5-3-2012
Hotel Sonnhof is een gezellig familiehotel, vlakbij de piste. Het bevalt ons zoals altijd prima hier. Uitzicht op het dorp of op de piste. Het hotel is rustig gelegen. Personeel is erg klantvriendelijk en behulpzaam. Kamers worden goed schoongehouden. Ontbijtbuffet is prima, zeer uitgebreid met diverse broodsoorten, ontbijtgranen, fruit, een naar wens bereid ei.. etc. 5-gangen diner is goed en afwisselend; hoofdgerecht keuze uit 2.
27-3-2011
We hebben een heerlijke vakantie gehad in hotel Sonnhof. We hebben lekker gegeten en hadden een goede kamer.
Klein stukje lopen en je kunt op de piste klauteren om een heerlijke skidag te starten.
De wellness ruimte is ook zeker de moeite waard om te gebruiken. Goed voor de stramme spiertjes om in de sauna, het dampfbad of de infrarood sauna te zitten. Alles lekker schoon en mooi!
5-3-2011
We komen al vijf jaar in hotel Sonnhof en het voelt elke keer als thuiskomen. Vooral de gastvrijheid van Toni en Loise, de eigenaren, speelt hierin een grote rol. Ze staan altijd voor je klaar en het is er gewoon gezellig. De hotelkamers zijn ruim en sfeervol. In het hotel zijn uitgebreide saunafaciliteiten en dat is heerlijk na een dag skien. Het hotel ligt aan de piste, waar je als beginnende skier wel wat moeite mee hebt, maar dan is er altijd de mogelijkheid om naar het dalstation te tijden, op 5 minuten afstand. Echt een aanrader!