6-2-2013
Klein familiepensionmet smakelijk, maar zeer zéér eenvoudig eten. Elke ochtend hetzelfde simpele ontbijt. 's Avonds een driegangendiner zonder keuzemogelijkheden en ook allemaal zeer simpel.
De wellness is heerlijk, jammer dat deze alleen open is van 16:00-19:00, terwijl het diner van 18:00-19:00 is.
Het bedlinnen wordt tijdens een vakantie van één week niet verwisseld.
Vooraf heb ik foto's van het pension op internet bekeken, maar geen van de foto's lijken op het krappe zolderkamertje met verouderd sanitair dat wij kregen. Er is ook een dependance, waar de badkamer aan de andere zijde van de openbare hal is.
De gastvrouw is super, maar de gastheer staat graag in het middelpunt van de belangstelling en is snel geïrriteerd. Hij voelt niet de sfeer aan van mensen op vakantie.
Het dorp ligt wat verder weg van de
1-1-2013
Pension Unterkramerhof is een ideale uitvalbasis voor een vakantie in Zell am See. De prijzen zijn een stuk lager als in Zell am See. Zoek je vertier en apres ski moet je hier niet zijn Het is een prima hotel voor skiërs. Skibus stopt voor het hotel Het hotel heeft 26 kamers en nog een aantal apartementen. Het is een hotel waar je nog persoonlijke aandacht krijgt.Prima sfeer ,Prima prijs - kwaliteit verhouding Een aanrader!!!!
7-3-2011
Zeer aardige en behulpzame gastheer en vrouw. Ernst en Rosemarie hebben onze langlaufvakantieweek bijzonder geslaagd gemaakt. De grappen en ideen van Ernst zijn goed en zijn kennis van de natuur bijzonder. Rosemarie maakt goede maaltijden en het ontbijt is super. De tips die Ernst gaf tijdens de dagen dat hij meeging met het langlaufen waren zodnermeer prima. Ondansk vele jaren langlaufen toch wat kleine kneepjes bijgeleerd. Erst en Rosemarie waarvoor dank.
mfrgr
Kick en Corrie