Appartement Haus Kitzpanorama in Kaprun Oostenrijk beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Appartement Haus Kitzpanorama

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Haus Kitzpanorama

Kaprun
Appartement Haus Kitzpanorama scoort een 9,2 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Haus Kitzpanorama? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Haus Kitzpanorama in Kaprun, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Appartement Haus Kitzpanorama vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Haus Kitzpanorama met andere accommodaties in Kaprun.

5 beoordelingen over Haus Kitzpanorama

"Super de luxe !!!"
Fam Missiaen
25-7-2011 Op de foto's hadden we al gezien dat het een mooi huis was. Bij aankomst waren de bedden al opgemaakt en hingen de handoeken al klaar in de 2 badkamers.Bij de inrichting was werkelijk aan alles gedacht. Heerlijke banken , een heerlijk zitje, een prachtige terras met voldoende stoelen ( met kussens )een geweldig uitzicht Nederlandse tv en een "hauskeeper"Alexandra die je mocht bellen mochten er problemen zijn.
Nou die waren er niet.
Ondanks het tegenvallende weer was onze vakantie erg geslaagd dankzij dit prachtige appartement. Een echte aanrader !!!!!!!!!!!

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Absolute aanrader!"
Inge
21-3-2011 Heerlijk comfortabel, ruim, schoon en sfeervol ingericht huis met groot (en kindveilig) balkon op zonzijde. Tevens parkeergarage beschikbaar.

Op loopafstand van bakker, winkels en (kinder)ski school. Om te skien op de Kitsteinhorn of in Zell am See kun je met de skibus, maar wij gingen met de auto (10 minuten rijden). Hierdoor waren we minder afhankelijk van bustijden, bovendien waren de bussen overvol. Skibus overigens op loopafstand.

Wij hebben hier een week vertoefd met onze 2 kleine kinderen en oma.

Let op: bij aankomst moet je de borg (200 euro) en de toeristenbelasting contact afrekenen. De borg krijg je circa 2 weken na vertrek op je rekening gestort. Zorg dus dat je voldoende cash bij je hebt.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Super appartement!"
vakantieganger
12-6-2011 Wij zaten op de begane grond en hadden de tuin dus tot onze beschikking. Ons dochtertje kon dus lekker in de sneeuw spelen en sleeen terwijl wij in het zonnetje koffie zaten de drinken.
Het appartement was erg ruim, schoon en van alle gemakken voorzien!

Helaas viel ons het skigebied wat tegen (kleine gebieden die apart van elkaar liggen), waardoor we er niet meer heen zullen gaan. Jammer, want toekomstige accommodaties zullen ons alleen maar tegen kunnen vallen na in dit appartement verbleven te hebben.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Haus Kitzpanorama bij...

met partner, Juni 2010
"Zeer goed"
Janssen
27-6-2010 Zeer netjes met alles erop en eraan.

Draadloos internet zeer slechte ontvangst. 28% soms 38% ontvangst

Bedraad internet werkt helemaal niet .

"Super appartement!"
Marlou van IJzendoo...
10-9-2009 Wij zijn de afgelopen zomer naar haus Kitzpanorama in Kaprun geweest. We hebben een supervakantie gehad. Het appartement was schoon, modern, ruimtelijk en comfortabel. Het is een pas gebouwd appartement en alles wat er in stond was nog nieuw! Erg fijn dus.. De omgeving is erg leuk, er is van alles te beleven. Ik raad dit appartement aan iedereen aan!!