Beoordelingen Appartement Gletscherpanorama****

24 mei 2013

Gletscherpanorama****
Beoordelingen Appartement Gletscherpanorama****
Nikolaus Gassner Str. 29, A5710, Kaprun
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Gletscherpanorama**** in Kaprun, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Gletscherpanorama**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Gletscherpanorama scoort een 9,3 uit 10, op basis van 88 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Gletscherpanorama**** in Kaprun, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Gletscherpanorama****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Gletscherpanorama**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 236 vakantiefoto's van Appartement Gletscherpanorama**** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Gletscherpanorama**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Gletscherpanorama**** met andere accommodaties in Kaprun.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

83 beoordelingen over Gletscherpanorama****

9,5
met jonge kinderen, 2013
"Geweldig appartement"
Ronald Van Lankveld
21-4-2013 Super! Prachtig mooie appartementen op een prachtige locatie. Wij hebben er een hele fijne vakantie gehad. Doen zou ik zeggen!

met oudere kinderen, Mrt. 2013
"Heerlijke studio"
Dorien
27-3-2013 Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Best ruim voor een studio, met een lekker balkon. Mooi uitzicht, stilte, geen last van buren of ander lawaai. Schoon en fris. Fijn dat er ook een sauna is. De skibus stopt voor de deur.
Al met al een heel prettig verblijf gehad.

met vrienden, Feb. 2013
"Apartementje"
J Verkerk
24-2-2013 Dood normaal studiootje, voor 4 personen, 2 sliepen in een normaal bed en de andere 2 op een plastic (sky-kunstleer) slaapbankje. Er zijn betere apertementen te krijgen in Kaprun

met partner, Sept. 2012
"Mooi appartement met veel ruimte."
Marjolein
7-9-2012 Prima bedden, lekkere stoelen. Wat weinig kastruimte en kledinghaken in badkamer en keuken.
Wifi viel elke 2 minuten uit. Desondanks blij met de weinige wifi.
Geen zonnewering dus vrij warm.
Prachtig uitzicht. Geen geluidshinder van buren.
Prima appartement.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Geweldig!"
Arian
25-11-2012 Prachtige ruime accomodatie waar je ook met z'n vijfen terecht kan door het plaatsen van een extra bed! Super! Wij waren erg blij met de kaprun card. Op deze manier kun je gratis met de liften, maar ook in de zomer naar de speciale strandjes (met glijbanen, restaurantje en douches) aan het meer bij Zell am See. Een dagje naar het dierenpark (gratis) is ook leuk voor de kinderen. Een ander hoogtepunt waren de parachutespringers, geweldig! Het appartement voldoet aan alle eisen. Enige minpuntje is de speelruimte buiten voor de kinderen, maar we hadden het voordeel dat we onderaan zaten en ze dus wel in de tussenruimte konden badmintonnen. Verder prima dus, zeker een aanrader!

met partner, Aug. 2012
"Wat een mooi appartement!!"
Corienh
16-8-2012 We hebben onze vakantie gevierd bij dit appartement. We hadden een studio en deze was erg ruim en mooi ingericht. De grootte van het balkon verbaasde ons. Deze was erg ruim en met regenachtig weer kon je nog zo goed als droog buiten zitten. Overigens wordt je hartelijk welkom geheten bij aankomst en kun je voor iedere ochtend broodjes bestellen bij de receptie. Dit is allemaal erg fijn! Verder ligt het appartement in Kaprun, wat erg centraal ligt van allerlei bezienswaardigheden. De Kaprun-pas die je bij je verblijf in de zomer krijgt, is ook een leuk cadeautje. Hiermee krijg je veel korting of gratis entree bij veel bezienswaardigheden. We hebben erg genoten van de gastvrijheid en de ligging van dit appartement in het mooie Oostenrijk. Kortom: een heerlijke vakantie in een goed verzorgd appartement.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Prima uitvalsbasis"
arno
22-7-2012 Prima en ruim appartement. Twee slaapkamers en twee badkamers. Luxe keuken met vaatwasser en oven. Gratis parkeren in garage onder het appartement was ook prima. Wifi (gratis) was zeer welkom, goede draadloze verbinding. Wij zaten op de begane grond en jammer genoeg geen uitzicht op de gletscher. Het grasveld was beperkt voor de kinderen, maar aan de andere kant van de rivier (700 m) lopen waren sportvelden.
De Zell am See & Kaprun kaart (zask-card) waarbij je vele activiteiten in de omgeving gratis mag doen was zeer praktisch. Dus zorg dat je deze hebt bij boeking van een hotel of appartement. Als je er maar een week zit kom je tijd te kort om alles te doen.

met partner, Juni 2012
"Prima appartement!!"
Freek Wolters
15-6-2012 Van 9 t/m 16 juni 2012 verbleven wij in de appartementencomplex. Het is keurig verzorgd complex met alle voorzieningen. Parkeergarage in de kelder (wel een beetje smalle in/uitgang), ski/fietsen berging met verwarming voor de schoenen. Liften, sauna, nederlandstalige recpetie, broodservice, complete moderne inrichting inclusief flatscreen en dvd speler,, gratis snelle wifi verbinding in het appartement lekker douche, kortom echt prima verzorgd. De bus stopt voor de deur en je loopt in 5 minuten naar het centrum. In de omgeving is voldoende te doen. Een bezoek aan de Sigmund Thun-klamm en de maiskogelalm is zeker de moeite waard. De liften naar de Kitzsteinhorn liggen op ongeveer 5km. Als je skis wil huren kan dat het beste bij sport2000, daar krijg je korting op de toch al laagste prijzen.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Geweldig!"
Yvonne Vandergucht
15-5-2012 Wat een fijn appartement. Wij verbleven hier 1 week in de meivakantie met 3 pers. Het appartement was zeer ruim, alles aanwezig en schoon. Een grote badkamer, extra wc en wij konden zo de tuin inlopen. Genoten van de sauna, super. Een fantastisch uitzicht! Zo wil je iedere dag wel wakker worden. Het weer deed er ook nog een flinke schep bovenop, dus alles was aanwezig voor een heerlijke vakantie. Erg vriendelijke en behulpzame beheerder van het complex. Wij komen zeker terug.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Dit voelt als thuiskomen"
Helga
6-5-2012 Dit is een topplek! Het voelde bijna als thuis, lichte inrichting, schoon, deuren open en een prachtig zicht op de bergen. Zeer goede service, niets ontbrak aan ons vakantieplezier. Toch 1 dingetje... met Kaprunpas wordt het nog aantrekkelijker, want in de meivakantie is niet alles open, een goede reden om terug te komen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit