Appartement Gotthardt in Kaprun Oostenrijk beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Appartement Gotthardt

Dit is het uitzicht vanaf het balkon. In de verte ligt de skipiste.

Beoordelingen Appartement Gotthardt

Peter Buchner Straße 19, 5710, Kaprun
Appartement Gotthardt scoort een 7,7 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Gotthardt? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Gotthardt in Kaprun, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Appartement Gotthardt vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Gotthardt met andere accommodaties in Kaprun.

6 beoordelingen over Gotthardt

met partner, Dec. 2009
"Super !!"
straa697
3-7-2011 Prachtige nieuwe appartementen.
Heerlijk ontbijtbuffet.
4 nachten incl.skipas voor nog geen 200 euro p.p.
Een aanrader.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Eenvoudig appartement met goede uitvals basis"
familie Timmers
22-12-2009 Goed appartement met nette badkamer en apart toilet. Groote slaapkamers, huiskamer is aan de kleine kant. De keuken is niet groot maar heeft wel een vaatwasser. Je kan lopend naar het dorp waar zich het zwembad en genoeg winkels en eetgelegenheden bevinden. De bakker bezorgd je broodjes aan de deur als je er om vraagt. Een goede uitvalbasis, zeker in combinatie met de salzburgerland card. Wij gaan volgend jaar voor de zesde keer

Familie, Feb. 2007
M.
9-3-2007 Je kan met de skibus (die vlakbij is) naar de piste of zelf met de auto. Wij zaten in een appartement op de 1e verdieping en zag er goed uit. Wel jammer dat je aan de eethoek moet zitten (geen zithoek). In de kelder is een verwarming voor de skischoenen!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Gotthardt bij:

Familie, Juli 2006
Fam Groos
3-12-2006 Het is helemaal boven, geen woonkamer.
In kamertje geen gordijn, waar mijn kind slaapt, we moesten zelf improviseren.
we hadden mazzel dat we heel mooi weer hadden,
konden we elke dag gewoon weg. Uitzicht is prachtig dat is echt een pluspunt van alles.

Geurts
5-2-2006 Leuk goed verzorgd appartement waar we met 4 personen heerlijk hebben vertoefd!
Goed gepoetst en voorzien van een afwasautomaat en verwarmde skikelder waar je je skies prima kunt neerzetten.

het hotel dat deze appartementen verhuurd (hotel waidmansheil)is niet aan te raden als restaurant. Erg duur eten en de kwaliteit is niet erg goed.

Familie, Feb. 2005
B.Hagenbeek.
20-1-2006 boven verdieping erg klein geen woonkamer wel goede keuken erg gehorig vuilnis de heleweek niet opgehaald altijd met de bus naar de piste weg naar het apm erg stijl apreski matig geen gezelligheid prijzen aan dure kant .pizzaria is een aanrader. het viel ons in het geheel tegen.