Hotel Wieseneck*** in Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf Oostenrijk beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Wieseneck***

Hotel Wieseneck*** Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf

Beoordelingen Hotel Wieseneck***

Flachauwinklstraße 218, 5542, Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf
Hotel Wieseneck scoort een 8,9 uit 10, op basis van 98 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Wieseneck***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Wieseneck*** in Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 90 vakantiefoto's van Hotel Wieseneck*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Wieseneck*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Wieseneck*** met andere accommodaties in Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

90 beoordelingen over Wieseneck***

met partner, Mrt. 2012
"Helemaal te gek"
jan en francien
27-3-2012 wat is dit een topper wij hebben maar zelden zo,n goed bed en goede keuken gehad.
her personeel was altijd vriendelijk en gezellig.
wij gaan hier zeker nog eens terug.

gr, jan en francien

met oudere kinderen, 2012
"Super hotel !"
Mvdp
4-3-2012 + Alles is tot in de puntjes verzorgd, en de service is top. Wij zijn hier al 3x geweest en elke keer is goed bevallen. Ook het eten is elke keer verrassend lekker!

- Flachauwinkl is maar een heel klein dorpje, dus voor wie het uitgaansleven zoekt is de ligging niet optimaal.

met vrienden, Feb. 2012
"Zeer verzorgd hotel"
luc
5-3-2012 zeer verzorgd hotel,lekker eten en mooie kamers een aanrader

met partner, Feb. 2012
"Hotel Wieseneck een gezellig en knus onderkomen!"
Zonneveld
18-2-2012 Het Hotel ziet er netjes en verzorgt uit. Zoals bij vele Hotels is schoonmaken daarvan de nationale hobby. Dit Hotel ligt perfect gelegen tussen de 2 skigebiedem in. Skistation Zauchensee is op loopafstand en Flachawinkl kan je bereiken door een rijdend treintje en een pendelbus die om de 10 min. heen en weer pendelen.
Personeel is zeer vriendelijk en altijd gezellig in voor een babbel na de sportieve dag. Alles is top geregeld en de keuken is prima. De kamers zijn ruim en worden dagelijks schoongemaakt. Een compliment is op zijn plaats hierin. Wij werden iedere dag verrast met een bed opgemaakt in verschillende hartjesvormen. Als de gelegenheid er is komen we hier zeker nog eens terug!!!

met vrienden, Feb. 2012
"Geweldig"
mika
5-3-2012 ligging t.o.v. pistes is goed.
eten is ruim voldoende en goed.
personeel is vriendelijk.
tot volgend jaar.

met partner, Feb. 2012
"Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding"
Ann & partner
7-3-2012 Wij waren hier voor de 2de maal. Zeer vriendelijk onthaal. Het eten is uitstekend en afwisselend, uitgebreid ontbijt. De kamer was zeer net. Wellness is OK. Vlakbij de lift die toegang geeft tot de pistes naar Zauchensee. Skibus naar andere pistes is vlakbij. Kortom, prachtig en goed gelegen hotel.

met een groep, Jan. 2012
"Prachtig hotel!"
Familie Grooten
6-2-2012 Mooie kamers, gelegen tegenover de lift met daarbij de Intersport voor het huren van ski's etc. Hotel ligt tussen twee grote skigebieden. Hotel heeft een moderne skikelder met goede schoenverwarming. Ontbijtbuffet is zeer uitgebreid met diverse soorten broodjes , hartig beleg, zoet beleg, diverse soorten kazen (brie) en iedere dag zalm en eitjes en nog veel meer. 's avonds meerkeuze menu met altijd iets naar je smaak. Gezellige stube waar je 's middags even lekker kan zitten. Wij gaan volgende jaar zeker weer en wel voor de 4e keer, dat zegt genoeg!

met partner, Jan. 2012
"GOED HOTEL OP LOOPAFSTAND VAN DE GONDEL EN PISTES"
Hanneke Klein
22-1-2012 Goed hotel, zoals vele hotels in Oostenrijk zijn. We hadden een hogere verwachting van het eten. Niet verkeerd, maar we hebben in Oostenrijk betere hotels gehad qua eten.
De kok "houdt van zout". Service is prima en alles is zeer schoon en goed onderhouden. Grote kamers. De douchecabine had wat ons betreft wel groter gemogen. De ligging bij de gondel en de pistes is heerlijk. Een paar minuten lopen! Verder is er niet veel te doen, maar dat hadden we al in andere recensies gelezen. Al met al een prima hotel op een goede locatie.

"Zeer goed"
Gerrit Oversluizen
11-2-2012 Wieseneck is een hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding: goede kamers met goede verzorging, lekker en gevarieerd eten, vriendelijk en attent personeel, en een gunstige ligging.

"Zeer goed!"
Caroliene en Dirk P...
23-1-2012 Mooi traditioneel familiehotel, zeer goed onderhouden, brandschoon, vriendelijke en gastvrije mensen, veel oog voor detail, pistes en skiverhuur en -verkoop aan de overkant, prachtige omgeving, hoog genoeg voor sneeuwzekerheid, goed eten, kortom: fantastisch!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende