7-3-2008
wij zijn voor een tussenovernachting bij hotel wasserfall terecht gekomen,maar wij boeken dat hotel nooit meer,onvriendelijke mensen,slechte service,en alle bagage moesten we zelf naar de kamers brengen,terwijl dat het werk van de hotelmensen zijn
5-1-2008
hallo, we hebben hier alleen gegeten, en een folder meegenomen omdat we hier volgend jaar wel naar toe zouden willen (met oud en nieuw) maar er was een dikke ruzie toen we daar kwamen, het hotel zat vol met roemenen, die zeer onbeschoft waren. De eigenaar heeft ze eigenhandig het hotel uitgezet, de stemming was ver beneden peil. Het eten was ook een verschrikking, heel erg jammer, volgens de eigenaar van ons huisje die we hadden gehuurd, was het vroeger wel een prima hotel, maar de oostbloklanden maken daar alles kapot!!
18-7-2009
Dit hotel is uitermate zeer slecht,niet eens de moeite om groente te serveren..
Qua buitenkant is het best wel mooi & mooi gelegen.
7-1-2006
Wij zijn dit jaar voor de 4e keer (met de feestdagen) naar Gasthof Wasserfal geweest. Als je een goed hotel wilt voor een redelijke prijs zit je hier absoluut goed. Je kiest voor een gasthof dat lekker rustig buiten de hektiek van Zell am See en Kaprun ligt. Je kunt als beginnend skiër ook in Fusch skiën, maar Zell en Kaprun zijn toch super! Je ligt iets buiten Fusch maar Wolfgang en Kristel doen met hun personeel hun uiterste best om alles naar je zin te maken. Zowel Wolfgang als zijn zoon hebben meermaals prijzen als kok gewonnen en dat zie je en proef je in het eten. Van de ochtend tot de avond is culinair alles prima in orde. Kamers zijn mooi, ruim en proper. Achter het hotel maakt Nico (de Nederlandse klusjesman) een prachtige rodelbaan. De sauna is wat aan de kleine kant, doch voor het doel zeker geschikt. Kortom; prima plek om te vertoeven!!! Wij gaan zeker terug.
4-5-2004
Hier geweest tijdens wintersport. Schoon en net hotel. Goed eten en drinken. Minpunt is de onvriendelijke en norse beheerder Wolfgang. Kil ontvangen met een hele waslijst do's en dont's. Het leek wel of we in een jeugdherberg waren beland. Ook zijn vrouw is geen lachebekje. Erg formeel en niet bereid tot wat extra service.