Appartement Dorfkrug*** in Kaprun Oostenrijk beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Appartement Dorfkrug***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Dorfkrug***

Achenstraße, A-5710, Kaprun
Appartement Dorfkrug scoort een 8,4 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Dorfkrug***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Dorfkrug*** in Kaprun, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Appartement Dorfkrug*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Dorfkrug*** met andere accommodaties in Kaprun.

6 beoordelingen over Dorfkrug***

"Fantastische locatie voor een topvakantie"
Ad en Wilna de Wit
17-7-2011 Appartement Dorfkrug*** is een toplocatie voor een topvakantie. Het complex biedt diverste appartementen en kamers aan. Wij waren hier van 2 t/m 16 juli in appartement A. Dit appartement had een woonkeuken met afwasmachine, keramische kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat enz. De handdoeken werden 2x per week verschoond en de bedden 1x per week. Dan werd ook alles schoongemaakt. Fantastisch! We hebben heerlijk geslapen in de torenkamer en 's morgens ontbeten in de zon op het balkon. We konden trouwens ook ontbijten in het eronder gelegen restaurant. Dat hebben we op de laatste dag gedaan en dat is ons goed bevallen. Het eten in het restaurant is heerlijk en qua prijs is er voor elk wat wils. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan zeker nog eens terug naar Dorfkrug*** in Kaprun.

"Mooi, niet zo gastvrij!"
Pruijsers
19-3-2010 Op maandag 'Ruhetag": heel het hotel gesloten. Een biertje na het skiën en een kaartje leggen was niet 'gestattet'. Restaurant is alleen voor eters niet om ff wat te drinken. Dus maar elders vertier gezocht.
Wel mooi hotel, goede bedden en goed ontbijt.

met jonge kinderen, 2010
"Alleen gegeten."
Gert
28-2-2010 Ik heb alleen gegeten in deze gelegenheid.
De soep was lauw, de steak was prima, de irish coffee was wel coffee maar niet irish. De ober aangesproken, deze vertelde dat hij de computer zelf had bediend ??? en dat het dus goed moest zijn.

Geen gelegenheid om eens lekker en rustig een hapje te eten.

De inrichten is heel netjes, de bediening wat nors en onvriendelijk.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Dorfkrug*** bij:

"Super, hier blijven wij terugkomen!"
Dineke
5-3-2009 Last minute met de kerst geboekt. Het overtrof onze verwachtingen. De prijs is zeer goed voor wat je krijgt. Een aanrader om halfpension te boeken. Het eten is erg royaal en lekker. alles was ook erg goed schoon. De bus stopt bij het hotel. Helemaal perfect dus! Na een dag skien lekker douchen en dan lekker naar beneden om te gaan eten ( drie gangen) in het restaurant.

met oudere kinderen, Feb. 2009
"Prachtige ruime appartementen"
Anouk van Dijk
28-2-2009 Van 20 tot 27 februari hier verbleven. De Dorfkrug biedt verschillende kamers en app. aan. Wij hadden een 2-4p app en een 4-6p app die beiden zeer ruim en netjes waren. Beide app. hadden ruime slaapkamers, een volledige ingerichte keuken en een nette badkamer. Alles oogt nieuw en goed verzorgd. De ligging ten opzichte van het centrum is zeer goed en de skibus stopt voor de deur! Ideaal na een lange dag skieen. De afstand naar de gletsjer is ong. 10 busminuten, naar Zell am See nog geen 20minuten.

Wij hebben in ieder geval genoten en keren zeker nog een keer terug!

met partner, Dec. 2008
"Helemaal goed!"
familie Van Diermen
3-3-2009 wij zijn met de kerst geweest in het hotel HP. Echt een aanrader, het eten (diner en ontbijt) zijn erg goed en royaal. Elke avond konden wij kiezen wat we wilden eten. Erg leuk om met de kerst hiervoor te kiezen.De bus stopt recht tegenover het hotel, ideaal dus. De babypiste en skischool is op 25 meter afstand. Alles was erg goed schoon, het enige minpuntje waren de bedden, de matrassen waren erg zacht en toch wel een gemis van een sauna. Eind maart gaan wij weer maar dan proberen wij het appartement uit. Prijs kwaliteit verhouding een dikke tien in 2009.