Chalet Chalet an der Piste in Kaprun Oostenrijk beoordelingen 9.2 | Zoover

Chalet in de avondzon

Beoordelingen Chalet Chalet an der Piste

5710, Kaprun
Chalet Chalet an der Piste scoort een 9,2 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Chalet an der Piste? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Chalet an der Piste in Kaprun, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Chalet Chalet an der Piste vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Chalet Chalet an der Piste met andere accommodaties in Kaprun.

20 beoordelingen over Chalet an der Piste

met jonge kinderen, 2012
"Zeer luxe chalet direct aan de piste"
Suzanne
27-2-2012 Chalet an der piste maakt zijn naam waar. Vanuit het zeer luxe chalet skied men daadwerkelijk zo de piste op en vanuit de piste weer zo het chalet in, meer dan ideaal. Ook onze allerkleinste kinderen (1 en 2 jaar) hebben heerlijk genoten in het kinderspeelhuisje en glijbaan direct aan het huis. Het chalet heeft sfeer en is van alle gemakken voorzien. In de buurt (1 haarspeldbocht naar beneden) een echt Oostenrijks restaurantje waar we heerlijk Wiener schnitzel hebben gegeten. Kortom een echte aanrader!

met een groep, Feb. 2012
"Prachtig nieuw chalet aan de Maiskogelbaan"
Bianca
24-2-2012 Wij verbleven in februari met zijn achten een week op de bovenverdieping van het chalet. Het chalet is prachtig en luxe ingericht en van vele gemakken voorzien (flatscreens, blueray/dvdspeler, voldoende kastruimte, verwarmd skihok). De keuken biedt alle attributen die wij 'Hollanders' gebruikelijk zijn. De bovenetage biedt een prachtig uitzicht oo Kaprun en je stapt zo vanuit het chalet de piste op. Voor mensen met kinderen die les (moeten) hebben is het wel opletten een skischool te kiezen die op de Maiskogel start. Wij hadden dit zelf niet gedaan en moesten onverhoopt iedere dag met de auto naar beneden om onze zoon aan de overkant bij de Lechnerberg af te leveren.

Verder een pluim voor de eignaren en de contactpersonen (sleuteladres)ter plekke die persoonlijk en adequaat handelen.

"Heerlijke week"
Marijke
26-2-2012 Wederom een heerlijke vakantie gehad. Nu met 8 volwassen en 11 kinderen het hele huis gehuurd. Geweldig huis is het en je skiet zo de piste op en af. Ook naar Zell am See en de gletsjer geweest. Fijne skischool. Heerlijk gegeten in restaurantje op loopafstand met een geweldige Tiroler avond.

met een groep, Feb. 2012
"Wintersport 2012 Kaprun - Chalet an der Piste"
Yoeri
19-2-2012 Chalet an der Piste in Kaprun is ons prima bevallen! Het is een mooi huis op een prima locatie aan de piste. Voldoende ruimte voor de kinderen en een mooie inrichting. Genoeg luxe met wifi, tv's en sauna. De keuken is groot en je grijpt zeker niet mis. De kinderski piste hebben we met de auto gedaan en de grotere kinderen werden door de skileraar bij het huis afgezet. Het skigebied waar het huis aan ligt is leuk en de andere gebieden zijn gemakkelijk bereikbaar. De service is goed en de informatie(map) is uitgebreid.

Kortom voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader.

met een groep, Jan. 2012
"Top vakantie!"
Yvonne Tonneman
6-2-2012 Wij hebben met 8 jong volwassenen een week in Chalet aan de Piste geslapen. Het was een super luxe huisje met alles erop en eraan. 2 stappen de deur uit en de je staat op de piste. Ten aanzien van het centrum ligt het minder gunstig maar daar hebben wij weinig last van gehad, taxi's genoeg of 5 min met de eigen auto. Wij raden dit Chalet aan iedereen aan!

zakelijk, Jan. 2012
"Droomhuis op de piste...."
Vigier Infra Projec...
4-2-2012 Eind jan. 2012 hebben wij hier een skiweek geboekt voor een aantal relaties van ons bedrijf. In 1 woord fantastisch!! Wat een droomhuis, alom voorzien van luxe, hypermodern en tot in de kleinste details was alles aanwezig. Ook prettig, meer dan voldoende serviesgoed ed. Perfecte service ter plaatse, elke ochtend verse broodjes aan de voordeur! En het huis staat ook nog eens op de piste, altijd wat te kijken en te beleven! Via de piste toegang tot meerdere ski gebieden. Alle voorzieningen op loopafstand qua skibus, restaurants, winkels etc.
Een perfecte aanrader voor wie in een droomhuis wil in winter wonderland!

met vrienden, Dec. 2011
"Geweldig appartement"
John Frijdal
8-2-2012 Chalet an der piste is een geweldig appartement voorzien van alle gemakken. Wij hebben hier een week verbleven van oud op nieuw 2011/2012. Deze week was in een woord fantastisch. Het appartement ligt direct aan de piste; je kunt direct de skies onderbinden en de piste op. De maiskogel is een geweldige berg, maar je kunt ook meerdere pistes aandoen. Heerlijk iedere ochtend verse broodjes aan de deur. Binnen genoeg ruimte. Wij waren met 6 volwassenen en 2 kinderen en hebben super genoten. Een aanrader voor iedereen.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prachtige locatie en zeer mooi huis."
Huub
31-8-2011 precies zoals de duidelijke side laat zien.
Zeer correct en vriendelijk bij plaatsing boeking met vele tips voor bezienswaardigheden.
Ook fijn nederlandse begeleiding bij sleuteloverdracht.
Mooi luxe huis, met leuk tuingedeelte (wij hadden benedenverdieping).
Balkon bovenburen was wel gehorig, maar dat is maar een paar uur, veel weggeweest er is vanalles tedoen en zien in deze plaats en omstreken.

met vrienden, Apr. 2011
"Superchalet!"
Henk Eshuis
17-5-2011 Chalet an der piste is ons zeer goed bevallen. Gezellige inrichting, alles natuurlijk nog nieuw en zeer hoogwaardig afgewerkt.
Chalet met 4 slaapkamers en 2 badkamers ruim genoeg voor 8 volwassenen. Open keuken is uitstekend en ook ruim genoeg om met 8 volwassenen te eten. Daarna lekker ontspannen in de zeer ruime woonkamer.
Kortom voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Topvakantie in supermooi chalet!"
Edwin
31-3-2011 Helaas konden we deze week niet meer op de Maiskogel skiën dat was wel een streep door de rekening! Maar goed met minuut of 10 sta je bij de lift om naar de gletcher. Topsneeuw! Kinderbedjes op de kamer ging net aan maar was prima te doen. Goede service en zeer vriendelijk! Voor herhaling vatbaar!