Gasthof Wasserfall in Fusch an der Großglocknerstraße Oostenrijk beoordelingen 6.6 | Zoover

Beoordelingen Gasthof Wasserfall

4,9
5,7

Gasthof Wasserfall Fusch an der Großglocknerstraße

Beoordelingen Gasthof Wasserfall

Glocknerstrasse 119, 5762, Fusch an der Großglocknerstraße
Gasthof Wasserfall scoort een 6,6 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Wasserfall? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Wasserfall in Fusch an der Großglocknerstraße, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Gasthof Wasserfall vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Gasthof Wasserfall met andere accommodaties in Fusch an der Großglocknerstraße.

8 beoordelingen over Wasserfall

5,2
5,8
met partner, Aug. 2010
"Geweldig"
Nico
22-9-2010 Gasthof wasserfal is een goed en mooi familie hotel.
Een aanrader voor iedereen.

met partner, Juli 2010
"Eten bij Nico"
Gerda en Henk
10-8-2011 Wij hebben in juli 2010 uitstekend gegeten bij Hotel Wasserfall.
We hadden een ontbijtpension {Oberreiter, ZEER GOED} en we hadden halfpension bij Hotel Wasserfall. Voor 10 euro hadden we soep, salade, hoofdmenu en een toetje.
We kunnen niets anders zeggen dat het goed was. De eigenaar keek wel eens boos maar dat meende hij niet, zo was zijn uitstraling. De eigenaar en Nico hebben heel goed hun best gedaan voor ons, het was erg goed.

met vrienden, Feb. 2010
"Erg onprettige bediening, zeer slecht eten"
M.
28-2-2010 Tijdens onze wintersport hebben wij het verblijf in Gasthoff Wasserfall niet als heel prettig ervaren. De bediening is erg onprettig, het drinken vrij duur, personeel extreem onflexibel en absoluut niet vriendelijk of toeschietelijk. De kamers zijn basic, maar wel goed onderhouden en schoon. Al met al vind ik dit Gasthoff absoluut af te raden als je een week op wintersport gaat en normaal te eten wilt krijgen en te woord gestaan wilt worden.

met een groep
V.Locher
7-3-2008 wij zijn voor een tussenovernachting bij hotel wasserfall terecht gekomen,maar wij boeken dat hotel nooit meer,onvriendelijke mensen,slechte service,en alle bagage moesten we zelf naar de kamers brengen,terwijl dat het werk van de hotelmensen zijn

Familie
simone
5-1-2008 hallo, we hebben hier alleen gegeten, en een folder meegenomen omdat we hier volgend jaar wel naar toe zouden willen (met oud en nieuw) maar er was een dikke ruzie toen we daar kwamen, het hotel zat vol met roemenen, die zeer onbeschoft waren. De eigenaar heeft ze eigenhandig het hotel uitgezet, de stemming was ver beneden peil. Het eten was ook een verschrikking, heel erg jammer, volgens de eigenaar van ons huisje die we hadden gehuurd, was het vroeger wel een prima hotel, maar de oostbloklanden maken daar alles kapot!!

met een groep, Okt. 2007
"Nooit meer!"

18-7-2009 Dit hotel is uitermate zeer slecht,niet eens de moeite om groente te serveren..
Qua buitenkant is het best wel mooi & mooi gelegen.

Wilmy, Paul, Tim, I...
7-1-2006 Wij zijn dit jaar voor de 4e keer (met de feestdagen) naar Gasthof Wasserfal geweest. Als je een goed hotel wilt voor een redelijke prijs zit je hier absoluut goed. Je kiest voor een gasthof dat lekker rustig buiten de hektiek van Zell am See en Kaprun ligt. Je kunt als beginnend skiër ook in Fusch skiën, maar Zell en Kaprun zijn toch super! Je ligt iets buiten Fusch maar Wolfgang en Kristel doen met hun personeel hun uiterste best om alles naar je zin te maken. Zowel Wolfgang als zijn zoon hebben meermaals prijzen als kok gewonnen en dat zie je en proef je in het eten. Van de ochtend tot de avond is culinair alles prima in orde. Kamers zijn mooi, ruim en proper. Achter het hotel maakt Nico (de Nederlandse klusjesman) een prachtige rodelbaan. De sauna is wat aan de kleine kant, doch voor het doel zeker geschikt. Kortom; prima plek om te vertoeven!!! Wij gaan zeker terug.

Pim Brand
4-5-2004 Hier geweest tijdens wintersport. Schoon en net hotel. Goed eten en drinken. Minpunt is de onvriendelijke en norse beheerder Wolfgang. Kil ontvangen met een hele waslijst do's en dont's. Het leek wel of we in een jeugdherberg waren beland. Ook zijn vrouw is geen lachebekje. Erg formeel en niet bereid tot wat extra service.