15-2-2009
Hadden kamer nr.7. Voor 2 personen is het knus typisch Oostenrijks ingericht.
Het app. was=
- niet afgelegen, maar wel rustig gelegen ivm doodlopende straat,
- goed schoongemaakt
- op loopafstand van piste de Maiskogel, de bushalte naar Kitzsteinhorn en Zell am Zee, centrum!
- verzorgd en verwarmd met ski(schoenen)hok
- klein (zeer kleine keuken met maar 2 kookplaten)
- gezien eerdere slechte gelezen ervaringen nu wel voorzien van veel-genoeg hand-theedoeken.
Tip- neem iets van een magnetron-oventje mee!
Badkamer van app. nr. 7 is klein/kleine douche met douchegordijn en geen licht in de douche zelf.
Het is een app voor 2 personen, echt niet meer!
3-3-2008
Het grotere appartement is ruim no:9 met bedbank in de kamer en grote slaapkamer en ruime hal , goed voor 4 volw.Keuken: 2 kookplaten (is wat weinig) koelkastje met vriesgeelte bovenin. Badkamer met douchekabine, wastafel en toilet. Neem zelf wat handdoeken mee want je krijgt er voor de hele week maar 2 pp.Verder alles op loopafstand.
21-1-2008
2 kamerapp. geboekt, wij (2 volw en 1 kind 5 jaar) hadden nr. 7 en vrienden van ons nr. 4. App. is typisch Oostenrijks ingericht (veel bruin en kleedjes op tafel).
Voordelen:
- goed schoongemaakt
- op loopafstand van stoeltjeslift*
- voor de deur start langlaufloipes (kunnen kinderen erg leuk spelen met een slee)
- voor de deur ijsbaan(tje) (tegen betaling)
- vlakbij supermarkt en centrum*
* max. 10 minuten lopen!
- goede prijs/kwaliteitverhouding
- verzorgd en verwarmd skihok
Nadelen:
- app. is klein (kleine keuken met maar 2 kookplaten. Badkamer van app. nr. 7 is klein/kleine douche met douchegordijn (app. nr. 4 heeft grotere badkamer en laminaatvloer ipv vloerbedekking, beter dus!)
- bedbank in woonkamer erg hard om op te slapen
Kaprun was leuk maar we gaan er niet een 2e keer naar toe terug ivm minder kindvriendelijk.