Hotel Römerhof*** in Fusch an der Großglocknerstraße Oostenrijk beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Römerhof***

6,6

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Römerhof***

Zeller Fusch 77, A-5672, Fusch an der Großglocknerstraße
Hotel Römerhof scoort een 8,4 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Römerhof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Römerhof*** in Fusch an der Großglocknerstraße, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Römerhof*** met andere accommodaties in Fusch an der Großglocknerstraße.

25 beoordelingen over Römerhof***

6,7
"Mooi hotel bij Grossglockner"
aro
3-1-2012 Mooi hotel, wij hadden met 2 kinderen een familiekamer, deze was erg mooi met een apart slaapkamer voor de meiden met een schuifdeur. Kamers waren modern en schoon. Speelkamer stelde niet veel voor en in de speelkamer voor de oudere jeugd stonden alleen spellen waar je voor moest betalen. Zwembad was niet heel groot, maar uitstekend. Je kon ook buiten zwemmen (maar toen wij er waren, was het weer minder). Met eten krijg je de ene dag een keuzemenu en de andere dag een buffet. De keuzemenu's waren uitstekend, maar het buffet viel tegen, groot snackgehalte, frites, pizza, etc. Klein kinderbuffetje (keuze uit 2 soorten). Ontbijtbuffet was uitstekend.

met vrienden, Feb. 2011
"Supper hotel, wel met de auto naar de piste,"
Hans
5-1-2012 een zeer goed hotel met veel mogelijkheden, zeer goede keuken voor ontbijt lunch en dinner, veel varriatie, div gerechten worden terplaatse bereid voor je. Mooie ruime schone kamers, vriendelijk gastvrij personeel, en geen russen in het hotel.
Gratis internet op de kamer, mooi zwenbad met ruime sauna,
Prijs kwaliteit top wij komen hier nu al 10 jaar, tussen door wel ook in andere hotels verbleven, maar komen hier graag terug.

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Super hotel en erg kindvriendelijk"
Yvette
4-1-2011 Zijn hier met kerst en oud & nieuw geweest en is ons erg goed bevallen. Erg prettig met kinderen (3 en 8 mnd). Babybed stond klaar en extra bed opgemaakt. Speelkamer was erg in trek en het zwembad was lekker, niet groot maar perfekt om even te plonzen met de kleintjesAvondeten vonden wij echt prima, veel variatie en voor de kinderen een kinderbuffet! Ontbijt ook erg uitgebreid met alle mogelijkheden die je maar kunt bedenken. Achter het hotel is een kleine piste waar de kleintjes hun eerste skiervaringen kunnen opdoen. Kortom het was echt een goed hotel en wij hebben allemaal een reuze vakantie gehad.

met jonge kinderen
"Goed! Aanrader bij andere mensen"
Kris
26-6-2010 Wij komen al meerder jaren in het hotel zowel in de winter als in de zomer. Tegenwoordig mag niet overal meer gerookt worden, dus daar ook gen last van. Mijn kinderen kunnen gaan en staan waar ze willen omdat er genoeg te doen is. Eten is goed, voor elk wat wils.

Wij gaan over een paar weken weer een paar dagen en de krokus is ook al geboekt.

met jonge kinderen, Apr. 2010
"Een aanbeveler"
Karibou
12-4-2010 Heel lekker gegeten, hele propere kamers, en vooral zeer kindvriendelijk hotel.
Voor herhaling vatbaar!

met jonge kinderen
"Mixed feelings"
Ellen
30-3-2010 Voor de prijs een prima hotel. Paar minpunten

Er wordt veel gerookt in de bar. Door onvoldoende ventilatie heeft de rest (niet rokers ruimtes) hier erg veel last van.

Het eten is overwegens veel en veel te zout.

Voor de kinderen is er entertainment maar daar diende voor betaald te worden. Het enige gratis was een zeer oude nintendo met een mario bros spel

met partner, Mrt. 2010
"Mooi hotel"
Marleen
8-4-2010 Het is een mooi hotel, het ligt aan een weg maar deze is niet uitzonderlijk druk. Wij kregen een fijne plaats in de eetzaal, niet in de drukke loop maar in een hoek. De kamer werd elke dag schoon gemaakt. Badkamer was schoon maar de douche cabine erg klein, indien je bukte om je voeten te wassen duwde je gelijk met je billen de mengkraan dicht. Pluspunt is wel dat er zeepdispencers hangen welke trouw gevuld werden. Personeel vriendelijk maar niet meer dan dat. Ongelofelijk nadeel was, is dat wij een kamer schuin tegen over ingang vd speelkamer en tegen over de lift hadden. Naast de lift was het trappenportaal wat geheel van tegels en steen was, het galmde dus ontzettend door. Wilde je na het skien en voor het eten wat rusten dan kwam je daar door de herrie van rennende kinderen en pratende mensen niet aan toe. Wij hebben een andere kamer gevraagd maar omdat wij met onze hond waren waren was dit niet mogelijk, hadden ook een kamer op het noorden terwijl we zonzijde gevraagd hadden.

met oudere kinderen
"Super hotel met heerlijk eten"
daantje
18-2-2009 Hotel was geweldig,schoon,lekker zwembad, echt waar voor je geld,maar t.o.v de pistes moet je vervoer hebben. maar heerlijke week gehad tijdens de kerst, en het eten was echt super.

met vrienden, Jan. 2009
"Klasse, zeer goed, goed eten, aanrader met auto"
Jos en Janneke
12-2-2009 Mooi schoon ruim lekker hotel, 4* waardig. vriendelijk personeel, ga wel met de auto, ja ski gebied is even rijden 10 minuten , maar het hotel is echt een topper, ook alle voorzieningen zijn erg goed

Familie
"GEWOON EEN SUPER HOTEL AAN EEN DEMOCRATISCHE PRIJS"
GUNTER EN SABINE
2-9-2008 We zijn reeds 9maal in dit hotel in de krokusvakantie geweest. Dit hotel bevalt ons uitstekend lekker eten, mooie ruime kamers,vriendelijk personeel, een perfecte skiverhuur, een welness om U tegen te zeggen,een uitstekende kinesiste voor de massages en dagelijks kan je bij de baas terecht om te vragen waar je het best kan skieen die dag. Nu voor de eerste maal in de zomer geweest en heerlijk genoten van de prachtige wandelingen die je kan doen dicht bij het hotel. De grossglockner was adembenemend en ideaal voor de motofanaten. Ieder jaar zien we dit hotel groeien en veranderen en merken we dat de uitbaters inspanningen doen om het ieder naar zijn zin te hebben