Video's Appartement Gletscherpanorama****

9,6

Appartement Gletscherpanorama**** Kaprun

Video's Appartement Gletscherpanorama****

Nikolaus Gassner Str. 29, A5710, Kaprun
Ben je op zoek naar video’s van Appartement Gletscherpanorama****? Op deze pagina vind je vakantievideo’s van Appartement Gletscherpanorama**** in Kaprun. Als je zelf een video van Appartement Gletscherpanorama**** gemaakt hebt, dan kun je deze hier toevoegen. Daarnaast kun je op Zoover 229 vakantiefoto's van Appartement Gletscherpanorama**** vinden. Bekijk alle 79 reviews van Appartement Gletscherpanorama****. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Gletscherpanorama**** met andere accommodaties in Kaprun.

Video's Gletscherpanorama****

Reisverslag Kaprun, Oostenrijk. Inclusief Appartementencomplex "Gletscher Panorama".

Kaprun Oostenrijk Gletscher Panorama

2138xbekeken

Michel
27-9-2009

Werkt de video niet? Waarschijnlijk heb je een recente flashplayer nodig. Download deze gratis

totaal 1 video's

Ingezonden 27-9-2009 door: Michel Reisverslag die wij maakten van Kaprun, Oostenrijk. Wij zijn rond begin september 2009 geweest en hebben gelogeerd in het appartementencomplex "Gletscher Panorama". Tevens hebben wij enkele bezienswaardigheden bezocht en hebben het gedocumenteerd voor onszelf en nu dus ook voor u! Hopelijk heeft u veel plezier aan onze reisverslag.
2137xbekeken