voor een actieve vakantie, meerede malen nagevraagd of alles okee was, dan blijkt dat je op de dag van aankomst in een ander hotel ( st. florian ) geplaatst wordt.
1e avond een 5 gangen diner geboekt, dit houd hier in in 45 min, 5 gangen er doorheen branden.
enige vorm van kwalitiet is ver te zoeken.
het enige waar de mensen mee bezig zijn, dat je zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld achter laat.
de volgende ochtend hebben we snel onze koffrs gepakt en naar een ander voortreffelijk hotel ( au-hof ) gegaan.
dit hotel is zonde van het geld en en als je er niet heen gaat bespaar je jezelf een hoop ergenis
5-4-2005
Leuk hotel wel eenvoudig kamer.
Eten was goed.
Personeel gastvrij op een blonde oostenrijkse na.
Tip als je bij Touroperator boek zijn kinderen tot 12 jaar gratis.