Pension Bergheil*** in Kaprun Oostenrijk beoordelingen 7.8 | Zoover

centrale hal

Beoordelingen Pension Bergheil***

Hauserdorfstraße 47, 5710, Kaprun
Pension Bergheil scoort een 7,8 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Bergheil***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Bergheil*** in Kaprun, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Pension Bergheil*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Pension Bergheil*** met andere accommodaties in Kaprun.

6 beoordelingen over Bergheil***

met partner, Jan. 2012
"Wij gaa hier weer naartoe!"
Schaap
3-2-2012 Simpel maar zeer schoon pension met mooie ruime kamers. Zeer dicht bij bushaltes naar pistes maar lopend zijn de pistes ook te doen zelfs met ski-spullen aan. Pension ligt tegenover skischool en verhuur en ligt echt midden in kaprun. Ontbijt simpel maar zeer lekkere broodjes. Vriendelijke eigenaar zie je alleen met ontbijttijd als die zich rot rent om het ieder naar zijn zin te maken.prijs/kwaliteit is meer dan goed.

met partner, Jan. 2012
"Wij gaan hier weer naartoe!"
Schaap
3-2-2012 leuk, simpel maar zeer schoon pension, hartelijk ontvangst en grote schone kamers. Simpel ontbijt met heerlijke broodjes, eigenaar rent zich rot om het ontbijt voor ieder goed te laten verlopen. Verder zie je de eigenaar niet maar de regels van het pension zijn duidelijk. Ligging van het pension is ideaal! 30 meter van bushalte naar piste maiskogel en 100 meter van bushalte naar de gletscher. Kinderpiste is straatje uitlopen. Skiverhuur en skischool is aan de overkant van het pension. Lekker eten kun je voor weinig geld in de vele eettentjes in de buurt. Kortom dit pension ligt echt midden in dorpje kaprun en wij gaan hier zeker weer terug.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Goede prijs kwaliteitverhouding op een mooie plek"
Alexandra
6-3-2011 Wij hebben een fantastisch verblijf gehad in dit pension. Kamers zijn ietwat bruin maar superschoon, heerlijke bedden. Kussen zijn erg dun, maar een extra kussen is zo geregeld. Ik heb veel extra dingen gevraagd en alles is mogelijk. Zo konden we zelfs douchen op de dag dat wij vertrokken tot 's avonds laat (in sauna). Onze bus ging pas om 20.30 uur, dus dat kwam goed uit. De ligging vond ik prima, met een leuke wandeling ben je binnen 10 minuten in het cemtrum. Skibus is heel dichtbij, zelfs met skischoenen aan goed te doen. Eenvoudige pistes op loopafstand. Ontbijt is eenvoudig (keus is beperkt) maar wel goed (hele lekkere kaiserbroodjes :-))

met vrienden, Feb. 2008
Bert
4-3-2008 Wij zijn in de laatste week van februari 2008 in dit pension geweest. Het is een klein pension (12 kamers). Man en vrouw des huizes zijn zeer vriendelijk. Het ontbijt 's morgens was prima voor elkaar en lekker. We moesten wel met de skibus naar de Kitzsteinhorn...dat was ongeveer een kwartier. In het dal lag namelijk erg weinig sneeuw. Skiën op de Maïskogel had weinig zin vanwege de slechte kwaliteit (papsneeuw). Skiën op de gletscher van de Kitzsteinhorn (ca. 15 pistes) was perfect (lekkere poedersneeuw).
De kamers waren simpel, maar ruim genoeg.
Het pension ligt redelijk kort bij het centrum..ongeveer 10 minuten lopen. Daar zijn genoeg restaurants en eettentjes te vinden. Après-ski tenten kennen ze niet echt in Kaprun. We hebben er maar een stuk of 2 gezien.
Zaterdagmorgen hebben wij om 5:30 uur kunnen ontbijten, omdat wij vroeg weg wilden rijden vanwege de drukte. Dat was geen enkel probleem voor de eigenaren van het pension.
Al met al een plezierig verblijf gehad in Bergheil.

met partner, Dec. 2006
Andries
23-12-2006 We zijn net voor de kerst hier terecht gekomen via de toeristische dienst.
Net en verzorgd pension.
Vlak voor kerstmis hadden we wel meer gasten en kerstsfeer verwacht.
De eigenaars van het pension zijn wel vriendelijk, maar hebben niet de echte gastvrijheid die we in Oostenrijk gewend zijn.
Komen wij terug ? Eerlijk gezegd, ik denk van niet. Alles was oké, maar zeker niet meer dan dat! Bergheil heeft geen blijvende indruk nagelaten...

met partner, Mrt. 2006
wessel
23-1-2007 Met pasen 2006 een lang weekend Kaprun geweest. Ik kan niet vergelijken met andere pensions/appartementen (in Oostenrijk) omdat we normaal altijd naar Frankrijk gaan wintersporten. Maar in vergelijk met Frankrijk kan ik wel zeggen dat de klantvriendelijkheid, ruimte in de kamer en het ontbijt allemaal goed is. Zeker wat betreft de apress-ski kunnen de fransen wat van leren. Verder is het leuk pension met goed ontbijt en saunagebruik inclusief.
Ligging tov de piste wat mij betreft wat minder, bushalte wel voor de deur, maar in Frankrijk zijn we gewend om tot de deur te kunnen boarden (en opstappen).
Omdat we laat in het seizoen daar waren, lag op de lagere pisten geen/weinig sneeuw. Dus voornamelijk op het Kitzsteinhorn gedeelte geboard. Hier heb je als je een redelijk gevorderde skier/boarder bent, in een dag alle pisten gehad. Je kan met je skipas wel gebruik maken van omliggende gebieden voor de afwisseling.
Voor een kleine impressie zie foto's (zegt vaak meer dan woorden)